| Autor |
Poruka |
|
Lis
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 03 ožu 2012 10:40 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 04 ožu 2012 16:36 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 06 ožu 2012 16:03 |
|
|
|
Putnik na zadnjem sjedištu taksija je bio prvi put u gradu i svidjela mu se neka crkva, pa potapše vozača po ramenu kako bi ga o tome neštoi priupitao! Vozač zaurliče, izgubi kontrolu nad autom, umalo udari autobus, uspaničen vrišti i dalje, popne auto na pločnik, jedva izbegne pješake i zaustavi auto tek centimetar ispred izloga!
Na to će putnik: - " Molim Vas, oprostite,nisam ni slutio da bi Vas lagani dodir po ramenu mogao tako uplašiti. U Vašem gradu vas vjerojatno često pljačkaju ?! "
Vozač: - "Ma idi u tjutjicu materinu!!! Danas mi je prvi dan da radim kao taksist. Zadnjih 20 godina vozio sam mrtvačka kola !"
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 07 ožu 2012 18:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Došo Talijan u Sarajevo kod Fate pa oče da hebe. Veli Fata cenu, dogovor. Na odlasku Talijan daje yure, pa veli Fake yuri, he,he. Na to Fata: sifilis origigi
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 07 ožu 2012 18:38 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Naš poznati političar drži govor za kampanju. oslobodit ćemo vas komunizma, fašizma, nacizma......etc. Na to netko iz zadnjeg reda (pretpostavljam Frenk  ) kaže: a imate šta da me oslobodi kostobolje 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 09 ožu 2012 22:58 |
|
|
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 11 ožu 2012 23:08 |
|
|
|
Pitaju Cigu: "Kako živiš?" Cigo: "Ma, brate, nemam struja... nemam voda... nemam kruh... ma nema čega nemam!"
Došla mlada i zgodna novinarka najstarijem čovjeku u selu da napravi intervju i prvo ga pita: "Vi ste stari, sigurno ste imali mnoštvo sretnih događaja u životu! Koji vam je najsretniji?" Starac malo misli... "Jednom mi se izgubila najljepša ovca, ja i cijelo selo tražili smoje 7 dana i noći, kad smo je našli bili smo tako sretni da smo je svi naguzili." Novinarka malo zbunjena će nato: "Zapravo sam mislila na više duhovni događaj." "Pa dobro", reče starac "jednom mi se izgubila najljepša krava, ja i cijelo selo tražili smo je 7 dana i noći, a kad smo je našli bili smo tako sretni da smo je svi naguzili." Novinarka sva očajna vuče zadnju kartu: "A koji vam je najtužniji događaj u životu?" "Jednom sam se ja izgubio."
Koja je razlika između muških i ženskih nogu? - Između muških je uvijek isti ku**c.
Slavi medo rođendan i pozove sve životinje na zabavu.Ali prije je rekao da tko ne donese dobar poklon dobit će pimpekom po leđima. I sad mu dolaze životinje na rođendan,prvi je došao vuk: Medo:Što si mi donio? Vuk:Televizor! Medo:Ulazi! Druga dolazi lisica: Medo:Šta si mi donjela? Lisica:dvd player! Medo:Ulazi! Medo jos jednom upozori da tko ne donese dobar poklon dobit će pimpekom po leđima.Dolazi zec: Medo:Sto si mi donio? Zec: Šaku šljiva! Medo: Štaaa? ... i izvadi pimpek i počne tući zeku po leđima, a zeko se počne smijati kao luđak. Medo: Šta se smiješ, šta je smiješno? Zeko: Ma ništa, eno vidi, dolazi ti jež i nosi ribizl!
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 12 ožu 2012 19:43 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 13 ožu 2012 18:09 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 14 ožu 2012 20:14 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |