| Autor |
Poruka |
|
razdor
|
Naslov: Re: GPS za Android Postano: 17 tra 2015 10:39 |
|
|
|
Google maps je katastrofa. I gore. Here maps je zakon!
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: GPS za Android Postano: 17 tra 2015 12:20 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
kako google i taj here za koji nikad cuo nisam mogu da pariraju igo-u
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: GPS za Android Postano: 17 tra 2015 12:29 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
Pa neznam, mene uredno vodi do svih kućnih brojeva kad tražim neku adresu. A mape mi se ažuriraju cca svaki mjesec i konstantno dodaju nove ulice i slično. Govorna navigacija mi šljaka bez problema, gps gađa uglavnom unutar 5-10 metara tako da sam stvarno sa googlom zadovoljan. Čak mi pokazuje i kad su gužve negdje ili radovi na cesti, pa mi automatski traži bolju rutu. Jedino što još nemaju, a što bi meni trebalo je da možeš odabrati teretno vozilo kao sredstvno prijevoza, zbog svih onih ograničenja za kamione koji ovdje ima nenormalno puno.
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: GPS za Android Postano: 17 tra 2015 16:22 |
|
|
D-I-A-B-L-O je napisao: Pa neznam, mene uredno vodi do svih kućnih brojeva kad tražim neku adresu. A mape mi se ažuriraju cca svaki mjesec i konstantno dodaju nove ulice i slično. Govorna navigacija mi šljaka bez problema, gps gađa uglavnom unutar 5-10 metara tako da sam stvarno sa googlom zadovoljan. Čak mi pokazuje i kad su gužve negdje ili radovi na cesti, pa mi automatski traži bolju rutu. Jedino što još nemaju, a što bi meni trebalo je da možeš odabrati teretno vozilo kao sredstvno prijevoza, zbog svih onih ograničenja za kamione koji ovdje ima nenormalno puno. kamionski mod nema niti jedna, osim ak ne platis... garmin znam da ima ali nemrem vise nigdje nac crackani firmware za kamionski mod... za mob je def najbplji igo, mape izlaze cesto, precizan je kolko je precizan gps u mobu, i nema spajanja na net i trosenja prometa, a mape su 20 MB cijele hrvatske
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Braja
|
Naslov: Re: GPS za Android Postano: 17 tra 2015 17:47 |
|
|
|
Kada sam počeo raditi uzeo sam Vivax navigaciju sa Beckerovim krekanim programom kamionskim modom i kartama cijele europe kasnije sam skinuo sa neta navigon (crackani naravno) za smartphone i samo kartu Hrvatske pošto ne idem van mogu samo reći da uz mobitel nisam navigaciju izvadio iz torbe 6 mjeseci. A vozim dostavu po Zagrebu i vidio sam uličica za koje ni stari zagrepčani vjerujem nikada nisu čuli Meni se navigon pokazao kao jednostavna i svrsishodna aplikacija koja u potpunosti zadovoljava moje potrebe
_________________ Joyetech VTC Mini x2 ~ Kayfun Lite Plus ® x2and many other things..................................
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: GPS za Android Postano: 17 tra 2015 21:23 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
D-I-A-B-L-O je napisao: Pa neznam, mene uredno vodi do svih kućnih brojeva kad tražim neku adresu. A mape mi se ažuriraju cca svaki mjesec i konstantno dodaju nove ulice i slično. Govorna navigacija mi šljaka bez problema, gps gađa uglavnom unutar 5-10 metara tako da sam stvarno sa googlom zadovoljan. Čak mi pokazuje i kad su gužve negdje ili radovi na cesti, pa mi automatski traži bolju rutu. Jedino što još nemaju, a što bi meni trebalo je da možeš odabrati teretno vozilo kao sredstvno prijevoza, zbog svih onih ograničenja za kamione koji ovdje ima nenormalno puno. A speedcams, lijepo je kad ne stizu kazne  Igo ima teretni mod, imao je i garmin xt, sad ne znam kako je, garmin mobile xt sam koristio jos na symbianu, od kako sam presao na android samo igo i zadovoljan sam Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
macchiato
|
Naslov: Re: GPS za Android Postano: 17 tra 2015 21:25 |
|
|
|
skini navigon 5.2.6 verziju. ta radi jucer sam ju instalirao. navigacija je odlicna.
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Postano: 18 tra 2015 00:50 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
jel Igo free il se placa?
|
 |
|
Ladislav
|
Naslov: Re: GPS za Android Postano: 18 tra 2015 08:22 |
|
|
Kao i obično svatko ima svog favorita a tebe samo boli glava od savjeta  Po meni je ključno koristiti navigaciju koja radi of line, jer je podatkovni proet u roamingu drama skup. Također kod traženja aplikacije trebaš tražiti rezoluciju svog mobitela. Ja već dugo vremena koristim IGo i prezadovljan. Ukucaš Igo resolution ....... torrent i to je to. (ako koristiš torent  , ako ne onda ideš na direct download, al tu se zna priča zakomplicirati. Za karte ti je bitna samo ekstenzija, tako da se ne moraš vezati samo na IGo, ekstenzija karti ti je fbl, dok su druge ekstenzije za zgrade ili POI (restorane shoping centre....) Naravno prije instalacije pročitaj upute za instalaciju. A najbolje t je uloviti nekoga tko je prošao cijelu priču i platiti mu pivu.................... 
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: GPS za Android Postano: 18 tra 2015 10:55 |
|
|
Ladislav je napisao: Kao i obično svatko ima svog favorita a tebe samo boli glava od savjeta   Ali to je ok. Sad mogu smanjit izbor.
|
|
 |
|
 |