Ja koristim #200 ili #400 mesheve. Ako radim na Silver foxu setup, onda se vrti oko 1.4-1.5 Ohm zbog malih baterija jer sve niže od toga samo mnogostruko brže prazni bateriju. Na Sat22 sam složio sa mesh #400 30microna, 2.5cm mesha i unutra 1.5mm sajlica. Premda je rupa na Sat-u tek nekih 2mm natapa kao lud. Imao sam i taj #300 i #325 mesh, ali mi nikako nije natapao dobro, ni sa sajlom ni sa ničim. U zadnje vrijeme primjećujem i po sebi da mi je natapanje na genesisu postalo veliki problem. Uvijek sam koristio mesh sa Vape mesh company, ali izgleda da se nešto promjenilo sa tim meshevima jer kad sam tek dobio foxa nije mi ni žmirećki bio problem složiti setup da natapa bez problema. Uvijek radim isti setup na njemu, i tekućine su po gustoći uvijek gotovo pa jednake, ali zadnje dvije narudžbe sa vape mesha taj #200 mesh ne natapa ama baš nikako. Predzadnju narudžbu nisam uspio dobiti niti jedan mesh da radi kak treba, a zadnju sam dobio #400 da radi dobro. Koristim genove od kako sam počeo pariti, i sumnjam da sam odjednom zaboravio složiti setup, tako da bih rekao da se u tim meshevima nešto promjenilo. Neznam što i kako, ali definitivno to nije to. Za usporedbu sam prošli vikend složio apsolutno identične setupe u foxu sa mesh #400 iz dvije različite narudžbe. Oba su 30 mikrona, oba izgledaju jednako, oba sam tretirao jednako, prvo pranje u čarliju, pa dobro ispiranje vrelom vodom, pa rezanje, paljenje, motanje, paljenje. Ovaj iz zadnje narudžbe natapa, iz predzanje niti da bi. Natočim foxa, a on neće uopće povući tekućinu gore do coila. Ako uhvatim ovaj vikend vremena, morat ću sastaviti video, pa ću ga staviti ja jubito, čuvam oba komada, pa da vidite i sami.