|
.
Sada je: 17 svi 2026 22:24. | Zadnji put si ovdje bio: 17 svi 2026 22:24. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 26 srp 2012 12:39 |
|
|
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 26 srp 2012 12:40 |
|
|
BRAVO TATA !!! 
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 26 srp 2012 13:03 |
|
|
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 26 srp 2012 13:28 |
|
|
Netko je usao u moj stan,uspeo da poslika i onda to stavio na net.....Bruka !!! 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 28 srp 2012 09:42 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Pitao Mujo kolege s posla, kako da provjeri da li ga Fata stvarno voli. Kaže njemu Ibro:
-Kad dođeš kući pravi se mrtav pa ćeš vidjeti kako Fata reagira.
I tako dođe Mujo kući, otvara vrata i složi se na pod. Vidi to Fata pa ga preskoči potrčavši prema susjedu Hasi vičući:
- Haaasooo, evo ga rikno Mujo!'
Dođe Haso pa gleda. Pita Fata:
- U čemu da ga pokopam?
Kaže Haso:
- Pa u onom odjelu što ste ga kupili u Italiji!
Fata se naljuti pa reče:
- Ma to ćeš ti obući, njega ćemo obući u onu staru Nike trenerku, i pita dalje:
- A šta da mu obujemo?
- One talijanske kožne cipele, kaže Haso.
- Ma te cipele obuj ti, njemu ćemo na noge one stare Adidas tenesice, kaže Fata.
I tako dođe do sahrane pa Fata onako reda radi počne naricati:
- EEEEEEE, mooooj Muuuujoooo.... kamooo te noseeee?????
Diže se Mujo iz kovčega pa kaže:
- Na Olimpijadu, čučica ti materina
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 29 srp 2012 08:04 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Odlučio Mujo postati profesionalni vojnik, kriza je, nema se para, a posao je posao. Dođe on prvi dan na obuku i sretne jarana iz osnovne škole Hasu. Nakon što su se izljubili i ispričali, Haso mu reče:
- Mujo, ja sam tvoj instruktor, danas učimo kako se bacaju bombe ... Evo, izvadiš ovaj osigurač, kresneš upaljač, čekaš do 5 i baciš, nije teško ...
Mujo samouvjereno klimne glavom i odgovori:
- Dobro jarane, nema problema, vježbaću ja to...
Drugi dan Haso dolazi na posao i jave mu da je Mujo hospitaliziran. Požuri on u posjetu kad ono Mujo sav imobiliziran, umotan u zavoje, pa ga Haso upita:
- Šta bi bolan Mujo?!
Mujo mu ljutito odbrusi: - Ma j..o ja tvoje instrukcije! Sve sam napravio kako si rek'o, izvadio osigurač, kresno upaljač, krenuo čekat' do pet, al' majke ti, kad je to u dva i petnaest grunulo...
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 29 srp 2012 18:14 |
|
|
|
Dosao Crnogorac neocekivano kuci, a zena mu Milunka, se jebe s nekim tipom. Pritrci on i uhvati tipa za kurac, ali kako je bio klizav, on se izvuce i pobjegne kroz prozor. Crnogorac dohvati kuburu te opali za njim, ali ga promasi. Sjeo on poslije toga uhvati se za glavu i kuka. Dobro sto mi je izjebo Milunku, jos mogu njoj da oprostim. Sto sam mu poslije jebacine obriso kurac, jos mogu da razumijem. Ali sto ga isprati ko Vojvodu iz moje kuce, to si nikako ne mogu oprostiti
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 srp 2012 08:51 |
|
|
Majka je napisao: Dosao Crnogorac neocekivano kuci, a zena mu Milunka, se jebe s nekim tipom. Pritrci on i uhvati tipa za kurac, ali kako je bio klizav, on se izvuce i pobjegne kroz prozor. Crnogorac dohvati kuburu te opali za njim, ali ga promasi. Sjeo on poslije toga uhvati se za glavu i kuka. Dobro sto mi je izjebo Milunku, jos mogu njoj da oprostim. Sto sam mu poslije jebacine obriso kurac, jos mogu da razumijem. Ali sto ga isprati ko Vojvodu iz moje kuce, to si nikako ne mogu oprostiti AAAAAHAHAHAHAHAHA !!!!!!!! Uz pocasnu paljbu !!! 
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 srp 2012 08:56 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 srp 2012 09:25 |
|
|
|
 |
Sada je: 17 svi 2026 22:24. | Zadnji put si ovdje bio: 17 svi 2026 22:24. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |