Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2025 06:12. Sada je: 22 sij 2025 06:12.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 73 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Putovanje Avionom
PostPostano: 31 kol 2013 01:40 

Nisam do sada cuo da se nekome upalio senzor a ima ih puno na FB-u koji se hvale time da su parili u avionu ....

Povratak na vrh

PostPostano: 04 ruj 2013 09:35 

Karo je napisao:
Nisam do sada cuo da se nekome upalio senzor a ima ih puno na FB-u koji se hvale time da su parili u avionu ....

I ja sam, al sam išao na varijantu da se pravim glup dok tete nisu u blizini! Jedino kaj nije baš fora je puna pederuša tekučine nakon leta... sve procuri zbog tlaka! :mrgreen:

Povratak na vrh

PostPostano: 04 ruj 2013 10:31 

1denis je napisao:
Karo je napisao:

I ja sam, al sam išao na varijantu da se pravim glup dok tete nisu u blizini! Jedino kaj nije baš fora je puna pederuša tekučine nakon leta... sve procuri zbog tlaka! :mrgreen:

Nije se ni mogao upaliti kada ga u putnickom prostoru nema

slika

Povratak na vrh

Naslov: Za one koji putuju avionom
PostPostano: 02 pro 2013 17:12 

Pozdrav svima

Nisam neki iskusni parioc ali sam zato iskusni putnik koji podosta svog zivota provodi po avionima. Zelio sam samo podijeliti jedno iskustvo I savjet sa svima onima koji su parioci I namjeravaju putovati avionom.
Naime, pri putovanju avionom tlak u putnickoj kabini se znacajno spusta sto moze uzrokovati odredjene probleme za parioce. Specificnije smanjeni tlak "isisava" tekucinu iz vaseg atomizera I bocica sa tekucinom. Ovaj fenomen se dogadja bez obzira da li vam je tekucina u "checkiranoj" prtljazi ili je nosite sa sobom u avion.
Moje rjesenje za ovaj problem je da pokusavam putovati sa praznim atomizerima. Pomaze I to da stavite opremu u malo bolje zip vrecice (koje drze). Takodjer pomaze da (posebno ako vam bocice s tekucinom nisu potpuno pune) istinete iz bocica zrak koliko mozete (da stvorite "podtlak").
Eto, ako netko ima jos poneki savjet neka ga podijeli...

Povratak na vrh

Naslov: Re: Za one koji putuju avionom
PostPostano: 02 pro 2013 18:34 

Nisam još putovao avionom s opremom, ali nekako mi se čini da me u kabinu ne bi ni pustili sa svim tim baterijama, željezom i tekućinama, naročito u međunarodnom prometu... Ne prave probleme, ili sve mora biti u vrećicama?

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh

PostPostano: 02 pro 2013 19:01 

Pa baterije su sastavni dio prtljage. Da ne dozvoljavaju baterije ne bi dozvolili ni mobitele...!
Tekucine bi, tehnicki gledano, trebale biti u zip vrecicama, ali mene nikad nisu pitali za njih (sto ne znaci da nece).
Nisam imao problema u medjunarodnom prometu cak ni s Amerikancima koji su najparanoidniji...

Povratak na vrh

PostPostano: 02 pro 2013 19:05 

Ma znaš kako su paranoični, na mobitele i sl su već navikli a ti tu nosiš nešto čudno ... detonator :) :) Da ne bi deep search :)

Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh

PostPostano: 02 pro 2013 19:27 

Hm, da... imas pravo...
Ipak dva puta prosao kroz njihove kontrole u mjesec dana I nikakvih problema.

Povratak na vrh

PostPostano: 02 pro 2013 23:08 

Super! Inače malo OT info, upravo bio u birtiji u kojoj nisam već duže vrijeme navraćao i ptam gazdu, više u šali, da li da idem u dio za pušače ili nepušače (već sjeo u pušački, žena puši i dalje), kad kaže on meni ma sjedi gdje hoćeš sada ali inače u pušače, zajebavala ga sanitarna inspekcija, da su dobili neku okružnicu da i sa e-cigom tjeraju u pušački dio, zbog nikotina??? E sad da li je neki inspektor počeo sam tumačiti kako mu se sprdne ili ne, ne znam. Ispada da su ovi naši gori nego u avionu :) Gazdu onako, znam, nema me što muljati...
Baš bi volio da naiđe inspektor da ga malo propitam o tim "zakonima"... Nisam čuo da se nešto mijenjalo do danas.

slika slika

Povratak na vrh

PostPostano: 03 pro 2013 08:41 
Moderator

Dalmat je napisao:
Super! Inače malo OT info, upravo bio u birtiji u kojoj nisam već duže vrijeme navraćao i ptam gazdu, više u šali, da li da idem u dio za pušače ili nepušače (već sjeo u pušački, žena puši i dalje), kad kaže on meni ma sjedi gdje hoćeš sada ali inače u pušače, zajebavala ga sanitarna inspekcija, da su dobili neku okružnicu da i sa e-cigom tjeraju u pušački dio, zbog nikotina??? E sad da li je neki inspektor počeo sam tumačiti kako mu se sprdne ili ne, ne znam. Ispada da su ovi naši gori nego u avionu :) Gazdu onako, znam, nema me što muljati...
Baš bi volio da naiđe inspektor da ga malo propitam o tim "zakonima"... Nisam čuo da se nešto mijenjalo do danas.

Ne isplati ti se raspravljati sa inspektorima oni se drže onoga što imaju napismeno pa makar pisalo da im je rođena majka muško .... :D

Povratak na vrh

[ 73 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: