Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 04 stu 2024 06:10. Sada je: 04 stu 2024 06:10.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 60 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Novosti iz vaperskog svijeta
PostPostano: 22 svi 2017 11:18 

Elda prodaje pakunge PG-a i VG-a do 1000ml i nikotina do 54mg/ml.
U kombinaciji s kemigovim PG i VG nule, možeš si zmiksati bilo koju koncentraciju nikotina.
Naravno ako nisi sjedio na ušima u osnovnoj školi na kemiji. Jer za to ti je dovoljno znanje kemije iz osnovne škole.
Od matematike ti trebaju samo četiri osnovne operacije.

Povratak na vrh

PostPostano: 27 svi 2017 11:11 

Bila mi je frendica jučer u ZG u nekom shopu (nemam pojma koji a nije niti bitno) i nažalost nemaju više ništa iznad 10 ml jer je zabranjeno novim zakonom.
Znali smo da zakon dolazi ali nismo baš vjerovali...još se uvijek može uhvatiti velika pakiranja preko weba ...samo je pitanje do kada?
Znam se da ste se svi (velika večina) osigurali za prvu nestašicu...dok se tržište ne smiri...onaj tko nije...hebiga.
Koliko sam mogao onako ugrubo izračunati...cijena baza sa novim pakiranjima je skočila za ca. 450%.
Nažalost gdje ima bilo kakve vrste dima...ima i šanse za dizanje cijena.

Ako koristiš pogrešnu bateriju...na mehaničkom modu...a složio si sebi sub ohm build...to je samo prirodna selekcija.

Povratak na vrh

PostPostano: 27 svi 2017 15:17 

MisoKovacn00bie je napisao:
Bila mi je frendica jučer u ZG u nekom shopu (nemam pojma koji a nije niti bitno) i nažalost nemaju više ništa iznad 10 ml jer je zabranjeno novim zakonom.
Znali smo da zakon dolazi ali nismo baš vjerovali...još se uvijek može uhvatiti velika pakiranja preko weba ...samo je pitanje do kada?
Znam se da ste se svi (velika večina) osigurali za prvu nestašicu...dok se tržište ne smiri...onaj tko nije...hebiga.
Koliko sam mogao onako ugrubo izračunati...cijena baza sa novim pakiranjima je skočila za ca. 450%.

Cijena nije dignuta jer se nekom tamo sprdnulo pa je nabio cijenu nego je to jednostavno tako.
Pola litre cole platiš 5kn, a dve litre 12, u kafiću dva deci platiš kolko platiš 2 litre.
Jednu kavu platiš 10-12kn a za 20 kn dobiješ kave za tjedan dana ako ne i dva.
A uz to sve za svaki liquid, svaku bazu potrebno je platiti izrazito skupo certificiranje...

Cijene gotovih liquida su za sada tu negdje

Take a break, enjoy the Journey...
Journey - Premium e-liquid by AEON

Povratak na vrh

PostPostano: 28 svi 2017 01:59 

qark je napisao:

Cijena nije dignuta jer se nekom tamo sprdnulo pa je nabio cijenu nego je to jednostavno tako.
Pola litre cole platiš 5kn, a dve litre 12, u kafiću dva deci platiš kolko platiš 2 litre.
Jednu kavu platiš 10-12kn a za 20 kn dobiješ kave za tjedan dana ako ne i dva.
A uz to sve za svaki liquid, svaku bazu potrebno je platiti izrazito skupo certificiranje...

Cijene gotovih liquida su za sada tu negdje

Kao što si naveo sve proizvode...za sve postoji izbor...kafić...pola litre...2 litre.
Ovdje vise izbora nema...imaš samo gotovi liquid ili si kupi posebno u kafiću colu i flasu...pa si tamo i napuni.
Slićno je kao i duhan za motati i cigarete...cijena je prevelika...to nazivam aktivno pušenje...jer si još moraš sam i motat.
Bilo kako bilo...prodaja/kupovina ovakvih bazi (10ml) meni osobno gubi smisao.

Ako koristiš pogrešnu bateriju...na mehaničkom modu...a složio si sebi sub ohm build...to je samo prirodna selekcija.

Povratak na vrh

PostPostano: 28 svi 2017 07:16 
Administrator

Bilo kako bilo...prodaja/kupovina ovakvih bazi (10ml) meni osobno gubi smisao.

Da ... ali to je i smisao zakona, zar ne?

Povratak na vrh

PostPostano: 28 svi 2017 09:38 

Ljude će natjerati da se okrenu još jeftinijoj opciji: kupnji ilegalnog duhana.

Povratak na vrh

PostPostano: 28 svi 2017 11:07 

Ako nesto stvarno zelis. A zelis ne bit na cigaretama, nije ni ovo ogranicenje 10ml baze za 16kn tako strasno. Tko potrosi 4ml na dan to je 20ml na 5 dana za 32kn i nije preskupo. S aromom ne prelazi 8 kn na dan. E sad ko oce trosit 20ml na dan morat ce rezat i dodatno si malo zakomplicirat zivot. Al sta je tu je. Vremena je bilo mogo si je svatko napravit zalihu nikotina za 5-10god

Povratak na vrh

PostPostano: 28 svi 2017 11:33 

Istina...smisao je podignuti cijene i ubirati šlag kao i na cigaretama.
Kupnja duhana na crnjaka će opet postati najbolja opcija.
Jedan od najbitnijih faktora za prelazak na parenje osim zdravlja (nešto kao veliki bonus) je ukinut
i dalje će se ljudi odlučivati za parenje...ali imam feeling da će prelazak pasti za nekih 90-95%.
Bilo kako bilo...svi mi to otprilike sve znamo...samo se nadam da će se pojaviti više domaćih baza
i da će se tržište za nas postojeće a i za eventualno nove korisnike prilagoditi. Kao što sam glasao za
piratsku stranku...možda jednog dana se i pojavi stranka parioca (P bi stajalo za parioce) HDP, SDP2, HSLP, IDP, HNP...za njih bih definitivno glasao.

Povratak na vrh

PostPostano: 28 svi 2017 14:56 

Parenje je ošlo u krivom smjeru "in the first place".... naravno da je sad cijena problem za one koji pare na 200W i potroše 100ml liquida dnevno.
Al to je identično kao da zapališ cijelu kutiju pljugi odjednom svaki put....to je nešto što ja recimo ne razumijem. Razumijem 20+ mg nikotina, al parit 1mg na 200w... onda ti nikotin ni ne treba.

Onaj ko je pušio kutiju ili dvije i davao dnevno 40kn ili više, parenje mu je još uvijek jeftinije (dok ne vidimo što će s trošarinama).

Onaj ko je prije htio pušit što jeftinije pušio je škiju i kupovao sve na crnjaka... njemu parenje nije isplativije već u startu.

moje mišljenje je da je većina počela parit prvestveno jer je zdravije i jer se bolje osjećaju.
Ušteda je i ovak i onak relativan pojam kad je parenje u pitanju s obzirom da je dobar dio korisnika/entuzijasta potrošio gomilu love na 20 tankova i 10 modova

Take a break, enjoy the Journey...
Journey - Premium e-liquid by AEON

Povratak na vrh

PostPostano: 28 svi 2017 18:40 

qark je napisao:
Parenje je ošlo u krivom smjeru "in the first place".... naravno da je sad cijena problem za one koji pare na 200W i potroše 100ml liquida dnevno.
Al to je identično kao da zapališ cijelu kutiju pljugi odjednom svaki put....to je nešto što ja recimo ne razumijem. Razumijem 20+ mg nikotina, al parit 1mg na 200w... onda ti nikotin ni ne treba.

Onaj ko je pušio kutiju ili dvije i davao dnevno 40kn ili više, parenje mu je još uvijek jeftinije (dok ne vidimo što će s trošarinama).

Onaj ko je prije htio pušit što jeftinije pušio je škiju i kupovao sve na crnjaka... njemu parenje nije isplativije već u startu.

moje mišljenje je da je većina počela parit prvestveno jer je zdravije i jer se bolje osjećaju.
Ušteda je i ovak i onak relativan pojam kad je parenje u pitanju s obzirom da je dobar dio korisnika/entuzijasta potrošio gomilu love na 20 tankova i 10 modova

Ima i u tome svemu nešto...vidjet čemo u kojem će sada već krivom smjeru i ovaj krivi krenuti..

Povratak na vrh

[ 60 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: