| Autor |
Poruka |
|
sanja
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 01 pro 2011 22:04 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
 ćurkaaaa
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 02 pro 2011 05:10 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Došel Štef v birtiju i naruči litru vina. Spije na iskap. Konobar, daj još pol litre. Spije. Konobar daj tri deci, spije i to. Na kraju naruči škropec, mrtav pijan, popije. Veli Štef, čudno, što manje pijem to sam više pijan.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 02 pro 2011 09:50 |
|
|
|
Ako osoba koju voliš drhti kad je uzmeš u naručje ... Ako su njene usne na tvojima vrele kao žar ... Ako joj se dah prekida u tvom naručju... Ako su joj oči suzne i imaju tako čudan sjaj... .......Briši ... ima grip !!!
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 02 pro 2011 12:07 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
nema GRIP nego TRIP
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 03 pro 2011 16:05 |
|
|
|
Pitali Cigu. "Cigo sta ces bit kad porastes ? " Cigo: "Bit cu Zenu.. decuu, punicu..... "
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 03 pro 2011 16:13 |
|
|
|
Skupio lav sve muške životinje na jednu liticu i kaže: - Tko skoči u ovu provaliju, moze da mi kara zenu!!! Gledaju se životinje i pitaju se jel' lav normalan. I u jednom trenutku zacuje se: - TRASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!! Kad se prasina malo slegla,ugledase medu kako trese prašinu sa sebe i govori : - Lave, jebat cu ti zenu, a tebi zeko jebat cu ti mater!!!
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Tara
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 03 pro 2011 19:03 |
|
|
|
Došla časna sestra kod ginekologa na redovan pregled. Nakon kratkog pregleda, doktor joj reče:
- Sestro, pa vi ste trudni! - To je nemoguće! Jeste li sigurni u vašu dijagnozu!? - Da Sestro, vi ste u četvrtom mjesecu trudnoće!
Bijesna, časna sestra se brže-bolje vrati u samostan, uleti u menzu gdje jedu svećenici i ljutito se zadere:
- Ko je od vas drkao po svijećama?!!!!
_________________ Prijatelji su kao anđeli koji te podignu kad tvoja krila zaborave letjeti
|
|
 |
|
 |
|
Tara
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 03 pro 2011 19:07 |
|
|
|
Sjedi Mujo u kafani tužan, a pred njim pivo. U to dođe Haso i ugleda pivo i popije ga. Mujo poče da plače, a Haso će: - "Šta je ba Mujo, šta cviliš zbog jednog piva?" - "A jest mi danas dan u kurcu, ništa mi ne ide od ruke." - "Šta je bilo reci mi?" - "Jutros ulazim u stan, a Fata sa drugim u krevetu. U podne mi javi firma da sam dobio otkaz. Fata mi pobjegla sa drugim, svu lovu digla sa banke tako da sam ost`o bez kinte. Došlo mi da se ubijem. Uzmem štrik da se objesim, pukne. Uzmem pištolj da se upucam zaglavi, legnem na tračnice, vlak ost´o negdje zatrpan u snijegu. Od zadnjih para uzmem otrov i saspem ga u pivo, a ti ga popiješ."
_________________ Prijatelji su kao anđeli koji te podignu kad tvoja krila zaborave letjeti
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 05 pro 2011 11:59 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Zašto crnogorci ništa ne rade? Pa rekao im Isus, ne radite ništa dok se ne vratim.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 06 pro 2011 00:00 |
|
 |