nego, ako se kome trola... ja već 3 god trolam na velikoi na jednom forum hr podforumu
modovi puštaju sve jer su zakurac i glavonja tj guzda foruma, oce od PDFa napravit tzv zabavni podforum
teme su na musko zenske odnose aktivno pise mozda 100 ljudi, od kojih su bar 10 totalni idioti i bedaci
kazem Vam, savrseno mjesto za trolat
bilo koju temu otvoris, ne treba niti čitat uvodni post, ja samo zadnju stranuicu teme otvorim i imam materijala za bar 3 troll posta. ali napisem i nešto on topic da mi ga ne pobrisu
uglavnom sam noćna mora modovima
ali bar pišem pizdarije još gore nego smo nekad Feko i ja pizdarije pisali tu po temama
Usavršio sam se
Nick mi je isti, samo sam Trolldada dal za avatar
Mislim zabava je vrh
tamo trolam naveliko i ispriso sam cca 11 000 troll postova i sveukuno dobil 30 bodova
a treba ti 100 bodova za jednodnevni ban
ako smo za, pa da svi idemo tamo trolat
nisam Vas nikad zvao tamo, bikoz it was my personal playground
di sam definitivno,.... najveći komad budaletine
ima li zainteresiranih? necu otkrivat ako nema
do neki dan je bil tamo jedan Subotar i pisal pizdarije svaku večer sam ga čital sad se sam zbaniro na god dana
meni je najveći gušt bil doć navečer i klepit ga macolom po glavi i iztrolat, to sve u 10 min da nasmijan odem spavat
podforum je aktivan ujutro najviše, do 16h onda je mrtvilo do jedno 19 h i onda zabava do 22h
sad su počeli sektaše izjednacavat s vjernicima, pa sam modovima šel delat kaos da im dignem svu kosu na glavi
pa sad sam na personal vendetta s modovima.
usmjeravam im teme na diplomatski način tamo di ja oću da ide, pa da se na temu naseru ovi tzv. zabavni forumaši tj ovi najveći krkani i bedaci
samo da im dam posla
mislim, meni zabava
valjda svaka budala svoje veselje
možda bi se dalo i organizirat stare naše trolere s vapercluba da svi odemo tamo trolat
tehnicki, samo 2 moda rade, drugi su samo navedeni al kurca ne rade