|
.
Sada je: 18 svi 2026 03:55. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 03:55. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 22 stu 2012 11:02 |
|
Pridružen: 09 vel 2012 21:45 Postovi: 372 Lokacija: Zagreb, Gračani
|
|
kupila cura nove traperice i isprobava ih pred deckom.. cura - "kako mi stoje, reci mi istinu" decko - "ako ti kazem istinu obecaj da se neces naljutiti" cura - "obecajem, mozes mi reci" decko - "jebo sam ti sestru"
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 22 stu 2012 11:10 |
|
|
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 22 stu 2012 11:18 |
|
|
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 26 stu 2012 17:55 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Časna i svećenik prelaze Saharu na devi. Trećeg dana bez ikakvog upozorenja deva se sruši mrtva. Nakon što su otresli prašinu sa sebe, časna i svećenik počeše sagledavati situaciju. Nakon dužeg perioda šutnje, svećenik progovori. - Pa, sestro, situacija izgleda poprilično strašno. - Znam, Oče. Zapravo, mislim da nećemo preživjeti više od dan-dva. - Slažem se. - odgovori svećenik. - Sestro, pošto je izgledno da se nećemo izvući živi odavde, bi li učinila nešto za mene? - Bilo što, Oče. - Nikada nisam vidio ženske grudi i pitam se da li bih mogao vidjeti tvoje. - Pa, pod ovim okolnostima, ne vidim kako bi nam to moglo štetiti. Časna otvori svoju halju i svećenik je uživao u pogledu na njene grudi, komentirajući njihovu ljepotu. - Sestro, smijem li ih dodirnuti? Ona pristane i on ih je milovao nekoliko minuta. - Oče, mogu li vas nešto zamoliti? - Naravno, sestro. - Nikad nisam vidjela muškarčevog pimpeka. Mogu li vidjeti vašeg? - Mislim da sa tim neće biti problema, - odgovori svećenik, zadižući svoju halju. - Oh, Oče, smijem li ga dodirnuti? Svećenik pristane, i nakon nekoliko minuta milovanja, on dođe do pune erekcije. - Sestro, znaš li da ako stavim svog pimpeka na pravo mjesto, on može podariti život. - Da li je to istina, Oče? - Naravno da jeste, sestro. - Oh, Oče pa to je divno - gurnite ga u devu i gubimo se odavde.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 27 stu 2012 11:18 |
|
|
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 27 stu 2012 11:23 |
|
|
Na tabli pise: ZAVOD ZA ZAPOSLJAVANJE CRNE GORE
BIRO RADA - BAR
KANCELARIJA BUDVA 
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 28 stu 2012 11:35 |
|
|
Satiricni "Onion" je proglasio Kim Jong-Una za najseksi frajera !!! http://www.theonion.com/articles/kim-jo ... /?ref=auto"North Korea's top leader named The Onion's Sexiest Man Alive for 2012" "...Njegovo prelijepo i neodoljivo okruglo lice,njegova cvrsta gradja i mladalacki sarm su san svake djevojke na svijetu...
...shik fruzura i legendarni osmijeh su razlog da se urednistvo "Onion-a" odluci i proglasi upravo ovog srcelomca za najseksi muskarcem godine..."  U medjuvremenu u Kini ....kao ljudi koji SPENKAJU ENGLIS perfektno jadni Kinezi preuzeli sa Onion-a i objavili ovo po njihovim sajtovima pritom misleci da je sve istinito !!! Onion: We just fooled the Chinese government! http://edition.cnn.com/2012/11/27/world ... index.htmlNaravno,link je izbrisan 
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 28 stu 2012 16:11 |
|
|
Slikao kćer u provokativnim pozama da lakše proda auto......indexhr. http://www.ridleysrides.com
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 01 pro 2012 22:27 |
|
|
|
Od 500 anketiranih žena, na pitanje
''da li je sex bolji sa mužem ili ljubavnikom'' 200 je odgovorilo da je bolje sa mužem a 300 sa ljubavnikom.
NIJEDNA NIJE REKLA DA NE ZNA.
|
|
 |
|
 |
|
veki0
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 05 pro 2012 15:28 |
|
Pridružen: 26 pro 2011 17:08 Postovi: 245 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
Trči puž kroz šumu i sretne lisicu. Pita ga ona kuda tako žuri. Puž joj kaže da ga ganja Linić.
Pita ga lija: Zašto baš tebe ganja? A puž kaže: ja imam kuću, žena kuću, sin kuću.....
Kad je to čula, lija je i sama počela bježati. Trči ona, i sretne rodu. Pita je roda zašto trči. Lija kaže da je ganja Linić. Pita je roda zašto baš nju ganja. A ona kaže: ja imam krzno, muž krzno, djeca krzno.....
Kad je to čula, i roda počne trčati. Naleti na majmuna, a on je pita od koga bježi. Roda mu kaže od Linića, jer ona živi na visokoj nozi, muž na visokoj nozi, djeca na visokoj nozi...... Počne i majmun trčati, pa ga pitaju zašto trči?
A on im kaže:
MI GOLOGUZI UVIJEK PRVI NAJEBEMO! ! !
_________________  DME, Vamo
|
|
 |
|
 |
Sada je: 18 svi 2026 03:55. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 03:55. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |