Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 10 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Jel se itko navukao na parenje bez da je prethodno bio pusac
 Post Postano: 11 tra 2014 10:37 

Evo citam dosta forum i nemogu naci ovu temu nigdje, za slucaj da vec postoji molim moderatora da je makne ili premjesti u odgovarajucu grupu.

Naime, palo mi je na pamet kako svi pusaci traze neku alternativu, nesto s cime bi zamijenili cigare.
Bilo da su razlozi financijske prirode(najcesce), bilo da se radi o zdravlju(nazalost u pocetku nitko o ovome ne razmislja) ili necem trecem.
Nisam jos procitao post da je netko poceo pariti a da nije prethodno pusio obicne cigare. Vjerojatno ima manji broj ljudi koji jesu, ali eto ja neznam nikoga.

Zanima me je li tko od vas poceo s parenjem bez da je bio pusac prije, koji su razlozi ostavljanja cigara i prelaska na paru i slicno.

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Jel se itko navukao na parenje bez da je prethodno bio p
 Post Postano: 11 tra 2014 10:44 

rrzdrr je napisao:
Evo citam dosta forum i nemogu naci ovu temu nigdje, za slucaj da vec postoji molim moderatora da je makne ili premjesti u odgovarajucu grupu.

Naime, palo mi je na pamet kako svi pusaci traze neku alternativu, nesto s cime bi zamijenili cigare.
Bilo da su razlozi financijske prirode(najcesce), bilo da se radi o zdravlju(nazalost u pocetku nitko o ovome ne razmislja) ili necem trecem.
Nisam jos procitao post da je netko poceo pariti a da nije prethodno pusio obicne cigare. Vjerojatno ima manji broj ljudi koji jesu, ali eto ja neznam nikoga.

Zanima me je li tko od vas poceo s parenjem bez da je bio pusac prije, koji su razlozi ostavljanja cigara i prelaska na paru i slicno.

Dok sam pušio o financijama nisam razmišljao, moraš kupiti cigarete i to je to-MORAŠ

Već drugi dan na pari prestao mi je kašalj koji je bio nemoguć-to me je zadržalo na pari.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 tra 2014 13:18 

vidim da tema ima dosta pogleda ali nitko ne pise nista.
neznate nikoga tko nije bio pusac pa zato ili?
a i slobodno napisite razloge vaseg skidanja s cigara

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 tra 2014 13:23 
Administrator

Treba li razloga? :D

Bio sam zdrav i u dobroj kondiciji ali blizila se pedeseta i znao sam da nemogu vjecno s dvije i po kutije plavog waltera dnevno. Za elektricne cigarete sam cuo par godina ranije ali sam ih odbacio u isti kos s nikotinskim flasterima i zvakama kao beskorisne. Pretragom neta uvidio sam da tu ima ˝ono nesto˝ pa sam im dao shansu. Ostalo je povijest.
:D

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 tra 2014 13:29 
Veliki Cezar splitske podružnice

Ja imam vjenčanog kuma koji je prestao pušiti cigarete i nije je zapalio 3 godine, ali su ga hrvatske nedaće natjerale da ozbiljno razmisli o početku pušenja pa sam ga usmjeria na paru :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 tra 2014 13:38 

Kinta je napisao:
Treba li razloga? :D

Za elektricne cigarete sam cuo par godina ranije ali sam ih odbacio u isti kos s nikotinskim flasterima i zvakama kao beskorisne.
:D

mislim da je ovo i dalje dosta velik "problem".
poceci ecigare nisu bili bas nesto pa se dosta ekipe u startu odbilo od toga,ali danas stvarno ima izbora i uz poskupljenje analognih sve vise ljudi prelazi na paru.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 tra 2014 13:39 

sopta12345 je napisao:
Ja imam vjenčanog kuma koji je prestao pušiti cigarete i nije je zapalio 3 godine, ali su ga hrvatske nedaće natjerale da ozbiljno razmisli o početku pušenja pa sam ga usmjeria na paru :D

ali opet je bio pusac :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 tra 2014 13:41 

Moja žena, koja nikad nije bila pušač ( u 20 godina od mojih cigara popušila možda sve skupa 3 kad bi bila fešta) i koja me i nagovarala na paru, otkad sam na pari, fino joj miriše, i skoro da ne prođe dan da ne povuče nekoliko para, nako baš od gušta. A kolko mi je para od gušta izvukla iz takujina bolje da ne pričam :mrgreen:

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 tra 2014 13:57 

Deckardcain je napisao:
Moja žena, koja nikad nije bila pušač ( u 20 godina od mojih cigara popušila možda sve skupa 3 kad bi bila fešta) i koja me i nagovarala na paru, otkad sam na pari, fino joj miriše, i skoro da ne prođe dan da ne povuče nekoliko para, nako baš od gušta. A kolko mi je para od gušta izvukla iz takujina bolje da ne pričam :mrgreen:

evo prvoga :vaper:

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 tra 2014 16:37 

Doduse nemogu naci link, ali se jedan prebacio na parenje jer se htio rijesiti ovisnosti o kofeinu - tocnije gutao je hrpu Red Bullova dnevno i nakon istrazivanja je vidio da nikotin i kofein imaju slican efekt na tijelo, ono sto on trazi. Poceo je sa 18 mg mixevima i kad ga je zasvrbilo da popije red bull ili neko drugo energetsko pice si je popario malo.

Po njegovim rijecima, parenje mu pomoglo jako u tih mjesec dana koliko je proslo od kad se ostavio kofeina.

Prilicno nevjerojatna prica, iako se da sumnjati u njegovu pricu, ali ako cemo uzeti da je sve gore navedeno tocno, onda se zapitas stvarno :)

Edit: Nasao link - http://www.reddit.com/r/electronic_ciga ... _paid_off/

Povratak na vrh 

[ 10 post(ov)a ] 

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club