Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 14 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: FORUMI U RVATA
 Post Postano: 17 srp 2011 10:49 
Moderator

Shvatih napokon, star čovek pa ajde oprostite na ka snom paljenju, u stvari nije mi se baš nije komentiralo, ali....
Postoje dva foruma (i treći), ne vidim razloga da se svadimo, možda preteška rijeć, ali ne znam neku drugu.SVI PARIMO I NE VIDIM RAZLOGA ZA PREPUCAVANJE
Štos je da se poboljša kvaliteta, a ne rade pizdarije, a la ovi su crnci, židovi, cigani, odbačeni s nekog foruma.To je nevažno.Dajte malo pristojnosti i drugarskog združivanja, a tko to ne može onda :finger:
u principu smo više-manje u godinama kad se treba biti racionalan.Ovaj forum je više zamišljen kao šire vrste, ne samo e-parenje, onaj drugi je isključivo za e-parenje.Pa kako kome paše, ali MOLIM DA NE DOLAZI DO KONFLIKTA, GLUPIH RASPRAVA I SL.
Tko ovo pročita nekom slučajnosti svaka mu dala :zvoncica:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: FORUMI U RVATA
 Post Postano: 17 srp 2011 11:02 

CHROMEX je napisao:
Shvatih napokon, star čovek pa ajde oprostite na ka snom paljenju, u stvari nije mi se baš nije komentiralo, ali....
Postoje dva foruma (i treći), ne vidim razloga da se svadimo, možda preteška rijeć, ali ne znam neku drugu.SVI PARIMO I NE VIDIM RAZLOGA ZA PREPUCAVANJE
Štos je da se poboljša kvaliteta, a ne rade pizdarije, a la ovi su crnci, židovi, cigani, odbačeni s nekog foruma.To je nevažno.Dajte malo pristojnosti i drugarskog združivanja, a tko to ne može onda :finger:
u principu smo više-manje u godinama kad se treba biti racionalan.Ovaj forum je više zamišljen kao šire vrste, ne samo e-parenje, onaj drugi je isključivo za e-parenje.Pa kako kome paše, ali MOLIM DA NE DOLAZI DO KONFLIKTA, GLUPIH RASPRAVA I SL.
Tko ovo pročita nekom slučajnosti svaka mu dala :zvoncica:

Ma večini je sve jasno ali jbga :tose:
Ja je :zvoncica: čekam, valjda ću je i dočekati :rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 srp 2011 01:16 

Chromex, sve to sto kazes je divno i krasno, ali ...

Predomislil sam se i vec napisani tekst sam obrisal samo zbog tebe i zbog tvojeg nastojanja da smiris duhove i sve stavis u nekakve normalne okvire. A samo o razvoju situacije ovisi dali ce ova praznina iznad ostat prazna ili ne.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 srp 2011 06:53 

Svaka čast :chromex: . Ali ja ne kužim zašto pobogu ne mogu nekog pohvalit za nešto bez da mi neko treći skoči za vrat. :angry_shake: Ne hvalim da bi se ulizivao , jer nisam nikad a ne mislim ni počet. Nego ako mi je nešto dobro napravljeno napišem šta mislim. Ne znam šta ste vi ranije imali sa Krunom (ustvari znam 10 verzija) ali ja nemam nikakvih loših iskustava sa njim , čak suprotno. Isto tako sa Frenkom , super lik uvijek spreman pomoći. Da između njih ima nekih problema , ima. Isto tako na drugom forumu govore o ljudima sa ovog kao nekim otpadnicima dok na ovom o onima sa onog govore da su sateliti. Pa jebote kao da smo u nekom biznisu gdje se vrti veliki profit , ili još malo pa ko mafija. Dve familije pa ratovi , podmićivanja , iznude. :uzi: I opće više ne znam kaj sam htio reći , izgubio sam nit , a jebiga.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 srp 2011 13:16 

shpaolin je napisao:
...... ko mafija. Dve familije pa ratovi , podmićivanja , iznude. :uzi: ...........

Otkud znas za iznude ?!?...Uff..majku mu,neko je opet progovorio....... :joj:

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 srp 2011 13:57 
Moderator

Hmmm.. shpaolin otkad ti egzistiraš u svijetu e-parenja ili u svijetu foruma u svezi istog?!
Jer da si tu od samih početaka kao neki, možda bi ti neke stvari bile jasnije.

Sad nema potrebe za objašnjavanjem što je bilo i kako je bilo, jer kao što i sam kažeš.. bile su dve struje i dva viđenja svega vezanog uz parenje i te dvije struje suprotstavljenih mišljenja su se razdvojile i svaka egzistira za sebe. I ne vidim tu nikakvih problema!
Na onom drugom forumu (kao što ga ti nazivaš) su krenuli jednim putem koji njih zadovoljava, a na ovom pak forumu smo krenuli drugim putem koji nas zadovoljava. I ne treba nitko ocjenjivati jesu li oni u pravu ili smo mi ti. Svatko zna sam za sebe što je najbolje!
Mi koji smo od samih početaka možda i znamo između sebe (kad se nađemo) nešto prokomentirati o odnosima.. no mislim da je bespredmetno to širiti dalje i nekome tko nije bio u svemu tome soliti pamet i pojašnjavati. Svatko sam za sebe je dovoljno pametan da izvuce zaključke jedne ili druge vrste, kao i inaće u životu prilikom raznih situacija kojima smo svakodnevno izloženi.

Ovaj ovdje forum je zamišljen više kao familijarni, a što znaci da se pomogne koliko se može, da se međusobno razumijevamo i zezamo i da se pritom nitko pretjerano ne uvrijedi, da se trkelja i o glupostima ako se nema o ćemu drugom. Da ne moraš strahovati hoće li se neki tvoj post izbrisati zato što nekome tako odgovara i taj netko želi pisati povijest samo sa svoje strane viđenja.
Mogu te :angry_shake:, a mogu te i :hug: .. i sve ti dođe na isto! Ustvari mi nije namjera napasti te ili ti pružiti ljubav, već je sve trenutak određene reakcije u određenom vremenu.

Tko ti je to tocno ovdje skocio za vrat i popljuvao te zbog toga što si neciji rad pohvalio?
Nitko nikoga ne napada ako nešto pohvali ili pokudi. Ukusi i razmišljanja su različiti. Može se samo desiti da netko izreagira ako je to što radiš ocito pretjerano i vidi se kamo sve to skupa vodi. Ali i to je njegovo pravo da se suprotstavi ako tako razmišlja i ne vidim zašto ti u tome vidiš rat, iznude i slicne pizdarije.

Ja osobno sam na "onom" forumu http://www.e-cigarete.info napisao zadnji post kada je CHROMEX dobio bann (po meni nepotrebo) i tada sam rekao da više ništa neću pisati i sudjelovati u radu istog dok se god CHROMEX-u ne skine bann, a sve to iz razloga jer smatram da je dobar čovjek bez obzira što je izvalio neku glupost u nekom postu.
I pri tom je ostalo.. CHROMEX-u nije skinut bann.. ja nisam više sudjelovao na tom forumu.. Kinta je napravio drugi forum na kojem sudjelujem.. i blablabla..

Ma steram ja sve vas skupa u kitu jer mi uopće nije jasno zakaj sam pocel ovo pisati!!! :finger:

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 srp 2011 14:32 

Dođi Dado da te :hug:

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 kol 2011 14:17 
Moderator

He, eto čitah malo, DODO, druže stari (upoznali se preko foruma) puno si natrkeljal, ali riječ držiš.Oslobađam te svih zavjeta.Čak te ne bum zbanal odavde, iako si prepametan za nas. Sad ja serem, a kaj buš.To je kak je i niš se ne može, iako je sve bedasto, ali......ma ajmo na pivo :pivo:

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 kol 2011 15:47 

Kužim kaj govoriš. Ustvari baš ne sve ali
dovoljno. :plus:
Stvar je u tome kaj sam upoznao poca , popio kavu s njim i ovak prek foruma i mobitela mi je dao dosta korisnih savjeta. Pa me ždere u čemu je stvar. Ok je čovjek pa ne razumijem. :kuc:
Nije mi jasno jel problem u zaradi koju ostvaruje , ili nešto treće.
Skužio sam da je :chromex: dobio ban na onom forumu. Da se vi solidarizirate s njim.
I to je ok. Ali imaš i ovdje i tamo hrpu postova di jedni po drugima :uzi:
Samo sam znatiželjan , ništa više.

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 kol 2011 15:53 

D@DO je napisao:
Hmmm.. shpaolin otkad ti egzistiraš u svijetu e-parenja ili u svijetu foruma u svezi istog?!

Što se tiče foruma imam i ja svoj forum gdje ću vjerojatno biti jedini član uskoro.
http://crovapor.forumcroatian.com/
Imam 11 korisnika i sve ću ih banat.

Povratak na vrh 

[ 14 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: