Gledam u ovu kuchicu di tebam navesti naslov i jednostavno neznam shto da napishem.Smislit chu na kraju posta...
U jednom trenutku veceras mi je tak doshlo nekako,neznam...dosta...Doshao od kuma doma,mali slavio rochkas,popili dve,tri,mozda pet...Moram slagat setup na svim clearovima,slozim jednu vivi,drugu,evod prvi,drugi jebe do jaja,nejde nikako,pustim...Uzmem iClear,dry burn,ok super,radi odlicno...Napravim si gemisht,cugnem malo,nakapam u iClear malo kave od lique,pa malo chokolade,joooj Boze fantazije...Odlichno...PG/VG sve se vrti po glavi,micro coil,mesh vata..Boze mili...
Pregledao forum malo,sim tam,ma reko idem gledat neki film,kad mi od jednom dodje neki shugav osjechaj.U mojoj glavi krene:Ma jebo to sve u kurac,da mi je bar sad jedan plavi walter da ga zgushtam(znam da mi sada nebi pasao,ali opet dok smo svi mi pushili fino je bilo).Drugi gemisht...
I onda uzmem svog SVDa sa kavicom i chokoladicom,povucem...I opet mir...Doshlo mi je tak nekak kad gledam ovo sve,neznam...Onak,umorno...Nikako...
Inache nisam takav,ne predajem se lako i nedaj Boze da pomislite da sam pao,pa da chu prechi na smrdulje,ali da mi je samo osjetiti opet kako je to kad gushtash u onoj smrdljivoj cigareti...Izvadih ju iz kutije...Stavim u chube...Ako je neka pricha,pogled onak ispod obrva...Vuzgem fajercag...I onaj prvi dim...umhhhh..daaa..
SVD iClear,radi...Kavica,malo chokolade....da...milina...Miiiir...Pa opet gemisht...
Mozda sam ja zabrio,nakon par gemishta,ali znam da je sigurno josh nekom bilo tako...Pa tako ekipa zivjeli vi meni uz josh jedan gemisht pa kud puklo...
P.S. ne kazem da bu to bil zadnji vecheras

Smok xPro m65,kayfun v.4,Lemo,Lemo2,GP Paps