Ovo mi je bila super tema koja je dobro krenila, pa se sakrila u bespuću foruma

Nisam dugo ništa napisao u forum, kao i još dosta starijih koji su bili, došli, prošli, ošli....ja osobno sam se isto "ušuškao"

imam opreme, hardvera, softvera

uživam u pari isto kao i na početku, sve ide ko po loju, ovih par "mudrih staraca foruma", (da ih sad ne nabrajamo) kolko vidim još uvijek ima volju za dat novima savjet, i preporuku, uglavnom teško da prođe dan, a da ne škicnem nove postove i chat, makar se ne javljam uvik. Splitska podružnica se isto malo uspavala, vjerovatno iz razloga ko šta su i moji, a i vruće je, svak je tamo, vamo....Trenutno čak razmišljam o "smanjivanju" svojih parilica, već duže najviše guštam s malim DM-om i euforijom na njemu, dodaćemo još mini nemu i mini kaju, ne znam šta ovi luđaci sad izbacuju ove "bačvetine"

meni i ovi standardni veliki....Uglavnom, ništa prepametno, eto uvatilo me ispod klime da štogod napišem da se zna da sam živ, živili forumaši, živila para! Živilaaaaaa!!!!!
E, da... je da je lito teško sranje, ali vatrogasci se vesele, pa će na kraju sezone pričat i hvalit se kako su sve spasili i obranili