|
.
Sada je: 17 svi 2026 11:22. | Zadnji put si ovdje bio: 17 svi 2026 11:22. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 19 lis 2011 18:19 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Kinta je napisao: - Prometni policajac zaustavi Jadranku Kosor i traži od nje prometnu, a ona nema. Pita on kako nema, a ona će na to: "A znate li vi tko sam ja? Ja sam najpoznatija i najpopularnija Hrvatica." Na to policajac nazove svog šefa: "Šefe, što da radim, zaustavio sam Severinu, a nema dozvolu?" Na to Seve odgovara: nimoj mene bidnu, ni ja nemam...hm ...dozvolu da rodim dite. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 20 lis 2011 08:47 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Nazove Mujo doktora i kaže mu: "Doktore šta da radim, Fata već 3 sata gleda kako kiša pada i ne mrda."
Kaže doktor : "...ma to vam je inače kod ljudi, kad kiša pada budu depresivni."
Na to će Mujo : "...ako bude još sat vremena zurila, pustit ću je u kuću!"
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 23 lis 2011 10:44 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Dobio Mujo nov stan, pa se hvali Hasi:
- Pazi ljepote, prostora... imam sad ja svoju sobu, a Fata svoju, ne moram je više slušat' kako hrče...
Haso ga zbunjeno pogleda i upita:
- Ma dobro, a one stvari, seks?
Mujo se zadovoljno nasmije i reče:
- A to, pa samo zviznem kad mi dođe i ona je već na vratima.
Haso zavrti glavom i reče:
- Dobro Mujo, a šta kad njoj dođe?
Mujo odgovori:
- E onda ona otvori vrata pa kaže "Mujo, jesil' zviždao ti il' komšija Suljo?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 23 lis 2011 10:50 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Mujo krenuo na trekking po Nepalu, i nakon što se popeo prilično visoko i izgubio šator, smrznuo se i otpala mu je ćuna.
Jadni Mujo danima je hodao do prvog liječnika, koji mu je rekao da je njegova ćuna neupotrebljiva, ali da ima rješenje - presađivanje slovonske surle. Mujo pristane, liječnik operira Muju i kad je sve bilo gotovo, pozove Muju da ga pošalje doma i obavijesi da treba doći na pregled svakih mjesec dana.
Evo Muje za mjesec dana i upita ga doktor:
- Pa, Mujo, kako te služi nova sprava?
Mujo će na to zbunjeno:
- Ma dobro, jedino ne smijem pišati u vrtu ...
Doktor ga pogleda preko naočala i upita:
- A zašto, pobogu, Mujo?
Mujo odgovara s nelagodom:
- Ma znate, doktore, kad ga izvadim na vrtu, on odmah počne brati travu i trpat mi je u guzicu!!
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 23 lis 2011 11:41 |
|
|
Kinta je napisao: Mujo krenuo na trekking po Nepalu, i nakon što se popeo prilično visoko i izgubio šator, smrznuo se i otpala mu je ćuna.
Jadni Mujo danima je hodao do prvog liječnika, koji mu je rekao da je njegova ćuna neupotrebljiva, ali da ima rješenje - presađivanje slovonske surle. Mujo pristane, liječnik operira Muju i kad je sve bilo gotovo, pozove Muju da ga pošalje doma i obavijesi da treba doći na pregled svakih mjesec dana.
Evo Muje za mjesec dana i upita ga doktor:
- Pa, Mujo, kako te služi nova sprava?
Mujo će na to zbunjeno:
- Ma dobro, jedino ne smijem pišati u vrtu ...
Doktor ga pogleda preko naočala i upita:
- A zašto, pobogu, Mujo?
Mujo odgovara s nelagodom:
- Ma znate, doktore, kad ga izvadim na vrtu, on odmah počne brati travu i trpat mi je u guzicu!! 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 23 lis 2011 12:47 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Trebali Muji amputirat noge i kad se probudio vidi da su mu amputurali i ruke. Pita on doktora: Zašto rukeee? Doktor:E pa da prčkaš po ranama od nogu i kaj smo onda napravili!? 
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 24 lis 2011 16:23 |
|
|
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 28 lis 2011 09:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Koja kineska stvar traje više od godinu dana?
KINESKI ZID
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 28 lis 2011 10:29 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Došao je i petak, i Mujo sav sretan zbog dobre ideje kaže Fati:
- Fato, hajde bona da si priuštimo jedan lijep vikend.
Fata ga veselo pogleda i odgovori:
- Može, Mujo, to ti je odlična ideja!
Mujo se nasmije i veselo reče:
- Dobro, onda se vidimo u ponedjeljak!
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 28 lis 2011 11:33 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Pita Sadam Vraga: Jel mogu da pozovem Bagdad samo na minut i da vidim kako stoje stvari u mojoj zemlji? Zanima me kad će Amerikanci napustiti moju zemlju. Može - odgovori Vrag Završi Sadam razgovor a Vrag mu kaže - Ovaj poziv košta miljun dolara. Nema problema. Reče Sadam i plati.
Čuje to Gadafi pa i on upita: Mogu li i ja da nazovem Tripoli? Ovi moji imaju probleme, pa me zanima kako ih riješavaju. - Može, ali će te to koštati 2 milijuna dolara. - Kaže Vrag. Gadafi završi razgovor i plati.
To je sve čuo Tuđman pa upita Vraga: A jel mogu ja da nazovem Zagreb? Zanima me da li će moj HDZ ostati na vlasti, da li se popravio standard i puno toga još. Može. - Reče Vrag. Kad je završio razgovor Tuđman upita: - Koliko treba da platim? Ništa. - Odgovori Vrag. Kako ništa! Ova dvojica su platili po milijun i dva, a ja ništa??? Kad zoveš iz jednog pakla u drugi, računa se kao lokalni poziv. - Odgovori Vrag.
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
Sada je: 17 svi 2026 11:22. | Zadnji put si ovdje bio: 17 svi 2026 11:22. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |