|
.
Sada je: 17 svi 2026 16:26. | Zadnji put si ovdje bio: 17 svi 2026 16:26. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 10 vel 2012 20:04 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Mila Horvat: 'A jeste mi ga uvalili za prvi put?'
Božo Sušec: 'Loše se piše Trinidadu, a bogami i Tobagu.'
Srećko Bogdan: 'Da, kada padne gol u ranoj fazi utakmice, onda postoji mogućnost da vidimo još golova."
Srećko Bogdan: 'Ovo je teže pogoditi nego promašiti.' Željko Vela: 'Misliš...obrnuto...teže je promašiti nego pogoditi?' Bogdan: 'E to, to! To sam htio reći! Ali dobro je da nas je dva. Jedan zna pisati, drugi čitati.' Vela: 'Pratim ja tebe.'
Milojko Pantić na utakmici Zvezda - Partizan: "Ide Drulić, Drulić, Drulić, Drulić, Drulić, a ne, ipak je to bio Pjanović."
Štef Balog na utakmici Iran - Meksiko: 'Irancima je lijepo ovdje u Meksiku.'
Vela: 'Riquelme je pucao izravno, nije bilo daleko...' Bogdan: '...da je gol malo viši...' Vela: '...onda bi bio za ragbi!'
Milojko Pantić na utakmici Španjolska - Jugoslavija: 'I gospodine Pedersen, zaista zaslužujete takvo prezime'.
Pantićev klasik na utakmici Crvena Zvezda - Partizan: 'Izlaze Partizanovi igraci... a evo i naših.'
Opet Milojko: 'I nema Zidana da zida zidove na sredini terena'
Milorad Đurković na utakmici Njemačka – Engleska: 'Da je Gascoigne imao moj broj cipela, sigurno bi ta lopta završila u mreži."
Milorad Đurković: '... u bazenu plivaju nečije gaćice, da vidimo čije su...'
Vladanko Stojaković: 'Da, da..., dođi 'vamo bato, to se ne sme. Žuta karta!'
Mirko Kamenjašević: 'Gol, gol,... kurac gol, stativa!!!'
Zvonko Mihajlovski na utakmici Norwich City - Bayer: 'Krilo nikad ne pada daleko od beka.'
Zvonko Mihajlovski: 'Mihailo Pjanović može da se poredi s Mitrom Mirićem. Zataji, ali kad eksplodira, nacija je na nogama"...
Miloš Topalović: "Sledećih par minuta ovog snimka protiču u znaku Georgija Hadžija i ove kretenske reklame za kečap"
Mladen Delić pred kraj utakmice Argentina - Nizozemska, pri rezultatu 1:1: 'Ako se utakmica završi 1:1, igrat će se produžeci, pa ako i onda ostane neriješeno, nova utakmica će se igrati u srijedu... ja imam avionsku kartu za ponedjeljak... hoće li oni meni dozvoliti da promijenim kartu... kako ću ja da se vratim?'.
Vela: "Tko je više seksi, Ballack ili Beckham?" Bogdan: "Još uvijek gledam ljepši spol..." Vela: "Dobro je, dobro si se izvukao..."
he he ko se sjeca Anzulovica i onog njegovog: - Dragi gledaoci ne znam dali je to Šurjak ili aut.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 10 vel 2012 20:33 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 10 vel 2012 22:08 |
|
|
|
Jeli to moguce.... da nema baklji, ograda, kordona milicije, itd.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 11 vel 2012 09:24 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Lis je napisao: Jeli to moguce.... da nema baklji, ograda, kordona milicije, itd. ma neka glupa vremena, još se nismo tukli lancima, samo kamenjem
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 13 vel 2012 08:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 13 vel 2012 20:51 |
|
|
CHROMEX je napisao: Jel se more sa omotom od tih čokija brisati gujca ? 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 17 vel 2012 13:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Nemam pojma Frenk, valjda može. E sad jedan iz današnjeg Večernjaka Helikopeter se okrenuo i ispalo 11 putnika.Drže se za špagu, ali preteški su pa jednog treba izbaciti, inače sve pada u ambis.Naravno tu je i jedna žena. Kaže ona:mi žene smo požrtvovanije od vas muškaraca, bolje podnosimo bol. rađamo.......itd. Stvarno govor za pljesak.Svih 10 (deset) muškaraca zaplješću. Naravoučenije: sami prosudite, ali meni je ovo Kako žena može napisati takav nadrivic? 
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 19 vel 2012 11:17 |
|
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 19 vel 2012 12:14 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Došel Štef kod psihologa. Gospon doktor žena i ja smo bili sretni 20 let. I šta se dogodilo pita psihić? ONDA SMO SE UPOZNALI
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 20 vel 2012 23:50 |
|
|
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
Sada je: 17 svi 2026 16:26. | Zadnji put si ovdje bio: 17 svi 2026 16:26. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |