Batara72 je napisao:
jesam li zasra sto sam ga narucio?
Molim komentare... dobre i lose... pucajte.
Jesi zasra si. Ako si neiskusan onda kupuj samo provjereno. Olaksat ce ti zivot i ustediti zivce. Kad steknes iskustvo onda se mozes upustiti u eksperimente.
Mozda ce na kraju sve ispasti dobro ali u pocetku treba uciti na tudjim greskama. Ali tu se postavlja pitanje na cijim. Jer nije bitno sto govori nego tko govori. Pronalazio sam na netu tekstove koji zasluzuju samo kolutanje ocima. Ali i izuzetno kvalitetne koji prolaze nezapazeno.
Pisana pohvala ili pokuda ne znaci puno nego tek kad probas mozes nesto znati o attyu a jos vise o vlasniku doticnog. Zato redovna sastancenja koja prakticiramo su od neprocjenjive vaznosti. I tek tu mozes vidjeti da recimo stvar koju netko posebno hvali tebi ne valja jer ima previse ili premalo zraka ili nesto drugo.
Mislim da smo malo previse digitalni jer su ocjene necega odlicno ili smece. A trebalo bi pisati ovo je MENI odlicno ili ovo je MENI smece. A onda mozda nekako vidjeti kakav ukus ima taj doticni. Jer koliko smo prije par godina bili svi slicni danas smo strahovito razliciti. A prvi dojam je uglavnom najbitniji, onaj tko prvo proba atty s prevelikim dotokom zraka najvjerojatnije ce cijelo vrijeme traziti bas takav atty s velikim propuhom. Ili kolicinom nikotina, arome ... bilo cega. Sve je to vrlo slicno prvim sexualnim iskustvima kad smo vidjeli prvi erotski film ili susjedu u akciji. Te slike ce nas pratiti cijeli zivot i u sexu cemo traziti takve stvari.
Evo sad sam ga ja nasra a nisam ti pomogao. Ali mozda ce ovo vec nekome pomoci.