Hmmm.. shpaolin otkad ti egzistiraš u svijetu e-parenja ili u svijetu foruma u svezi istog?!
Jer da si tu od samih početaka kao neki, možda bi ti neke stvari bile jasnije.
Sad nema potrebe za objašnjavanjem što je bilo i kako je bilo, jer kao što i sam kažeš.. bile su dve struje i dva viđenja svega vezanog uz parenje i te dvije struje suprotstavljenih mišljenja su se razdvojile i svaka egzistira za sebe. I ne vidim tu nikakvih problema!
Na onom drugom forumu (kao što ga ti nazivaš) su krenuli jednim putem koji njih zadovoljava, a na ovom pak forumu smo krenuli drugim putem koji nas zadovoljava. I ne treba nitko ocjenjivati jesu li oni u pravu ili smo mi ti. Svatko zna sam za sebe što je najbolje!
Mi koji smo od samih početaka možda i znamo između sebe (kad se nađemo) nešto prokomentirati o odnosima.. no mislim da je bespredmetno to širiti dalje i nekome tko nije bio u svemu tome soliti pamet i pojašnjavati. Svatko sam za sebe je dovoljno pametan da izvuce zaključke jedne ili druge vrste, kao i inaće u životu prilikom raznih situacija kojima smo svakodnevno izloženi.
Ovaj ovdje forum je zamišljen više kao familijarni, a što znaci da se pomogne koliko se može, da se međusobno razumijevamo i zezamo i da se pritom nitko pretjerano ne uvrijedi, da se trkelja i o glupostima ako se nema o ćemu drugom. Da ne moraš strahovati hoće li se neki tvoj post izbrisati zato što nekome tako odgovara i taj netko želi pisati povijest samo sa svoje strane viđenja.
Mogu te

, a mogu te i

.. i sve ti dođe na isto! Ustvari mi nije namjera napasti te ili ti pružiti ljubav, već je sve trenutak određene reakcije u određenom vremenu.
Tko ti je to tocno ovdje skocio za vrat i popljuvao te zbog toga što si neciji rad pohvalio?
Nitko nikoga ne napada ako nešto pohvali ili pokudi. Ukusi i razmišljanja su različiti. Može se samo desiti da netko izreagira ako je to što radiš ocito pretjerano i vidi se kamo sve to skupa vodi. Ali i to je njegovo pravo da se suprotstavi ako tako razmišlja i ne vidim zašto ti u tome vidiš rat, iznude i slicne pizdarije.
Ja osobno sam na "onom" forumu
http://www.e-cigarete.info napisao zadnji post kada je CHROMEX dobio bann (po meni nepotrebo) i tada sam rekao da više ništa neću pisati i sudjelovati u radu istog dok se god CHROMEX-u ne skine bann, a sve to iz razloga jer smatram da je dobar čovjek bez obzira što je izvalio neku glupost u nekom postu.
I pri tom je ostalo.. CHROMEX-u nije skinut bann.. ja nisam više sudjelovao na tom forumu.. Kinta je napravio drugi forum na kojem sudjelujem.. i blablabla..
Ma steram ja sve vas skupa u kitu jer mi uopće nije jasno zakaj sam pocel ovo pisati!!!