|
.
Sada je: 17 svi 2026 13:29. | Zadnji put si ovdje bio: 17 svi 2026 13:29. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 25 stu 2011 04:17 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
|
Razgovaraju dva oženjena muškarca srednjih godina: - Bože.. kaj ovo vrijeme leti! - Bogme si u pravu. Eto dva puta pojebeš ženu i eto prođe godina.
--------------------------------------------------------------------------
Poveze čovjek autostopera, duge kose, malo našminkan i usput ga odmjerava: - Jesi li ti muško ili žensko? - Što pitate, da me nećete kresnuti? - Ma to ti ne gine, samo hoću znati kako da te okrenem?!
Mujo,jesi l` ti ikad gledo Fatu u oči dok si sexo? - upita Haso Muju. Jesam bolan,Haso. - odgovori Mujo - Jednom. Bilo je strašno. Stajala je na vratima..
Dođe Štef na ispovijed: - Velečasni, prevaril sam ženu! - A kolko put? - Je, dragi moj velečasni, em se nis došel FALITI... neg ispovedati!
-------------------------------------------------------------------------- Ja sam vam, gospon sudec, v polju kopala krumpire, i onda je iznenada Jožek meni došel odostrag, i zdignul mi je kiklu, i onda me je počel siluvati. - A što ste vi na to? - Ja sam mu rekla: 'Sam ti daj, sam ti daj. Ima suda i pravice!
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 25 stu 2011 12:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Sreli se Mujo i Haso u lokalnom kafiću, i pohvali se Mujo Hasi:
- Ubio sam danas pet muha, dvije muške i tri ženske!
Haso ga pogleda zbunjeno i upita:
- Bolan Mujo, kako znaš koje su muhe muške, a koje ženske?
Mujo ponosno odgovara:
- Lako ti je to, moj jarane. Ove dvije muške sam zatukao na boci pive, a ženske na ogledalu ...
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 26 stu 2011 11:40 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Zaposlili se Mujo i Haso kao vojni piloti u Oružanim snagama Bosne i Hercegovine i krenuli na svoj prvi trenažni let. Kad su se vraćali, stižu do mostarskog aerodroma i shvate da je pista bitno kraća nego što su mislili.
Jedva se nekako spuste, aktiviraju sve kočnice, padobran, gume škripe, dime se i oni uspiju stati točno pred kraj piste. Izađu van iz aviona, mokri od straha i panike, kad će Mujo:
- Jebo majku, nisu normalni, kako naprave ovako kratku pistu!! Samo što se nismo ubili! Nema više od sto metara!
Haso skida kacigu i potvrđuje:
- Jes', bolan, stvarno nema!
A Mujo na to dodaje:
- A vidi je, široka je barem kilometar!
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 29 stu 2011 12:54 |
|
|
|
Dočeka muž ženu nakon izlaska iz Salona za uljepšavanje i kaže: „A jebi ga, barem si pokušala“
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 stu 2011 22:07 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Veli žena mužu: pun mi k...c ovog života, ovog stana, djece svega. Ode spakira kofere i na vrata. Muž: uzima kofer, veli: čekaj malo da se i ja spakiram i meni je dosta takvog života, ajmo zajedno. Naravno ovaj će oduševiti naše curke na forumčiću kojih ima preko nekoliko, ali ih ne damo nikome. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 stu 2011 22:09 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Pun mi kufer tebe, idem mami. Si normalna? Uzvratit će nam posjetu.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 stu 2011 22:51 |
|
|
|
Ulazi Mujo u kafić i kad je stigao do šanka, ugleda posudu punu novčanica od 100 eura. Zacakle mu se oči pa upita konobara:
- Je li, što je ovo?
Konobar mu odmah odgovori:
- Stavite unutra 100 eura, pa ako ispunite 3 zadatka, sve je vaše!
Mujo upita:
- Dobro, a što treba raditi?
Konobar ga pogleda, odmjeri od glave do pete pa reče:
- Prvo trebate eksati litru rakije, bez ikakve grimase na licu. Zatim trebate otići u dvorište i bijesnom pitbulu izvaditi bolestan zub, a na kraju trebate otići na kat i voditi ljubav s gospođom od 70 godina.
Mujo važno izvadi 100 eura i stavi ih u posudu. Konobar mu pruži flašu rakije i Mujo nagne. Skoro su mu oči zasuzile, ali iskapi cijelu flašu bez ikakve grimase. Tresne praznu flašu na šank i krene u dvorište, ljuljajući se lijevo - desno.
Kad je zatvorio vrata za sobom, začuje se glasan lavež, pa režanje i na kraju cviljenje. Nakon 15-ak minuta Mujo otvori vrata, nasloni se na štok i ljuljajući se ispali:
- Dobro, gdje je ta baba s bolesnim zubom?
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 stu 2011 23:58 |
|
|
CHROMEX je napisao: Veli žena mužu: pun mi k...c ovog života, ovog stana, djece svega. Ode spakira kofere i na vrata. Muž: uzima kofer, veli: čekaj malo da se i ja spakiram i meni je dosta takvog života, ajmo zajedno. Naravno ovaj će oduševiti naše curke na forumčiću kojih ima preko nekoliko, ali ih ne damo nikome.  naše curke Jesi možda zaboravio kvačicu iznad c ili...? 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 01 pro 2011 05:59 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Nisam Frenk, to su divne dame, u najboljim godinama, za poslat na groblje, ovo nešto što ih znam, stvarno su ok. nemreš vjerovat.Nemrem ni ja. 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 01 pro 2011 21:43 |
|
|
CHROMEX je napisao: Nisam Frenk, to su divne dame, u najboljim godinama, za poslat na groblje, ovo nešto što ih znam, stvarno su ok. nemreš vjerovat.Nemrem ni ja.  Imam jednu sa kvačicom iznad c,uvrh glave mi... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 17 svi 2026 13:29. | Zadnji put si ovdje bio: 17 svi 2026 13:29. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |