|
.
Sada je: 17 svi 2026 19:49. | Zadnji put si ovdje bio: 17 svi 2026 19:49. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
mravak
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 25 svi 2012 18:43 |
|
|
|
Podsjetimo se modre laste
kojim sam takodjer stupila u intimne odnose.
Moje je pitanje da li moram uzimati jos jednu pilulu, jednu za dečka, a drugu za kolegu sa
faksa?
* Primijetila sam da na reklamama za uloške uvijek bude neka plava tekućina,
a meni curi crveno.. Jesam li normalna?
* Imam 15 godina i namjeravam stupiti u intimni odnos sa svojim momkom, ali me
uzasno strah da ne ostanem trudna. Mislim, da ostanem trudna to bi bila tragedija jer je
momak jako siromasan, a mama mi daje dnevno samo 10 dinara za kavu i kad bi
skupljala za abortus trebalo bi mi 5 godina, a trudnoca traje samo 9 mjeseci.
Sto da radim?
* Imam 15 god i idem u 1.razred srednje skole. Ostala sam trudna s deckom s kojim se
zabavljam par mjeseci. Da li da rodim sad ili kad zavrsim skolu????
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 25 svi 2012 19:33 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Štefu riknuo pijetao, pa na sajam po novoga. Do đe kod čovjeka i pita pošto su pijetlovi. Veli ovaj ovi su po 10 eura, a ovaj jedan 1000. Štef ne vjeruje, pa pita zašto je ovaj tako skup. Veli mu čovjek, buš videl, ako nisi zadovoljan vračam pare. Ajde, isplati Štef novce i uzme pijetla. Dođe doma, stavi ga u kokošinjac, a pijetao odmaj odere svih 30 kokoši. Opa, misli Štef, ovaj je pravi. Za pola sata pijetao odradi još dvije runde, kokoši skoro mrtve. Ode pijetao kod suseda, isto napravi, pa po celom selu. Kad je sve odradio baci se na koze, krave, sve što hoda. Seljaci popizdili, ovaj nije normalan. Nakon tri dana sexa, nema pijetla. Idu ga tražiti, vide dva lešinara kako kruže nad njivom, a na njivi leži mrtav pijetao. He, napokon je i on najebao od sexa vele seljaci, a pijetao digne krilo, pokaže na lešinare i veli: pssssst, pičke.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 26 svi 2012 08:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 27 svi 2012 10:32 |
|
|
|
Zasto?. Pa nije valjda lud da od broda do svjetionika na ledjima nosi hranu, vodu i sve ostale stvari koje trebaju za mjesec-dva.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 28 svi 2012 20:01 |
|
|
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 29 svi 2012 13:14 |
|
|
Sunet majstor i njegova vizit karta.... ...jako kreativno 
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 29 svi 2012 13:15 |
|
|
Dve simpaticne bake..... 
|
 |
|
Tara
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 29 svi 2012 19:12 |
|
|
|
Novi učenik (dooobar)
Prvi školski dan u jednoj američkoj školi.
Učiteljica predstavlja novog učenika Hakira Suzukija iz Japana.
Počinje sat i učiteljica ispituje: "Sada ćemo vidjeti koliko poznajete američku povijest... tko je rekao "Sloboda ili smrt"? Odjednom tišina. Samo Suzuki digne ruku i kaže:
"Patrick Henry, 1775. godine, Philadelphija" "Vrlo dobro Suzuki. A tko je rekao "Država je narod! I kao takva ne smije nikada umrijeti!"?
Suzuki ustane: "Abraham Lincoln, 1863. Washington." Nato nastavnica strogo pogleda razred pa reče: "Sramite se! Suzuki je Japanac pa poznaje američku povijest bolje od vas!"
Tihi glas iz kraja razreda: "Jebite se, posrani Japanci!" "Tko je to rekao?! " Vikne nastavnica, na što Suzuki digne ruku i reče:
"General MacArthur, 1942. Guadalcanal i Lee Iacocca 1982. na skupštini dioničara Chryslera u Detroitu" Razred je u tišini - iz pozadine se čuje "Puši kurac".
Učiteljica sva izvan sebe: "Sad je kraj! Tko je to rekao?!" Suzuki: "Bill Clintom Monici Levinsky, Oval Office, 1997. godine, Washington".
Drugi učenik se prodere: "Suzuki je govno!" Suzuki: "Valentino Rossi, Rio de Janeiro, moto Grand - Prix, Brazil 2002".
Razred pada u histeriju a nastavnica u nesvjest, na vrata upada ravnatelj škole:
" U pičku materinu, još nikad nisam vidio takav kaos!!!"
Suzuki: "Željko Rohatinski, guverner Hrvatske Narodne Banke, ministru financija Šukeru prilikom predstavljanja novog državnog proračuna, godine 2010, Zagreb, Hrvatska."
_________________ Prijatelji su kao anđeli koji te podignu kad tvoja krila zaborave letjeti
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 29 svi 2012 19:48 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 29 svi 2012 22:17 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Dobar, jedino kaj Rohatinski pripoveda kak i ja pa ga ova budala nije niš razumjela. Zato japanci imaju GOOOOOOGLE translator. 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 17 svi 2026 19:49. | Zadnji put si ovdje bio: 17 svi 2026 19:49. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |