Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 24 ožu 2025 16:11. Sada je: 24 ožu 2025 16:11.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 60 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Poruka
 Naslov: Re: Genesis
PostPostano: 13 tra 2015 09:47 

D-I-A-B-L-O je napisao:
svastar je napisao:
Ja još uvijek ne kužim zašto motati jedan meš pa preko njega drugi??
Koja bi to prednost bila za parenje?
Kaj jedan bolje navlači tekučinu, a drugi bolje kaj, ne razmem.

Da, mesh 500 bolje navlači tekućinu, ali uglavnom i pucketa dok je kanthal direkt na njemu što može rezultirati prskanjem tekućine u usta, pogotovo kod sistema sa centralno postavljenim wickom tipa Line, SFox SDog i slični. Mesh 200 radi tiše nego atomizeri na špagi a pogotovo na vati, ne pucketa, ali slabije navlači. Ne puno slabije, no na dubokim tankovima osjetno slabije.

Ali opet to ovisi od gustoče tekučine koje koristiš, ja da stavim 500 meš a koristim čisti VG 10% razrijeđen, pario bi meš a ne tekučinu :)
Ima brdo modela i varijacija, ovisi na čemu pariš, ovisi kaj pariš, a kolko vidim svako od nas pari na neki drugi način i drugačije tekučine.
Ja koristim samo meš 200 i to mi radi. Ali to je kod mene u Lain-u, i da ja sam izvadio izolaciju u meš rupi, da mogu veči promjer meša zafrkat. Kad je radio sa izolacijom nije dobro navlačio tekučinu. A po zimi skoro da ne koristim genesis, kad ga iznesem van tekučina se pretvori u puding :).

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2015 18:08 

Danas sam pario na lineu, slozio sam cak da radi kolko tolko dobro.. Al me trese struja preko njega dok imam metalni drip tip :fla:

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2015 18:26 

svastar je napisao:
Ali opet to ovisi od gustoče tekučine koje koristiš, ja da stavim 500 meš a koristim čisti VG 10% razrijeđen, pario bi meš a ne tekučinu :)
Ima brdo modela i varijacija, ovisi na čemu pariš, ovisi kaj pariš, a kolko vidim svako od nas pari na neki drugi način i drugačije tekučine.
Ja koristim samo meš 200 i to mi radi. Ali to je kod mene u Lain-u, i da ja sam izvadio izolaciju u meš rupi, da mogu veči promjer meša zafrkat. Kad je radio sa izolacijom nije dobro navlačio tekučinu. A po zimi skoro da ne koristim genesis, kad ga iznesem van tekučina se pretvori u puding :).

Naravno da jako guste tekućine nemožeš pariti na genu samo tako, isto kao što ih nemožeš pariti ni na špagi a ni na vati u klasičnim tank sistemima. Ja govorim za nekakve standar tekućine tipa 70/30, 60/40 i slično, pa tko ima problema sa natapanjem može probati tako sa dvoslojim meshom. U principu, može i sa jednoslojnim samo što onda uredno sve pucketa i tekućina prska na sve strane, a da to izbjegnemo, stavi se mesh 200 oko 500. Ili sajlica pa oko nje mesh 200 do 400.

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2015 22:00 

Dentex je napisao:
Danas sam pario na lineu, slozio sam cak da radi kolko tolko dobro.. Al me trese struja preko njega dok imam metalni drip tip :fla:

mora da ti negdje struja probija (short)... provjeri izolaciju ..ili ti driptip dotakne mesh ili +/- postove

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Zadnja izmjena: mravak; 13 tra 2015 22:53; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2015 22:25 

mravak je napisao:
Dentex je napisao:

mora da ti negje struja probija (short)... provjeri izolaciju ..ili ti driptip dotakne mesh ili +/- postove

Ili direktno bez drip tipa i kapice pariš.... :zu:

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh

PostPostano: 13 tra 2015 23:04 

mravak je napisao:
Dentex je napisao:

mora da ti negdje struja probija (short)... provjeri izolaciju ..ili ti driptip dotakne mesh ili +/- postove

Daj ti dođi po to dok sam ja još živ a on čitav :D

Roots, a ti ne zajebavaj :D :shake:

Povratak na vrh

PostPostano: 14 tra 2015 07:27 

Dentex je napisao:

Vidi da ti nije meš predugačak i da ti dotiče kapu gore kod usisnika. Ako nije to vidi da ti se nije plus pol savinuo prema van pa da ti on možda kapu ne dira.

Povratak na vrh

PostPostano: 08 lip 2015 07:12 

Napokon sam si dao truda da ga složim na mesh.
Ma nema te vate koja aromom može konkurirati meshu čak ni na ovako visokim snagama :)

Povratak na vrh

PostPostano: 11 lip 2017 16:30 

Da ne zaboravite na genove :)

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lip 2017 08:31 
Moderator

Fosna je napisao:
Da ne zaboravite na genove :)

slika

skakućem oko Origena već mjesecima...bi ne bi...sumnjam da je bogznašto bolji od Krakena, a i ide mi na jetru što genove ne mogu položiti na stol u birtiji, ali da je genisis zakon, to je.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

[ 60 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: