|
.
Sada je: 18 svi 2026 14:28. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 14:28. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 22 sij 2015 00:20 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Kupio pirocanac Iphone i stavio ga u zadnji dzep, sjeda u auto i zacuje se KRC a on ce "Boze daj da bude kicma"
Sent from my D2005 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 22 sij 2015 19:33 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
 |
|
brnistra
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 23 sij 2015 11:46 |
|
|
|
Svađaju se mali Ivica i Marica.
Ivica: Ja imam plavog jobota. Marica: Ja imam žutu lutku. Ivica: Ja imam veliki mobitel. Marica: Ja imam veliki tablet. Ivica: Ja imam kujac! Marica se kratko zamisli i odgovori: Ja ću kad narastem imat sto kujaca a ti ćeš ostat na tome jednome.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 12 vel 2015 01:28 |
|
|
|
> Sveti Petar i Šef su se dogovorili da ce u buducnosti primati samo > slucajeve koji su umrli spektakularnom smrcu! > > Nakon nekog vremena kuca netko na nebeskim vratima. > Sveti Petar: - "PRIMAMO SAMO NEOBICNE SLUCAJEVE!" > Pokojnik: - "Slusaj moju pricu! > Oduvjek sam mislio da me zena vara. > Tako sam otisao tri sata ranije sa posla, trcim ko lud 11 katova do > stana, otvaram vrata, pretrazujem cijeli stan i na balkonu nadem tipa kako gol golcat visi sa vanjske strane balkona i drzi se za ogradu. > Na to uzimam cekic i udaram tom kretenu svom snagom po prstima. > On pada - na grm koji ga njezno doceka. Govno! > Ja nazad u kuhinju, uzimam kompletan frizider i bacim ga preko balkona: > PUN POGODAK! > Napokon je kreten sredjen, a meni je taj napor i uzbudenje donijelo > infarkt i evo me kod tebe!" > > - "U redu", kaze Petar, "mozes uci." > > Kratko nakon toga ponovo se zacuje kucanje na vratima: > - "PRIMAMO SAMO NEOBICNE SLUCAJEVE!", veli Sveti Petar. > > - "Nema problema", kaze pokojnik: > "Radio sam, kao i svaki dan, moje jutarnje tjelovjezbe na balkonu, > spotaknem se na vazu sa cvijecem i padnem preko ograde, ali se u > zadnji cas uspijem uhvatiti za ogradu balkona stana ispod moga. > 'Boze', pomislih, 'kakva sreca'. > Na to iznenada dolazi jedan idiot i udara cekicem po mojim > prstima, ja padam i na srecu me doceka mekani grm te pomislim: 'Ovoje ludo, vec drugi puta prezivjeh'. > Pogledam prema gore i tad me pogodi ovaj blesavi frizider!" > > - "Dobro", odgovori Sv. Petar, "mozes uci u raj." > > Tada ponovo netko zakuca na nebeska vrata: > - "PRIMAMO SAMO NEOBICNE SLUCAJEVE!", rece Sveti Petar. > > - "Nema problema", kaze pokojnik: > "Sjedim ja nakon dobre jebacine gol u frizideru..." > > - "To je dovoljno" prekide ga Sveti Petar, "udji!"
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 12 vel 2015 21:24 |
|
|
Posvećeni Musliman uđe u taksi i odmah zamoli taksistu da isključi radio,kako Kuran nalaže. Ne smije slušati muziku, jer za vrijeme života prorokaMuhameda nije bilo muzike, pogotovo zapadne muzike, koja je muzika nevjernika. Taksista odmah ugasi radio, zaustavi taksi i ljubazno otvori vrata. Arap se začudi: - Što to radite? - Za života proroka Muhameda nije bilo ni taksija, zato odjebi i čekaj devu. 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 13 vel 2015 20:47 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
- Alo mati ! - Alo sine ! - Dal ga ima ? - Jeba majku svoju kolki je !
Naime u Lici se visine snijega mjere riječima ... pa tako kad dobijete odgovor:
- Serucka! (10-15 cm) - Čistla sam okokuće! (20-30 cm) - Nekide u pičku maternu više (ravno 50 cm) - Jeba majku svoju kolki je! (do 80 cm) - Znaš kad poštara nema 2 dana! (80-120 cm) - Anka ide iz trgovne i drži vrećcu u zraku! (150 cm) - Bio Andrija Jarak danas u selu... baš neki fin čojk! (preko 200 cm)
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 19 vel 2015 11:35 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Trener u crnogorskoj teretani:
Ajmo gore – dole gore – dole gore – dole dobro.... ajmo sad drugi kapak!
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 27 vel 2015 11:03 |
|
|
|
Muž i žena došli u neki luksuzan hotel, sjede u baru i vide jednu jako zgodnu djevojku. – “Baš je zgodna ona tamo … šteta što je prostitutka” – kaže muž. – “Sram te bilo, kako možeš za tu finu djevojku pričati takve stvari…” – “Ma, prostitutka je, sto posto!” – “Ma nije” – žena tvrdi. – “Evo, dokazat ću ti. Kreni polako do naše sobe, a ja ću je pokupiti i dovesti. Uđi prije nas u spavaću sobu, sakrij se negdje i slušaj…” I tako, sjedi žena skrivena iza zavjese, kad muž dovodi djevojku… – “Dobro, kod mene se plaća unaprijed, to je 100 eura na sat.” – “Uh, pa to je puno para, nemam toliko…” – “Pa koliko bi dao…” – “Što ja znam, imam samo 10 eura.” – “Onda ne znam što si me uopće zvao!” – kaže prostitutka i bijesno izađe na vrata. Poslije nekog vremena, muž i žena se vratili u bar, sjede i pričaju, kad prostitutka prolazi pored njih i dobacuje: – “Eto vidiš što dobiješ za 10 eura!
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 27 vel 2015 13:33 |
|
|
Bio jednom jedan covjek i zvali su ga zuti. I sad ode on kupit auto i kupi zeleni auto. Dode doma i pita ga zena: Pa dobro kud bas zeleni crni zuti!?!? 
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 07 ožu 2015 18:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Što je "Dan Žena" ?
Isto što i Noć Vještica ,,, samo po danu ...
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
Sada je: 18 svi 2026 14:28. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 14:28. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |