Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 03 lis 2024 12:08. Sada je: 03 lis 2024 12:08.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 79 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Novo mjesto za pričanje
PostPostano: 22 vel 2024 12:40 

https://www.conrad.hr/hr/p/lg-chem-inr21700-m50lt-specijalni-akumulatori-21700-flat-top-li-ion-3-69-v-4800-mah-2527649.html

https://eu.nkon.nl/m50lt.html

ko tu kog hebe? samsungica odjednom pala na 1,3V, bit ce za u smece, pa gledam da uzmem par novih, pa pogledam jel ima sto kod nas da ne cekam iz nizozemske, kad ono cijena za zasrat se, i jos se isto ceka jer je iz njemacke

inace, kome treba 21700 batka za mtl, da ne poteže velike amperaze, ova je odlicna, imam dvije vec godinu dvije, traju i traju i traju

Povratak na vrh

PostPostano: 22 vel 2024 19:22 
Administrator

vulja je napisao:
samsungica odjednom pala na 1,3V, bit ce za u smece,

Ma ja sam razocaran baterijama jer ne traju kao nekad. Sad sam uzeo iz Nigdjezemske 4 razlicite da probam naci najbolju. Ali to nista ne znaci, jer dok ja nadjem najbolju vec ce stici nova šarža.

Povratak na vrh

PostPostano: 24 vel 2024 14:41 

Kinta je napisao:
vulja je napisao:
samsungica odjednom pala na 1,3V, bit ce za u smece,

Ma ja sam razocaran baterijama jer ne traju kao nekad. Sad sam uzeo iz Nigdjezemske 4 razlicite da probam naci najbolju. Ali to nista ne znaci, jer dok ja nadjem najbolju vec ce stici nova šarža.

mene ove drze vec 2 godine, "potrosim" recimo jednu do jednu i po na dan, 4 imam u rotaciji.samsungica me iznenadila, ne kuzim sto se dogodilo tocno, pazljivo sam je natrag napunio, al sumnjam da cu je koristit.

isto cu uzet iz nizozemske jos jer radije uzmem veci kapacitet nego za iste novce (racunajuc postarinu) da uzimam 40A samsungice ovdje koje mi netrebaju....

Povratak na vrh

PostPostano: 25 vel 2024 12:12 
Administrator

vulja je napisao:
mene ove drze vec 2 godine, "potrosim" recimo jednu do jednu i po na dan, 4 imam u rotaciji.

Meni su obicno drzale bitno duze od dvije godine, a sada nakon 6 mjeseci otkazuju poslusnost. Jedna baterija mi je trajala duze od jednog dana a sad mi neki put ni dvije nisu dovoljne. I isto uvijek su 4 u rotaciji.

Ne znam ali sjetio sam se da su problemi poceli otprilike kad sam se prebacio na Nitecore punjac. Makar ih lijepo napuni na 4,2 - 4,22V, sad sam upogonio stari Xtar pa mozda nesto vidim.

Zadnje dobre baterije su bile Samsung 4,35V ali ih vise ne mogu nigdje pronaci.

Jos mi jedino preostaje pojacati nikotin ako nista ne upali :zu:

Povratak na vrh

PostPostano: 25 vel 2024 18:38 

kud jace? xD

imam xtara i punim ih na 2A railovima uvijek, mislim da zbog toga nebi smjele degradirat baterije, zbog vece amperaze, i znam da to je to max A, a ne konstantna, i baterije rijetko praznim do ibera, skoro nikad ispod 30 posto na modu (dicodes mi narihtan na 2,7V cutoff)

vise mislim da je do samsunga konkretno, nego punjaca ili neceg drugog, sad sam uzeo dvije samsungice 4900mah i novu neku LG sa 5570mah, e to me bas zanima kako ce se pokazat :zu:

Povratak na vrh

PostPostano: 26 vel 2024 21:05 

Pozdrav,
Ima li netko za prodati/pokloniti/baciti neki mod sa ugrađenom baterijom kojem je ista ispustila dušu, ili je blizu kraja?
Naime, išao sam promijeniti batt na takvom modu i u žurbi napravim početničku grešku, zamijenim polaritete. Nisam čak ni zalemio, samo rukom spojio tek da probam i to je bilo dovoljno....
Sad imam bateriju a nemam mod. Mislim, imam drugi, nisam na suhom, ali taj jedan mi fali.
Molim lijepo za pomoć. :hug:

Povratak na vrh

PostPostano: 26 vel 2024 22:15 

zgubired je napisao:
Pozdrav,
Ima li netko za prodati/pokloniti/baciti neki mod sa ugrađenom baterijom kojem je ista ispustila dušu, ili je blizu kraja?
Naime, išao sam promijeniti batt na takvom modu i u žurbi napravim početničku grešku, zamijenim polaritete. Nisam čak ni zalemio, samo rukom spojio tek da probam i to je bilo dovoljno....
Sad imam bateriju a nemam mod. Mislim, imam drugi, nisam na suhom, ali taj jedan mi fali.
Molim lijepo za pomoć. :hug:

kakav mod? kakva baterija?

Povratak na vrh

PostPostano: 26 vel 2024 23:17 

Mod je eleaf istick 30w sa ugrađenom batt 2200 mah. Naručio i stigla mi s nkon-a samsung 18650 2750 mah sa kontaktima za zalemiti. Paše u kućište bez puno zašto. Ali, eto zajeb....

Povratak na vrh

PostPostano: 29 ožu 2024 10:24 
Administrator

Jucer secem s psom i lagano parim. Kad se zaustavi klinac na biciklu: dobar dan-dobar dan ... kako se zove pas? ... mogu malo? i pokaze prstom na parilicu ... JESI TI NORMALAN!?!

Daleko od toga da nije higijenski ali ovih 36mg sto parim rusi obicnog covjeka a sto bi napravilo klincu ne zelim ni znati.

Povratak na vrh

PostPostano: 04 svi 2024 15:47 

Kinta je napisao:

Daleko od toga da nije higijenski ali ovih 36mg sto parim rusi obicnog covjeka a sto bi napravilo klincu ne zelim ni znati.

kad je curica :rotfl: :rotfl: :rotfl:

:zu: :zu: :zu:

Povratak na vrh

[ 79 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: