Svenstina je napisao:
Kako funkcionira genny sa meshom i dna40? Jer kod mojih neuspješnih genesisa prije godinu i nest vremena sam uvijek imao neke pizdarije, od onih vrucih seksi nogica do bljutavog okusa nakon par dana, mozda ta čudesa sa temperaturom maknu neke od tih problema

Neznam kako editirat postojeći post pa ubaciti nečiji quote.
Ako smeta, spojite zadnja 2 posta.
Nemam DNA40, no po čitanju, jako je to osjetljivo , no kad se složi kak treba, radi vrlo dobro.
Više me zaintrigirao bljutav okus koji spominješ.
Bljutav okus je rezultat nedovoljnog natapanja mesha, i korištenja istog na niskim otporima.
Sve skupa dovede do toga da se talog nakupi na površini mesha i kantala, i prvi dry makar i lagani dry hit rezultira da imaš odvratan okus koji se neda pročistiti nikako osim dry burnanjem i čišćenjem setupa.
Nisam mogao vjerovati koliko dugo setup na genu može trajati ako se koristi visoki otpor u kombinaciji sa niskom snagom.
Ženi sam složio AGU-S sa 7 namotaja 0.2 kanthala, otpor je izašao negdje oko 2.6 Ohm, i ona je to tako cuclala nekakvih 3 tjedna na 8,5W. U ta 3 tjedna, imala je tank otprilike dan i pol, ja nisam niti jednom čistio setup, niti sam primjetio da se setup nešto naročito zaprljao, a radio je predobro. Pare nešto malo manje nego što ja inače koristim ali je aroma zato bila ludnica.
Sa druge strane, ja sebi slažem otpore cca 1 pa do 1.5 Ohm i koristim ih kombinirano, što na mehanici što na elektronici na 13W, setup mi traje max 3 dana, i to je to, postane toliko prljav da mi ga se gadi gledat, pa ga moram spalit i očistit.
Mislim da mi koristimo te genove na daleko većim snagama od onih za koje su oni osmišljeni.