| Autor |
Poruka |
|
sanja
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 09 vel 2013 14:53 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Gatala ciganka jednoj djevojci: Vidim slovo z, bit ćeš zdrava. Vidim slovo p, će da bude para. Vidim slovo ć, eto ljubavi. Djevojka: - Jasno mi je z zdravlje, jasno mi je p pare, ali kako je ć ljubav? Ciganka: - Će da te kara 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 09 vel 2013 19:49 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 09 vel 2013 21:34 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ulazi pijanac u tramvaj, sjeda, potegne iz ˝Kisko˝ boce i otvori novine. Najednom se okrene oko sebe i ugleda zupnika. - Gospon zupnik vas smem nekaj pitat? - Moze sinko, zasto ne. - Kak se dobi artritis? Zupnik ga odluci malo prestrasiti. - Od cigareta, alkohola, kurvanja, tulumarenja ... - Jezus !!! - A zasto pitas sinko? - Pa u ovim novinama pise da Papa ima artritis.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 09 vel 2013 23:45 |
|
|
Svađaju se dvi žene: -Ti si jedna najobičnija prljava kurbetina!!! -NIJE ISTINA!!! Oprala sam se prošle subote! 
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 10 vel 2013 16:20 |
|
|
Sjedi Mujo u kupeu u vlaku. Nasuprot njega sjedi plavuša (minić,dekolte). Mujo bulji li ga bulji. Primjetila plavuša gdje Mujo bulji te raširi noge i pokaže mu JE. Muji ispale oči. -Jel vam se sviđa? - upita plavuša. -Jes',kako da ne! - odgovori Mujo -Hoćete da vam namigne? Raširi noge i ona mu namigne. Mujo u deliriju,ne vjeruje svojim očima. -Hoćete da vam pošalje poljubac? Raširi noge i pošalje mu pusu. Mujo skoro u nesvjesti. -Hoćete sjesti pored mene? - upita plavuša Mujo se prebaci na drugu stranu kupea i sjedne pored plavuše. Plavuša ponovo: -Želite li gurnit dva prsta u nju? Mujo prestravljen: -MA DAJ BONA NEMOJ ME ZAJEBAVAT DA MOŽE I ZVIŽDAT!?! 
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 15 vel 2013 01:33 |
|
|
Muškarac srednjih godina sa prelijepom mladom ženom ulazi u draguljarnicu i odaberu nakita u vrijednosti većoj od 50000 €. Kad je trebalo platiti muškarac izvadi ček i na njega napiše ukupan iznos. Prodavač je bio zbunjen i nepovjerljiv jer je čovjeka po prvi put u životu vidio,a i nije mu baš odavao dojam nekog tko ima puno novaca. Ovaj je primjetio prodavačevu dilemu pa mu reče: -Brine vas da li ček ima pokriće? U redu,ovako ćemo: pošto je danas petak i već su sve banke zatvorene, zadržite i ček i nakit do ponedjeljka. U ponedjeljak nakon što unovčite ček, pošaljite dragulje ovoj dami na kućnu adresu. Slažete li se? Prodavaču je laknulo. U ponedjeljak, kad je krenuo unovčiti ček, otkrio je da ček ipak nema pokriće. Istog trena nazvao je gospodina,a on mu reče: -Ček slobodno bacite! Već sam je kresnuo... 
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 17 vel 2013 00:46 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 17 vel 2013 16:29 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 17 vel 2013 16:30 |
|
|
Cekaonica u Tajlandu 
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 21 vel 2013 01:11 |
|
|
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |