|
.
Sada je: 09 lip 2026 15:39. | Zadnji put si ovdje bio: 09 lip 2026 15:39. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
razdor
|
Naslov: Re: Zemlja je ravna? Postano: 10 vel 2015 13:51 |
|
|
rootsandculture je napisao: oko cijele zemaljske kugle 
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Zemlja je ravna? Postano: 10 vel 2015 13:58 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Predlažem ignoriranje, takve kao on ustvari to najviše smeta, ja sam isto nasjeo objašnjavat se, a ustvari je mali provokator.
Rotensdrbrbr... Doći će čike u bijelom, dobiješ zeku, napišu ti dijagnozu i par tabletica i za mjesec opet možeš van. Do slijedeći put....
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Zemlja je ravna? Postano: 10 vel 2015 14:07 |
|
|
Za ravnu zemlju još ne znam, kao što sam rekao to može i ne mora biti istina, a za sve drugo prebacimo se u drugu temu  A stvarno postoje i razne tražilice po internetu, rekao bih čak i knjige su napisane, pa eto znam da volite knjige, odvažite se pa i pročitajte koju A teme na forumu vezane uz tematiku su većinom by: Kinta, a eto tek kada se krenulo preispitivati opće prihvaćeno mišljenje ste se uzburkali.. Sad dal vi stvarno ne znate ili ste sarkastični morati ćemo otkriti  Uostalom forumi su oduvijek služili upravo za ovo, diskusiju, tako da ne vidim u čemu je problem. Max_zg to je tvoja percepcija koja govori o tebi više nego o meni.
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Zemlja je ravna? Postano: 10 vel 2015 14:11 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3398 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
problem je u tome što ne znamo, sarkastični smo i boli nas kuki  al' samo ti piši...bar imam šta čitat kad dođem na posao. ako ništa drugo, bar nisi stavio temu pod Pero d.o.o., što već govori da si valjda pametniji od četvrtine ljudi koji dođu na ovaj forum.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Zemlja je ravna? Postano: 10 vel 2015 14:13 |
|
|
fek0 je napisao: problem je u tome što ne znamo, sarkastični smo i boli nas kuki  al' samo ti piši...bar imam šta čitat kad dođem na posao. ako ništa drugo, bar nisi stavio temu pod Pero d.o.o., što već govori da si valjda pametniji od četvrtine ljudi koji dođu na ovaj forum. 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Boris_DU
|
Naslov: Re: Zemlja je ravna? Postano: 10 vel 2015 14:21 |
|
|
_________________  Go chop down some trees, cut into planks, build a bridge & GET THE FUCK OVER IT.
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Zemlja je ravna? Postano: 10 vel 2015 16:45 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
Jesmo još u zoni sumraka? Kao što je Dablo već rekao, pošto se ne vjeruje najvećim znanstvenim umovima naše civilizacije i matematičkim dokazima, već jubitou i gugletu, roots mogu ti snimiti filmić sa 38000 ft na kojem se vidi zakrivljenost Zemlje . I obećajem, neće biti izrežiran od mračne imperije koja nas hoće podrediti i od nas naposljetku napraviti Zelenu hranu. Hmm, jedino bi problem mogao biti da su u objektiv ajfona ili u njegov softver ugradili điđe miđe koje automatski ravnu ploču Zemlje savijaju u keglu, al tu ti ne mogu pomoći. Ionako su nam modificirali um kemtrejsima da ravnu ploču uvijek vidimo kao kuglu.Ali ni to nema veze, pošto ona 3 židova vuku sve konce pa si ne možemo pomoći.Ali ni to nema veze, pošto će nas ionako okupirati nacisti koji na Južnom polu imaju svoju bazu sa milion Adolfovih klonova i isto toliko letećih tanjura Haunebu tipa. Ali iako imaju Tesline zrake smrti, ni oni neće dugo, ne boj se , pošto će ovi sa planeta Nubiru na...i im se majke, kolonizirati će Zemlju i kad slamčicom isisaju svo znanje iz naših glava (u našoj regiji biti će brzo gotovi) izvući će štoplin i šuplja Zemlja će se ispuhati (pardon presavinuti, kao ploča za Čovječe ne ljuti se).Ondak bu došel Super Bili, staviti će sva sranja u Super sack i čiča miča gotova priča. 
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Zemlja je ravna? Postano: 10 vel 2015 16:57 |
|
|
|
Sljedeći put bar ne prepisuj komentare sa drugih foruma kada se praviš važan..
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Zemlja je ravna? Postano: 10 vel 2015 17:19 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
rootsandculture je napisao: Sljedeći put bar ne prepisuj komentare sa drugih foruma kada se praviš važan.. Roots. Sad me slušaj. Apsolutno ništa nisam prepisao, već sam nabacao ove stvari po sjećanju i iz zajebancije.Idi, pa se liječi.
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Zemlja je ravna? Postano: 10 vel 2015 17:30 |
|
|
|
Osim što sam skoro pa identičan komentar pročitao na stranom forumu, ali da vjerovatno su me oči lagale, vidim to je česta pojava u vašem životu, čini vam se da ste važni u ogledalu, kad ono niste
|
|
 |
|
 |
Sada je: 09 lip 2026 15:39. | Zadnji put si ovdje bio: 09 lip 2026 15:39. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |