Posto
vasa carina cita forume hteo bih da pomognem i njima i ljudima koji se nerviraju zbog svake druge narucke...
Citam na chatu pa me zanima dali je kod vas na carini vazeca faktura koju Health Cabin stavi u paket?
Kod nas je limit na 50 eura.....ili 65 dolara pa tako se i ja pridrzavam tomu i ne prelazim granicu od 40-tak dolara.Carina otvori paket,pronadje "Proforma/invoice" i vidi da sam narucio stvari koje kostaju 40$,42$,44$...
Kina je jevtina pa za 40-tak dolara se mozes dobro opremiti....
Ovako:
Unflavored liquid__ 4 usd
V.V. battery______ 7 usd
eGo battery______5 usd
Triple Coil cart.___4.5 usd
itd...
Ljudi fino pogledaju i ne zadrzavaju paket ni 5 minuta vise od onoga sto je potrebno vec uredno posalju na kucnu adresu...
Jedanput nisu dobro pogledali da je faktura unutra i pozvali me,malo me zezali ali izgurao sam svoje...Cak me i jedan od carinika pozvao da mu pomognem oko desetak paketica koje nisu imali dokaz koliko roba kosta (ovo je dokaz da se u Makedoniji pari na veliko) pa tako sam covjeku objasnio da "eGo start paket" ne kosta vise od 14usd,da je "Leo" komplet oko 12$,da su 20-tak bocica tekucine smjesne za spomenuti jer sve ukupno ne kosta ni 5$,da su 5 eGo atomizera oko 7.5$ ukupno ali sam covjeku rekao da i puno zavisi od toga gde se narucuje,ipak pod napomenom da su ove cijene oko najvisih pa nek mu to bude reper za dalje...