Moram priznati da sam pomalo iznenadjen rezultatima.
Pretpostavio sam da će rezultati biti porazniji
Većina saznanja koja ljudi imaju o tome svemu je s televizije
Svakodnevno smo svjedoci silovanja novinarstva i srozavanja ugleda novinarske profesije u informativnim emisijama pogotovo kod rtl-a i nove-tv.
Senzacionalizam, žutilo i po potrebi "pravljenje" vijesti ... Ponekad mi se jednostavno gadi što sve završi u središnjim informativnim emisijama .
Svatko tko je komentirao moju e cigaretu vidio je nešto na televiziji, i to je to, nema daljnje rasprave, jer svi znamo da se na televiziji govori samo provjerena istina
Kao i kad se desi neko sr*nje i čovjek pukne i nešto napravi, većinom objave da se radi o razvojačenom branitelju.
A nije bio razvojačeni branitelj kada mu je propala firma, nije dobio plaću ili je dobio otkaz.
U ovoj državi je postalo normalno da si kriv dok se ne dokaže suprotno, a poslije više i nije bitno
Prošao sam tako već nekoliko puta i svakodnevno smo svjedoci nekih stvari i dogadjanja koja se počinju uzimati zdravo za gotovo bez nekog razmišljanja.
Sjetite se samo svih koje nazivaju parazitima jer su zaposleni u državnim firmama i ne rade ništa, sjetite se samo prosvjetara koji su teret ovog društva, sjetite se pijanih lovaca i mnogih drugih koje mediji prikazuju u isključivo lošem svjetlu.
Zbog toga sam pomalo iznenadjen rezultatima ankete jer su mediji jako moćni, a i duhanski lobi...
A vjerujem i da će država gledati nadoknaditi ono što izgubi na duhanskim proizvodima .