| Autor |
Poruka |
|
razdor
|
Naslov: Jel se itko navukao na parenje bez da je prethodno bio pusac Postano: 11 tra 2014 10:37 |
|
|
|
Evo citam dosta forum i nemogu naci ovu temu nigdje, za slucaj da vec postoji molim moderatora da je makne ili premjesti u odgovarajucu grupu.
Naime, palo mi je na pamet kako svi pusaci traze neku alternativu, nesto s cime bi zamijenili cigare. Bilo da su razlozi financijske prirode(najcesce), bilo da se radi o zdravlju(nazalost u pocetku nitko o ovome ne razmislja) ili necem trecem. Nisam jos procitao post da je netko poceo pariti a da nije prethodno pusio obicne cigare. Vjerojatno ima manji broj ljudi koji jesu, ali eto ja neznam nikoga.
Zanima me je li tko od vas poceo s parenjem bez da je bio pusac prije, koji su razlozi ostavljanja cigara i prelaska na paru i slicno.
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Argon
|
Naslov: Re: Jel se itko navukao na parenje bez da je prethodno bio p Postano: 11 tra 2014 10:44 |
|
|
rrzdrr je napisao: Evo citam dosta forum i nemogu naci ovu temu nigdje, za slucaj da vec postoji molim moderatora da je makne ili premjesti u odgovarajucu grupu.
Naime, palo mi je na pamet kako svi pusaci traze neku alternativu, nesto s cime bi zamijenili cigare. Bilo da su razlozi financijske prirode(najcesce), bilo da se radi o zdravlju(nazalost u pocetku nitko o ovome ne razmislja) ili necem trecem. Nisam jos procitao post da je netko poceo pariti a da nije prethodno pusio obicne cigare. Vjerojatno ima manji broj ljudi koji jesu, ali eto ja neznam nikoga.
Zanima me je li tko od vas poceo s parenjem bez da je bio pusac prije, koji su razlozi ostavljanja cigara i prelaska na paru i slicno. Dok sam pušio o financijama nisam razmišljao, moraš kupiti cigarete i to je to-MORAŠ Već drugi dan na pari prestao mi je kašalj koji je bio nemoguć-to me je zadržalo na pari.
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Jel se itko navukao na parenje bez da je prethodno bio p Postano: 11 tra 2014 13:18 |
|
|
|
vidim da tema ima dosta pogleda ali nitko ne pise nista. neznate nikoga tko nije bio pusac pa zato ili? a i slobodno napisite razloge vaseg skidanja s cigara
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Jel se itko navukao na parenje bez da je prethodno bio p Postano: 11 tra 2014 13:23 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Treba li razloga?  Bio sam zdrav i u dobroj kondiciji ali blizila se pedeseta i znao sam da nemogu vjecno s dvije i po kutije plavog waltera dnevno. Za elektricne cigarete sam cuo par godina ranije ali sam ih odbacio u isti kos s nikotinskim flasterima i zvakama kao beskorisne. Pretragom neta uvidio sam da tu ima ˝ono nesto˝ pa sam im dao shansu. Ostalo je povijest. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Jel se itko navukao na parenje bez da je prethodno bio p Postano: 11 tra 2014 13:29 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
Ja imam vjenčanog kuma koji je prestao pušiti cigarete i nije je zapalio 3 godine, ali su ga hrvatske nedaće natjerale da ozbiljno razmisli o početku pušenja pa sam ga usmjeria na paru 
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Jel se itko navukao na parenje bez da je prethodno bio p Postano: 11 tra 2014 13:38 |
|
|
Kinta je napisao: Treba li razloga?  Za elektricne cigarete sam cuo par godina ranije ali sam ih odbacio u isti kos s nikotinskim flasterima i zvakama kao beskorisne.  mislim da je ovo i dalje dosta velik "problem". poceci ecigare nisu bili bas nesto pa se dosta ekipe u startu odbilo od toga,ali danas stvarno ima izbora i uz poskupljenje analognih sve vise ljudi prelazi na paru.
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Jel se itko navukao na parenje bez da je prethodno bio p Postano: 11 tra 2014 13:39 |
|
|
sopta12345 je napisao: Ja imam vjenčanog kuma koji je prestao pušiti cigarete i nije je zapalio 3 godine, ali su ga hrvatske nedaće natjerale da ozbiljno razmisli o početku pušenja pa sam ga usmjeria na paru  ali opet je bio pusac 
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Jel se itko navukao na parenje bez da je prethodno bio p Postano: 11 tra 2014 13:41 |
|
|
Moja žena, koja nikad nije bila pušač ( u 20 godina od mojih cigara popušila možda sve skupa 3 kad bi bila fešta) i koja me i nagovarala na paru, otkad sam na pari, fino joj miriše, i skoro da ne prođe dan da ne povuče nekoliko para, nako baš od gušta. A kolko mi je para od gušta izvukla iz takujina bolje da ne pričam 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Jel se itko navukao na parenje bez da je prethodno bio p Postano: 11 tra 2014 13:57 |
|
|
Deckardcain je napisao: Moja žena, koja nikad nije bila pušač ( u 20 godina od mojih cigara popušila možda sve skupa 3 kad bi bila fešta) i koja me i nagovarala na paru, otkad sam na pari, fino joj miriše, i skoro da ne prođe dan da ne povuče nekoliko para, nako baš od gušta. A kolko mi je para od gušta izvukla iz takujina bolje da ne pričam  evo prvoga 
|
|
 |
|
 |
|
abiko
|
Naslov: Re: Jel se itko navukao na parenje bez da je prethodno bio p Postano: 11 tra 2014 16:37 |
|
Pridružen: 01 vel 2014 01:26 Postovi: 62 Lokacija: Zagreb/Gajnice
|
Doduse nemogu naci link, ali se jedan prebacio na parenje jer se htio rijesiti ovisnosti o kofeinu - tocnije gutao je hrpu Red Bullova dnevno i nakon istrazivanja je vidio da nikotin i kofein imaju slican efekt na tijelo, ono sto on trazi. Poceo je sa 18 mg mixevima i kad ga je zasvrbilo da popije red bull ili neko drugo energetsko pice si je popario malo. Po njegovim rijecima, parenje mu pomoglo jako u tih mjesec dana koliko je proslo od kad se ostavio kofeina. Prilicno nevjerojatna prica, iako se da sumnjati u njegovu pricu, ali ako cemo uzeti da je sve gore navedeno tocno, onda se zapitas stvarno  Edit: Nasao link - http://www.reddit.com/r/electronic_ciga ... _paid_off/
|
|
 |
|
 |