| Autor |
Poruka |
|
CHROMEX
|
Naslov: kuhajmo zajedno Postano: 12 lis 2011 14:33 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Vidim da poneki forumaši vole jesti, pa da otvorimo ovu temu.  očekujemo puuuuno recepata, razmijena mišljenja i sl. Pošto-poto, sam kuhar VC-a. svi prijedlozi su dobro došli. Ja ću stavit, nekad neki recept, ali očekujemo od vas ČUDA  Napomena: ovo nije forum o e-CIG, ovo je forum za druženje onih koji PARE
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 12 lis 2011 15:33 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Ovakva tema ne bi smjela ostati u općenitim diskusijama, trebalo bi ju izdvojiti u zaseban topic ili pod-topic... Kako budem što radio, možda uspijem i poslikati malo, ako ne, recepti svakako idu. Za početak evo jednog izvrsnog sajta s kontinentalnom kuhinjom: http://vojvodjanskakuhinja.blogspot.com/
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
Zadnja izmjena: Corto_1973; 12 lis 2011 15:49; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 12 lis 2011 15:44 |
|
|
|
Nesto Lagano - Spaghetti alla carbonara
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 12 lis 2011 16:09 |
|
|
|
Nesto Lagano - Cannelloni ripieni di carne/Punjeni mesom(šugom)
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 12 lis 2011 19:05 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Io non parlo italiano! Inizialmente mostra non capiscono! 
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 12 lis 2011 19:35 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Vidim da su se naše forumašice potrgale od recepata, ma budem ja, žemske i tako ne kuhaju. DODO, mlad si dečec, buš navčil, valjda. Corto, a kamo da ovo stavim, u posebni žep, ili pod modove, ili....?????? Pa ne možemo imati svi privilegije kao neki, koji imaju sve i sva. 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 12 lis 2011 20:34 |
|
|
CHROMEX je napisao: Vidim da poneki forumaši vole jesti, pa da otvorimo ovu temu.  očekujemo puuuuno recepata, razmijena mišljenja i sl. Pošto-poto, sam kuhar VC-a. svi prijedlozi su dobro došli. Ja ću stavit, nekad neki recept, ali očekujemo od vas ČUDA  Napomena: ovo nije forum o e-CIG, ovo je forum za druženje onih koji PARE A ja pročito: Kukajmo zajedno 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 12 lis 2011 21:02 |
|
|
Frenk je napisao: CHROMEX je napisao: Vidim da poneki forumaši vole jesti, pa da otvorimo ovu temu.  očekujemo puuuuno recepata, razmijena mišljenja i sl. Pošto-poto, sam kuhar VC-a. svi prijedlozi su dobro došli. Ja ću stavit, nekad neki recept, ali očekujemo od vas ČUDA Napomena: ovo nije forum o e-CIG, ovo je forum za druženje onih koji PARE A ja pročito: Kukajmo zajedno  Pa... "Napomena: ovo nije forum o e-CIG, ovo je forum za druženje onih koji PATE..." Kukanje i patnja i kuvanje patka..... 
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 12 lis 2011 21:09 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Evo prvi recept.  na ražnju STAVITE JEDNOG GORE NAVEDENOG, NA RAŽANJ, TO JE STARI TURSKI OBIČAJ I  PA ONDA  I NA KRAJU 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 12 lis 2011 21:15 |
|
|
CHROMEX je napisao: Evo prvi recept.  na ražnju STAVITE JEDNOG GORE NAVEDENOG, NA RAŽANJ, TO JE STARI TURSKI OBIČAJ I  PA ONDA  I NA KRAJU  e-e-e-e-e... Kakve veze ima ovo sa Frenkovim postom? 
|
 |