|
.
Sada je: 17 svi 2026 14:34. | Zadnji put si ovdje bio: 17 svi 2026 14:34. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 23 pro 2011 10:13 |
|
|
Lis je napisao: Prema najnovijim istraživanjima Ministarstva zdravstva i Ministarstva unutarnjih poslova RH, 23% nesreća u prometu povezano je sa alkoholom!!!!!
To znači da preostalih 77% nesreća uzrokuju šupci koji piju flaširanu vodu, Coca colu, sodu, juiceve, energetske napitke i ostala sranja slična tome.
Dakle, čuvaj se onih koji ne piju alkohol jer oni uzrokuju tri puta više nesreća. Hahahahahahahahaha........... BRAVO LIS !!!! 
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 23 pro 2011 15:45 |
|
|
|
Muž se navečer vraća s posla i na stolu ga dočeka ženina poruka: - "Mama je bolesna, odvezla sam se k njoj!" Zatim poruka na frižideru: - "Hrana je u frižideru, samo je podgrij u mikrovalki!" Muž krene u krevet, opet poruka: - "Sanjaj o meni!" Kad mu dopizde poruke, obuče se i krene obuvati cipelu, a u njoj poruka: - "Kuda, kuda?"
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 23 pro 2011 15:51 |
|
|
|
Kaže Mujo Hasi: - "Moj stariji sin potpuno liči na mene." - "To je zbog uticaja genetskog faktora!" - "A, zašto onda mlađi liči na komšiju!" - "E to ti je zbog uticaja sredine!"
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 27 pro 2011 00:27 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 27 pro 2011 15:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
ZET je uveo liniju za Black Darling. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 27 pro 2011 18:11 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
DALMATINSKA RECESIJA
Živim u malom primorskom gradiću. Svi smo u dugovima do grla. Turistička sezona ravna nuli - nikoga nema, niko ne dolazi, niko se ne najavljuje da će doći. Iznenada kod Mate u penisionu, dodje neki Amerikanac. Traži apartman. Ima slobodnih! Amerikanac ostavi 100$ na recepciji, uze kljuć i ode da obiđe apartman. Mate zgrabi lovu i otrća do mesara da mu vrati dug za nabavljeno meso. Mesar uze pare i ode da plati dug svom dobavljaću. Ovaj je otrčao do farme da plati prase seljaku za koje je dugovao još od Božica. Seljak uze pare i otrća do lokalne "kurvice" koja mu je duže vrijeme davala na kredit i zaprijetila, da će početi uračunavati i kamate. "Kurvica" dotrča u Matin pension da plati dugovanja za sobu još od prošle godine. Mate uze pare, a Amerikanac siđe u tom momentu i reče da mu ne odgovara apartman. Mate mu vrati njegovih 100$ i Amerikanac ode.
Svi u našem mjestu su zaključili, da iako nije bilo neke velike zarade od tog Amerikanca, bar su uspjeli vratiti dug i da nema razloga za brigu.
Dvije dame u najboljim godinama su se dlučile da izadu u "život", naravno bez svojih muževa. Otisle su na večeru i nakon dobre klope i zabave (olajavanja) prekomjerno su se nalile te su se u dobrim jutarnjim satima uputile doma. Na putu do kuće im je došla jaka nužda pa su, kako ne bi svjetlile u mraku sa svojim guzama, otišle i sakrile se na obližnje groblje pokraj kojeg su prolazile. Po napravljenoj nuždi su se sjete da nemaju toaletnog papira. Jedna od njih se dosjeti - svuče tangice i njima se obriše pa ih baci u koš od smeća. Druga je imala jako lijepe i njoj drage svilene gačice, pa ih spremi čiste u torbicu, a s obližnjeg vjenca otrga dio te se tako obriše. Nakon toga su otišle doma. Drugo jutro razgovaraju njihovi muževi: "Znaš, ja ću poludjeti, moja žena je došla doma tek rano ujutro, mrtva pijana i bez tangica" - kaže prvi. "Nije to ništa" - kaže drugi - "Moja žena se takoder vratila doma rano jutro, mrtva pijana i bez gačica, a iz guzice joj je virio komad trake s natpisom: Nikada te nečemo zaboraviti. Zoran, Zdravko i NK Dinamo"
ŠTO KAŽU PROFESORI O BRAKU
PROFESORI HRVATSKOG JEZIKA: BRAK je apstraktna imenica, dok su zaruke gramatičke greške u ranije sastavljenoj rečenici. OŽENITI SE je glagol koji često odgovara na pitanje KOGA, međutim najčešće na pitanje KOLIKO?. OŽENJEN je trpni pridjev tog glagola. U čitavom sklopu DJECA su imperativ, a KUĆNI PRIJATELJ osobna zamjenica.
PROFESORI MATEMATIKE: ZARUKE su parni broj koji često zna biti neparan. BRAK je računska operacija množenja, a rezultat su djeca. U zarukama ON vrijedi 2, ONA 1, a punica 0. U braku PUNICA vrijedi 2, ONA 1, a ON 0. KUĆNI PRIJATELJ je nepoznanica x, a PUNICA zlo na kvadrat.
PRAVNICI: Zaruke su parnice, a BRAK je izgubljena parnica. DJECA su otežavajuća okolnost, a KUĆNI PRIJATELJ olakšavajuća okolnost. PUNICA je vrhovna instanca.
LIJEČNICI: ZARUKE su loša preventiva, a BRAK je posljedica lošeg zahvata. DJECA su komplikacije, a PUNICA tumor koji nekad zna biti zloćudan. KUĆNI PRIJATELJ je kriva dijagnoza.
INŽINJERI: ZARUKE su projekt, BRAK je neuspjela konstrukcija, a DJECA su neplanirani troškovi. KUĆNI PRIJATELJ je izvodilac tehničkih radova, a PUNICA korozija.
EKONOMISTI: ZARUKE su mogućnost plasmana, BRAK je ugovor, a DJECA anex ugovora. KUĆNI PRIJATELJ je kooperant, a PUNICA porezni organ.
MUZIČARI: ZARUKE su duet, BRAK je disharmonija, DJECA su solisti koji zahtijevaju potporu cijelog orkestra, a PUNICA je dirigent...KUĆNI PRIJATELJ je onaj koji izdrži do kraja koncerta!
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 28 pro 2011 23:01 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 pro 2011 14:05 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 pro 2011 14:50 |
|
|
Majka je napisao: Kako vidim ono tamo su zenske ruke.....
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 pro 2011 19:46 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Sada je: 17 svi 2026 14:34. | Zadnji put si ovdje bio: 17 svi 2026 14:34. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |