Max_ZG je napisao:
Žao mi je ako sam svojom primjedbom uvrijedio mlađe članove foruma kojma je bio idol.
Nije mi bila namjera, nimalo dečko je izgleda bio ok i na mjestu. Pogotovo za jednog holywoodskog glumca.
Jedinu stvar koju nikada neću prožvakati i odobravati je ganjanje po rezidencijalnim četvrtima, i svom srećom da nitko drugi nije nastradao.
A očito su se dečki malo zaigrali. Bez obzira što je bio suvozać.
...it's unclear what caused the accident, but cops have said it appears speed played a major factor.
The Los Angeles County Sheriff's Office stated that speed was a factor in the crash. Burned rubber and doughnut marks were found in figure 8 patterns on the road near the crash site
da mlad sam, jesi ljubomoran?
da mi je neki plavušan i bogataš idol? nije.
da imam kulture ne srati po mrtvima makar bili ne znam kakvi, imam.
Taj film koji je tebi jadan je imao jedan značajan doprinos razvoju auto sporta kod nas (iako dijelu koji se meni osobno gadi, ali nebitno) i to poštujem, da pogledam sve filmove iz tog serijala, pogledam iako i nisu neki spektakl vrijedan oskara. Da podržava ekipu koja potroši 10k+ kuna na plastike (bespotrebne za unakaradit svoj auto) umjesto nego da ih zapiju, podržavam.
A tvoje fore sa ovim mlađim članovima i automatskim stavljanjem sebe u neku poziciju starijeg i mudrijeg na samom temelju godina govore još nešto o tebi, (ovo za idola neću ni komentirati) bitno da nisi rekao, "ok, sorry, pogriješio sam, nije on taj koji se zanio, dečko je sjeo sa frendom u auto nakon humantirane akcije svoje zaklade i najebo je, šteta ga je..."
I od takve ekipe poput tebe Max se meni osobno sere i prepravljam ovaj post 100-ti put da budem kulturan, ali nikad, ama baš nikad da se desi neka tragedija (niti ju priželjkujem, teško mi je to i napisati ali evo da probaš shvatiti) ne bi rekao ružne riječi protiv tebe, pa makar bila i brzina, makar bilo ne znam što, znam da je teško biti čovjek, ali daj probaj to makar u ovakvim stvarima...