|
.
Sada je: 17 svi 2026 15:30. | Zadnji put si ovdje bio: 17 svi 2026 15:30. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 29 sij 2012 21:41 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Upada Piroćanac u kafić i prilazi čoveku koji za šankom pije piće...
-Izvinite, jel ste vi malo pre spasili mog sina dok se davio u vodi?
-Jeste, ja sam...
-A kačketić ode a...?!
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 29 sij 2012 22:08 |
|
|
|
Rešili lisica, magarac i vuk da otvore firmu. Kaže lisica: - Ja sam lukava, ja cu otići u opštinu i srediću nam dozvolu očas posla. Ode lisica i vrati se za pola sata sva pokunjena - nije uspela. Onda kaže vuk: - Ja sam opasan i ljudi me se plaše, sada ću ja na brzinu da dobijem dozvolu. Kad, eto vuka za sat vremena - podvio rep, ni on nije uspeo. Tada kaže magarac: - Idem ja sada. Vrati se magarac posle dva sata sav srećan i vikne: - Dobio sam dozvolu, dobio sam! Lisica i vuk ga upitaju kako, kada oni nisu uspeli. A magarac ispriča: - Odem ti ja u opštinu, pokucam na vrata i uđem, kad ono tamo sve moji školski drugovi...
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 29 sij 2012 23:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
- Ti si najbolja i najljepsa cura koju sam upoznao. - Ne muljaj samo me hoces kresnuti. - Idees, pa ti si i pametna !
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 sij 2012 08:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Imaš talo lijepe zelene oči, izgledaju kao dva predivna jezera. Dopusti da si noge operem u njima.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 sij 2012 11:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Pao snijeg u Sarajevu. Slusa ujutro Mujo vijesti na radiju i spiker pročita priopćenje gradskih komunalaca:
- Mole se građani da danas parkiraju aute na strani ulice sa neparnim brojevima da se može očistiti barem snijeg sa druge strane ulice.
Mujo izađe i preparkira auto. Sutra padne jos veći snijeg, i opet Mujo ujutro sluša radio, kad krene priopćenje:
- Mole se građani da danas parkiraju aute na strani ulice sa parnim brojevima da se može očistiti snijeg sa druge strane ulice.
Mujo opet izađe i preparkira auto. Treći dan napada ponovno snijeg, još više nego prva dva dana, i sluša Mujo vijesti na radiju:
- Mole se građani da danas parkiraju aute na .. - i nestane struje.
Sav zabrinut Mujo se pita što će sada, gdje da parkira auto. Na kraju kaže sam sebi:
- Ma ko ih jebe, ostavit ću ga danas u garaži!
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 sij 2012 12:10 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Fata se zadnjih tjedan dana osjećala loše, pa je odlučila otići do liječnika. Nakon pregleda, liječnik zatrese glavom i kaže:
- Fato, dobre vijesti, nije ništa ozbiljno, evo ti recept pa otiđi do ljekarne da ti smiješaju ovaj sirup.
Fata uzme recept i pravac u ljekarnu, te ga da ljekarniku.
On ga pogleda, klimne glavom i ode u stražnju prostoriju smiješati sirup. Nakon pet minuta začuje se eksplozija, dim i prašina izlete iz prostorije ... Uskoro izlazi i ljekarnik, sav raščupan i garav i zadere se na Fatu:
- Reci onom kretenu od svog liječnika da sam mu sto puta rekao da piše štampanim slovima!
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 31 sij 2012 13:40 |
|
|
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 31 sij 2012 18:53 |
|
|
|
*Sjedi Makedonac u vlaku, raširio maramicu sa čvarcima, a preko puta sjedi djevojka u minici.* *Makedonac: Devojče, ne me se tiče, al' vidi ti se piče!* *Djevojka: Ne te se tiče moje piče!* *Makedonac: Ne me se tiče, al' na kitu mi utiče, čvarke mi razmiče...*
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 01 vel 2012 02:41 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 01 vel 2012 06:29 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
mešto iz Starog zavjeta
Zašto je Abel ubio Kajina? Pa, ovaj mu nije dao povlaštenu mirovinu.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
Sada je: 17 svi 2026 15:30. | Zadnji put si ovdje bio: 17 svi 2026 15:30. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |