Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 03 lis 2024 12:07. Sada je: 03 lis 2024 12:07.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 79 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Novo mjesto za pričanje
PostPostano: 14 stu 2023 01:15 

vojehr je napisao:
tama je napisao:
može li mi netko preporučiti oftamologa,s.ebano mi jedno oko,oštećena rožnica + glaukom,vračevi u Osijeku nemaju riješenja za moj slučaj

Mia Zorić Geber...

hvala :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 14 stu 2023 21:51 

tama je napisao:

Ma ništa, javi kako je prošlo, ona ti radi u Vinogradskoj u Zagrebu gdje možeš na uputnicu, ali mislim da radi i privatno...

Žena je za zadnjeg potresa u Zg nastavila operaciju, dok je većina izjurila iz zgrade...

Povratak na vrh

PostPostano: 16 stu 2023 20:36 

našao sam web stranicu i malo pregledao,moj liječnik mi je savjetovao da probam kod Gabrića (Svjetlost),idem prvo tamo na opći pregled i čuti njihovo mišljenje,nakon toga mogu kod dr.Zorić

Povratak na vrh

PostPostano: 19 stu 2023 20:16 

Gabrić je isto okej, dosta je poznat i bili su kod njega i neke svjetske face... :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 26 stu 2023 20:29 

tama je napisao:
može li mi netko preporučiti oftamologa,s.ebano mi jedno oko,oštećena rožnica + glaukom,vračevi u Osijeku nemaju riješenja za moj slučaj

iskopam ti večeras kakav taka v iunfo privatnici u Os. pitam ženu kak se zove

Povratak na vrh

PostPostano: 26 stu 2023 21:42 

tama je napisao:
vojehr je napisao:
tama je napisao:

Mia Zorić Geber...

TAMA ako nigdgje ne upali Optika Oculus

Povratak na vrh

PostPostano: 27 stu 2023 01:02 

hvala buje,poslao sam ti poruku private :D

Povratak na vrh

PostPostano: 26 pro 2023 11:07 

Idem za BiH na par dana pa me zanima kakva je praksa sa etekucinama kod ponovnog povratka u HR. Znam da mogu nosit max 10ml likvida kroz carinu, dal se to odnosi i na moj likvid koji sam ja uzeo sa sobom od doma? Ne planiram kupovat tamo nista, vec samo ne zelim probleme kod povratka, mozda da skalkuliram koliko likvida mi treba za to vrijeme pa da se doma vracam sa max 10ml?

Povratak na vrh

PostPostano: 26 pro 2023 17:23 
Administrator

vulja je napisao:
Idem za BiH na par dana pa me zanima kakva je praksa sa etekucinama kod ponovnog povratka u HR. Znam da mogu nosit max 10ml likvida kroz carinu, dal se to odnosi i na moj likvid koji sam ja uzeo sa sobom od doma? Ne planiram kupovat tamo nista, vec samo ne zelim probleme kod povratka, mozda da skalkuliram koliko likvida mi treba za to vrijeme pa da se doma vracam sa max 10ml?

Ili na flasicu stavi nalju ¨tekucina za odmrzavanje bravica¨.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 sij 2024 09:12 

nego, ako se kome trola... ja već 3 god trolam na velikoi na jednom forum hr podforumu

modovi puštaju sve jer su zakurac i glavonja tj guzda foruma, oce od PDFa napravit tzv zabavni podforum :lol:

teme su na musko zenske odnose aktivno pise mozda 100 ljudi, od kojih su bar 10 totalni idioti i bedaci

kazem Vam, savrseno mjesto za trolat :lol:

bilo koju temu otvoris, ne treba niti čitat uvodni post, ja samo zadnju stranuicu teme otvorim i imam materijala za bar 3 troll posta. ali napisem i nešto on topic da mi ga ne pobrisu :lol:

uglavnom sam noćna mora modovima :lol: ali bar pišem pizdarije još gore nego smo nekad Feko i ja pizdarije pisali tu po temama :lol: Usavršio sam se :lol: Nick mi je isti, samo sam Trolldada dal za avatar :lol: Mislim zabava je vrh :lol:

tamo trolam naveliko i ispriso sam cca 11 000 troll postova i sveukuno dobil 30 bodova :lol: a treba ti 100 bodova za jednodnevni ban :lol:

ako smo za, pa da svi idemo tamo trolat :lol:

nisam Vas nikad zvao tamo, bikoz it was my personal playground :lol: di sam definitivno,.... najveći komad budaletine :rotfl:

ima li zainteresiranih? necu otkrivat ako nema :D

do neki dan je bil tamo jedan Subotar i pisal pizdarije svaku večer sam ga čital sad se sam zbaniro na god dana :lol: meni je najveći gušt bil doć navečer i klepit ga macolom po glavi i iztrolat, to sve u 10 min da nasmijan odem spavat :D

podforum je aktivan ujutro najviše, do 16h onda je mrtvilo do jedno 19 h i onda zabava do 22h

sad su počeli sektaše izjednacavat s vjernicima, pa sam modovima šel delat kaos da im dignem svu kosu na glavi :lol: pa sad sam na personal vendetta s modovima.

usmjeravam im teme na diplomatski način tamo di ja oću da ide, pa da se na temu naseru ovi tzv. zabavni forumaši tj ovi najveći krkani i bedaci :lol:

samo da im dam posla :zu:

mislim, meni zabava :lol:

valjda svaka budala svoje veselje :lol:

možda bi se dalo i organizirat stare naše trolere s vapercluba da svi odemo tamo trolat :lol:

tehnicki, samo 2 moda rade, drugi su samo navedeni al kurca ne rade

Povratak na vrh

[ 79 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: