|
.
Sada je: 18 svi 2026 01:59. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 01:59. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Lis
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 02 lis 2012 17:25 |
|
|
|
Fati rođendan, 107 godina, najstarija žena u Bosni. Došli novinari, radio, TV… - Gospođo, recite našim gledaocima kako prolazi vas dan. - Prvo se probudim, pa onda odmah pišam. - Hm, da, a onda? - Onda se poserem. - A onda, nestrpljivo će novinar. - E onda ustanem iz kreveta…
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 02 lis 2012 17:52 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
 |
|
vesa0108
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 03 lis 2012 17:00 |
|
Pridružen: 12 lip 2011 13:23 Postovi: 244 Lokacija: na fotelji
|
|
 |
|
max
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 03 lis 2012 18:59 |
|
|
|
Dvije cure pricaju u autobusu Zagreb - Split. Prica jedna: "Ajme, dosa mi momak u subotu. Ca je bilo lipo. Dira me, mazia, liza po guzi, po cici, po resicama, pipo me svuda... Onda me... Ajmee, ca mi je prstom napravia!" Kad najednom iz zadnjeg reda se zacuje: "A jel te yeba vise, yeben ti mater?!?!? Triba san izac jos u Kninu!!!"
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 04 lis 2012 00:25 |
|
|
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 04 lis 2012 19:18 |
|
|
|
Mujo otišao sam na pecanje i ulovio zlatnu ribicu i kao uvijek ribica kaže...
- Pusti me i ispunit ću ti 3 želje!
Mujo slegne ramenima i kaže:
- Ma meni ne treba ništa; imam kuću, vikendicu na moru, automobile, kolibu u
planinama, jahtu, novaca... ja lovim samo iz užitka.
Ribica se zakoprca očajno i nagovara ga dalje:
- Ma molim te, pusti me, ispunit ću ti bilo kakvu želju!!!
Mujo se zamisli pa odgovori:
- Pa hajde, kad si navalila ... želja mi je da žena i ja od sad pa na dalje
uvijek istovremeno doživimo orgazam!
Kaže tako Mujo i pusti ribicu!
- Eto, riješeno - reče ribica.
Mujo pokupio pribor za ribolov, pospremio u auto i krenuo veselo kući.
Putem je 2 puta svršio.
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 05 lis 2012 17:12 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
maxi974
|
Naslov: vic Postano: 06 lis 2012 11:39 |
|
|
Halo, policija? - Da, kako vam možemo pomoći? - Prijavio bih suseda Tomu, skriva marihuanu u šupi! - Poslaćemo patrolu. Sutradan policija dolazi kod Tome, pretresu celu šupu s drvima, rascepaju drva ne bi li našli marihuanu, ali ništa od toga…. Naveče zvoni telefon kod Tome: - Zdravo Tomo, jel’ došla policija? - Jesu, jesu, došli su i nacepali drva! - Ok. E sad je red na tebe da me prijaviš, treba da mi se prekopa vrt… 
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 07 lis 2012 14:11 |
|
|
|
Poznati lovac uđe u bar i stane se hvaliti svojim vještinama. Ispričao je par lovačkih priča pa predložio okladu: svi mu plate piće ako sa povezom na očima, dakle samo dodirom, pogodi koja je životinja ubijena i kojim oružjem. Nakon što su mu zavezali maramu oko očiju donesu mu prvu životinju. Neko je vrijeme pipao kožu i rupu od metka, a zatim reče: - “Medvjed. Ubijen sa puškom kalibra 308″. Bio je u pravu! Jedan od lovaca iz auta donese drugu životinju. Lovac je opet pogodio: - “Los, ubijen 7mm Winchester puškom!” I tako se nastavilo kroz noć. Lovac je pogađao sve što mu donosili, a ljudi su mu plaćali piće. Konačno je pred jutro stigao kući pijan ko letva i odmah zaspao. Kada se probudio u ogledalu ugleda ogromnu masnicu na oku pa reće ženi: - “Znam da sam sinoć puno popio, ali ne toliko da se ne sjećam tučnjave. Nije mi jasno od kuda mi tolika modrica…” Na to mu žena ljuto odgovori: - “Modrica je od mene, smrade jedan! Kada si došao u krevet stavio si ruku u moje gaćice i nakon što si ispipao rekao si glasno: - “Tvor, ubijen sjekirom!”
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 07 lis 2012 14:21 |
|
|
|
Za doručak Bracanin kaže djeci: - Ko hoće da jede, nek jede, ko neće – dat ću mu dinar. - Hoćemo dinar! Za ručak ponovo isto: - Ko hoće, nek jede, ko neće – dam mu dinar. - Daj dinar! Uveče Bracanin viče: - Ko hoće da večera, mora da plati dva dinara!
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
Sada je: 18 svi 2026 01:59. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 01:59. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |