|
.
Sada je: 17 svi 2026 14:32. | Zadnji put si ovdje bio: 17 svi 2026 14:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
sanja
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 13 pro 2011 11:24 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
ULET Gospodična jel bi se vi seksali' Znate,moj je mali,pa vi to nebi ni osjetili,a meni bi puno značilo! 
|
 |
|
Tara
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 13 pro 2011 18:04 |
|
|
Muško-ženski odnosi.... 
_________________ Prijatelji su kao anđeli koji te podignu kad tvoja krila zaborave letjeti
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 14 pro 2011 14:46 |
|
|
|
Dođe Mujo na granicu i pita ga carinik: "Alkohol?" "Ne!" "Cigarete?" "Ne!" "Kava?" "Eeeee, kava bi baš sjela..."
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 14 pro 2011 14:59 |
|
|
|
Dozivio FEROVAC brodolom i nasao se na pustom otoku. Dani i mjeseci su prolazili i vidi ovaj da ga nitko nece spasiti... Pocne on graditi nekakvu kolibu... Slozio on sebi kolibu i fino zaspao... Kad ujutro se probudi, a iznad njega stoji zenska, ono plavusa...sisata, vitka... i kaze ona njemu: - 'Ajd ti dodji kod mene, ja sam tu s druge strane otoka. Dosli oni kod nje, kad vidi on, velika kuca, sve sredjeno... Pita on nju: - Pa otkud ti sve to? - Ma to sam sve pokupila s broda prije nego je potonuo... Udje unutra, ona njega fino nahrani... Kaze mu neka se okupa... kao ono ima ona i toplu vodu... bojler na generator... Okupa se on, izadje van, a ono zenska skine grudnjak, pa gacice... i kaze mu: - Sad cu ti dati ono sto cekas vec 6 mjeseci ....
A FEROVAC ce:
PA NEMOJ ME hejbAT DA IMAŠ i INTERNET!???
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 16 pro 2011 18:45 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 21 pro 2011 11:12 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Tri žene stoje pred vratima raja.
Nakon što jedna stidljivo pokuca otvori sv. Petar osobno vrata i upita prvu: - Za što si ti koristila svoj ženski organ za tvog zemaljskog života?
Ona će:
- 80% za seks a 20% za piškiti. - Onda uđi, ti si dobrodošla
Onda se obrati drugoj ženi: - Za što si ti koristila svoj ženski organ za tvog zemaljskog života?
Ona će:
- 50% za seks, a 50% za piškiti - Vrlo dobro, ulazi!
Na koncu upita i treću:
- A ti?
- Sveti Petre, ja sam moj organ koristila 90% za piškiti a 10% za seks!
A Sv. Petar će na to:
- Ako je to tako, žao mi je ali onda moraš otići, ja te ovdje ne mogu primiti.
- .... ali iz kojeg razloga, Sveti Petre?
- Draga moja, ovo ovdje je raj, a ne WC.....!
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 21 pro 2011 11:55 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Dolazi Mujo kući u sitne sate, pijan kao letva. Klati se s jedne na drugu stranu, jedva pogodi ključem bravu iz dvadesetog puta, otključa vrata i uđe.
U kući ga čeka bijesna Fata, i kad ga vidi onako pijanog, zvizne mu šamarčinu i zadere se:
- Hoćeš još piti, stoko!
Mujo šuti kao zaliven, što Fatu dodatno razbjesni i ona mu zalijepi još jednu:
- Odgovori! Hoćeš još piti?
Mujo šuti i dalje, a Fata sve više luduje, pa mu zvizne i treću, najjaču:
- Dobro, jesi mutav, pitam te hoćeš li još piti?!
Mujo strese glavom i odgovori:
- Dobro, bona, što si navrla, ajd natoči onda!
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 21 pro 2011 17:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Prijedlog narodu Sj. Koreje za novog velikog vođu. Buraza dajemo gratis ... 
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 22 pro 2011 19:30 |
|
|
|
Prema najnovijim istraživanjima Ministarstva zdravstva i Ministarstva unutarnjih poslova RH, 23% nesreća u prometu povezano je sa alkoholom!!!!!
To znači da preostalih 77% nesreća uzrokuju šupci koji piju flaširanu vodu, Coca colu, sodu, juiceve, energetske napitke i ostala sranja slična tome.
Dakle, čuvaj se onih koji ne piju alkohol jer oni uzrokuju tri puta više nesreća.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 22 pro 2011 21:09 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
Sada je: 17 svi 2026 14:32. | Zadnji put si ovdje bio: 17 svi 2026 14:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |