| Autor |
Poruka |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 11 lis 2011 09:08 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Sjede Mujo i Haso za stolom i pričaju, a Haso non-stop pljuje dok priča....
Dojadi Muji pa mu kaže: "Šta prskaš toliko dok pričaš?",
a ovaj mu kaže: "Šta hočeš...govorim tečno..."
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 11 lis 2011 12:49 |
|
|
Malo crnog: Zašto baba ima nož u koljenu? . . . . . . . . . . . . ...Zato jer je čula da ako se oćeš ubit moraš ciljat 2 prsta ispod sise. 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 11 lis 2011 18:59 |
|
|
|
Slatka si ko med,a to što si građena ko tegla nema veze!
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 12 lis 2011 14:50 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
|
Učiteljica upozorava da će sutra biti pismeni zadatak iz matematike i da nitko ne smije izostati, te da nikakva liječnička i druga opravdanja neće pomoći.
Ivica pažljivo sasluša i pita: - A što ako budem iscrpljen od seksa? - Ništa Ivice, pisat ćeš drugom rukom - odgovori učiteljica.
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 15 lis 2011 00:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Prodaje Cigo pojačalo, dođe kupac te ga upita: - "Je li, koliko je jako pojačalo?" - "Ama, jako je brate!" - "Ma pitam te koliko je VATNO?" - "Ama, nevjeroVATNO!"
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 15 lis 2011 18:31 |
|
|
|
Pita Mujo Hasu: - "Zašto bolan sjediš na prozoru dok tvoja žena pjeva?" - "Da ne pomisle ljudi da je tučem!"
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 15 lis 2011 18:54 |
|
|
|
Prica Crnogorac prijatelju Dosao sam pre neki dan kuci, i cu ja kako zena stenje u sobi , zgrabim ja sablju i pravac soba.Uhvatim ja tipa za kitu, ali kako mu je bio klizav, on se izvuce i pobjegne kroz prozor. Skinem kuburu sa zida te opalim za njim, ali ga promasim. Ma prijatelju,lako sto mi je izjebo zenu i sto sam mu rukom obrisao kitu Ali sto ga ko Vojvodu isprati ,to si nikada necu moc oprostiti.
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 17 lis 2011 10:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Lete avionom 2 pedera i sjede jedan kraj drugog... Kaže jedan drugome: - Ajmo se maznuti... Ovaj će njemu: - Pa jesi li ti normalan, avion je pun ljudi... Drugi se ogleda malo i kaže: - Pa je l' ne vidiš da svi spavaju? Kaže ovaj njemu: - De ti provjeri spavaju li ... Ovaj ustane i vikne na sav glas - VOOODEEEE... Nitko ništa... a on opet: - VOOODEEEE... I okrene se ovom i kaže: - Jesam ti rekao da spavaju... I tako oni obave posao...
Svanulo jutro i avion slijeće na aerodrom... Na izlazu stoji stjuardesa i pozdravlja putnike... Nailazi jedan djedica i sav se jadan trese... Stjuardesa upita djedicu: - Gospodine pa šta vam je... On će njoj: - SSSSMMMRRRZZZZZOOOO SSSSAAAMMM SSEEEEE Ona njemu: - Pa što niste tražili deku da se pokrijete.... Djedica će njoj: - PPPA JJJEEEDDANNN jjje ttrražiioo vvvoodddee pppa sssuu gga jeebaaallii ccccijeeelluu nooć...
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 17 lis 2011 11:12 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Prevarila Fata Muju. Doznao on to pa ju, sav snužden, upita: - "Pa, dobro, Fato, zar ti ja nisam bio dobar? Sve sam ti ugađao." Fata odgovori: - "Mujo, vjeruj, desilo se sasvim slučajno." Mujo je zbunjeno pogleda i upita: - "Ama kako slučajno?" Fata krene objašnjavati: - "Bio mrak, ja legla da spavam.Ušao Haso na kapiju - isto kao ti. Ušao u kuću - isto kao ti. Ušao u sobu - ama, isto kao ti. Legao pored mene - ama, baš kao ti. Skinuo mi gaće i "sredio" me isto kao ti. Eee, a kad je krenuo da me "sredi" i po drugi put, shvatila da to nisi ti..ali već je bilo kasno!!!
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 19 lis 2011 17:50 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
- Prometni policajac zaustavi Jadranku Kosor i traži od nje prometnu, a ona nema. Pita on kako nema, a ona će na to: "A znate li vi tko sam ja? Ja sam najpoznatija i najpopularnija Hrvatica." Na to policajac nazove svog šefa: "Šefe, što da radim, zaustavio sam Severinu, a nema dozvolu?"
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |