Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 213 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacije
 Post Postano: 13 ožu 2013 17:34 

Vidim nema nigdje na forumu pa evo. Dakle, nova tema, možda zanimljiva,a možda i ne. U današnje vrime e-cigareta kao pojava bi trebala biti općeprihvaćena i više ne bi trebala (kao unazad par godina) izazivat svakakve reakcije neupućenih poznanika i prolaznika na javnim mistima, kao kad parite u npr. autobusu, trg. centru, dok čekate u ambulanti ili na bilo kojem mistu di je inače zabranjeno klasično pušenje. Ja parim di god mogu, ima ponekad tu i tamo čudnih zagledanja prolaznika, nekad neko priđe, upita šta je to, ali uglavnom nigdi mi se još nije desilo da ne smim parit. Osim jednom kad sam bio kod susida skoro dobijem zabranu parenja, a iz razloga što je to njemu, zamisli - GADLJIVO za vidit! Kao, tolika gusta količina pare,to se širi uokolo,udišu drugi, ko zna čega tu sve ima... blablabla... Da ne poviruješ!! A cijedi se Marlboro 100s od 23 kune i to je,kao, zdravo. :shake: Nakon podužeg detaljnog objašnjavanja i upoznavanja sa sadržajem e-liquida popusti i shvati da u tome nema ništa loše i da je sasvim prihvatljivo. Da ga nagovaram da pređe na e-cig. nema smisla, neka svako sam za sebe odlučuje hoće li i kad će preć na e-cig. Savjet dajem isključivo kad i ako se odluči na to. Zasad mu eno "zdravi" Marlboro. :rotfl:
Bilo je ponekad i komentara pojedinaca kao: "ja il ću pušit kako valja il ću skroz prestat, a šta će ti to,ti niti pušiš niti ne pušiš!? Bolje ti se vratit na normalni duvan." ili okorjeli nepušači (smatrajući da sam i dalje pušač,ali u zdravijoj verziji) kad pitaju: "Ostavija si se običnog duvana, lipo je to,ali kad ćeš se ostavit i toga?" Te situacije mi nekad idu na... pa kad mi tako dođe... dođe mi da :shake: kad mi krenu pametovat,a ne daju da im ja objasnim svoje, uff... Srićom nije često.
Eto, tema je tu, možda je prevaziđena,a možda i nije, ali ako koga zanima ovdje izbacit neko iskustvo u skladu s naslovom - otvoreno je od 0-24!

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij
 Post Postano: 13 ožu 2013 18:15 

Na poslu u pogonu,na cnc-u radim...babe gledaju ko da su vraga vidle...poslovodji ne smeta,al posto su i mobiteli zabranjeni,ovi iz vrha bi mogli rec da se "igram" tako da ipak se cuvam dok parim na poslu:-)

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 ožu 2013 18:26 

Ja vapim kako sam i pušio. U sobi ili na otvorenom, nigdje drugdje. Nema razloga zašto bi netko drugi morao trpiti moje loše navike. To što je možda zdravije nema nikakve veze.

A ako me netko pita "Što je to?", ja samo kažem da je to novi pricip pušenja crack-a. Odmah pobjegnu od mene. Nemam volje objašnjavat ljudima o čemu se radi jer, istinu na volju, zvuči gluplje od analognih. "Evo vidite, kuham vodu s aromom magle i inhaliram paru, ludnica."

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 ožu 2013 19:03 

vulja je napisao:
Na poslu u pogonu,na cnc-u radim...babe gledaju ko da su vraga vidle...poslovodji ne smeta,al posto su i mobiteli zabranjeni,ovi iz vrha bi mogli rec da se "igram" tako da ipak se cuvam dok parim na poslu:-)

Pretpostavljam HS Product :)

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”

― Albert Einstein

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 ožu 2013 19:09 

ma prije godinu dana sam bio čudak gdje god da parim...a danas i oni koji su mi se najviše podsmjehivali polako pare.....jedan po jedan....
iako mi je nekad lakše izaći vani nego objašnjavati što to ja u stvari "pušim"...
neki dan na predavanjima na fakultetu veli mi profesor vidjevši da stalno po rukama premećem dimilicu ...kolega samo vi izvolite pušite to nije duhanski proizvod ostali pušači van....moćan osjećaj nema što

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 ožu 2013 19:20 

bruc je napisao:
vulja je napisao:

Pretpostavljam HS Product :)

Hs produKt:-)

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 ožu 2013 19:37 

Vulja, HS Produkt, jel to ona tvornica za proizvodnju oružja, Hrvatski samokres i to?? Aaa, ima tu materijala za izradu MODova. Zamisli reakciju nadređenih kad bi im predložio prenamjenu dijela proizvodnje u tu svrhu. Ima odma' da te unaprijede uz sve moguće beneficije. :rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 ožu 2013 20:59 

Goran_M. je napisao:
Vulja, HS Produkt, jel to ona tvornica za proizvodnju oružja, Hrvatski samokres i to?? Aaa, ima tu materijala za izradu MODova. Zamisli reakciju nadređenih kad bi im predložio prenamjenu dijela proizvodnje u tu svrhu. Ima odma' da te unaprijede uz sve moguće beneficije. :rotfl:

Vulja trebao bi ja rec Vukovicima da u HS -u napravimo jedan mehanicki mod, samo Nam treba jedan da gankopiraju!

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 ožu 2013 21:07 

pario sam u autobusu(jako rijetko se vozim s tim), pekari, raznim ducanima, restoranima.........jedinu zabranu sam imao u čevapari Amel u Rijeci na drenovi. zemo konobar kaze da mu to smrdi i da kao zna sta je to. pitao sam ga zna li mozda sta je google a on se ono nasmije i kaze da je pusenje zabranjeno. znam samo da me tamo vise nece vidjet. ima jos cevapa u RI koliko hoces.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 ožu 2013 21:28 

Frendica i ja smo parile u Čatežu zimi,dakle na unutrašnjim bazenima,lijepo smo si izvadile kavicu i vudri :mrgreen: Smjestile smo se kraj dječjeg bazena jer ih ona ima troje.Primjetile smo kako nas ljudi pogledavaju,a onda se jedna odvažila i pitala kaj mi to kadimo i nakon objašnjenja je otišla.Redari nisu uopće reagirali,a to je bilo negdje prije dvije godine.

Jednom sam u vožnji kapala atty i malo zašlajdrala i na semaforu me dostigao neki lik i dere se,maše rukama,otvorim ja prozor a on mi govori da kako me nije sram šminkat se u autu i vozit cik-cak.Mislio je da je e-go šminka za usta :lol: Velim ja njemu,to je pljuga kretenu,a deri se na svoju mamu,a on :bli: A-haa...i ode :)

Povratak na vrh 

[ 213 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Sljedeća

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club