Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 05 pro 2024 00:24. Sada je: 05 pro 2024 00:24.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 7 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Čudna situacija
PostPostano: 11 tra 2020 08:53 

Pozdrav svima!

Prije par dana naručim par stvarčica sa parilice i među njima "old captain" aromu od "black label" inače koristim "meiwei" ali hajde vidio sam da je buje pisao po forumu da je manje vise isto pa da neplacam duplu poštarinu u dvije trgovine.
Srijedom naručio,sutra odmah dobio obavijest da bi paket trebao biti kod mene 13.(pon) ali na ugodno iznenadjenje dosao odmah u petak (jučer)
Povodom cijele ove covid-19 situacije žena me napada da sve prebrišem prvo vlažnim maramicama i pri tome primjetim na jedom dijelu gdje etiketa neprikriva da je bočica od arome nekako prazna pri gornjem djelu. Malo detaljnije pogledam bocicu koja je napravljena od poprilicno cvrstog stalka,nema nikakvih ostecenja,čep je takodjer uredu nema znakova ostecenja niti otvaranja (prsten na čepu i dalje uredno stoji tj. nije nista otvarano)
Uzmem jednu od svojih bočica od 10ml na kojoj imaju ucrtane mjere,pretočim tamo jasno vidim da ni blizu 10ml (i kad uzmem u obzir da je par kapi ostalo u orginalnoj bočici radi preljevanja)

Ne planiram praviti "bunu" radi bukvalno 10kn samo me zanima dali jos netko imao slicnih iskustava ili je ovo i dalje moj "baksuz"

Povratak na vrh

Naslov: Re: Čudna situacija
PostPostano: 11 tra 2020 09:24 

Čitao sam da su se i neki drugi žalili radi sličnih iskustava ali ja osobno nikad nisam tako nešto doživio...
A koliko je na kraju bilo u bočici?

Povratak na vrh

PostPostano: 11 tra 2020 09:35 

Iskreno da sam isao "cijediti" svaku kap neznam dali bih uspio navući 7ml u najboljem slučaju.

Glupo mi se ići žaliti jer ta aroma je 35kn,znači doslovce bi morao prigovarati zbog nekakvih 10 kn.
Sve ostalo u narudzbi je bilo ok.

Povratak na vrh

PostPostano: 11 tra 2020 10:38 

Ne znam što je ali siguran sam da to nije "namjerna" greška nego se jednostavno dogodilo u proizvodnji...
Ma da, što ćeš se žaliti radi deset kuna, nema smisla...

Povratak na vrh

PostPostano: 11 tra 2020 10:58 

Vjerovatno neki jarac tokom punjenja... kurir je odradio dobar posao,u paketu su bile 4 tekucine i paket je dosao suh kao barut, prodavac vjerojatno nije primijetio jer bocica je skoro cijela prikrivena crnom etiketom jedino mali dio gdje etiketa zavrsava tamo se vidi.

Stavio sam post da vidim dali ima slicnih situacija i (ako) koliko cesto se takve stvari dogadjaju.

Povratak na vrh

PostPostano: 11 tra 2020 22:25 

ponekad ima, ovi koji proizvode im pošalju novu. Black label proizvodi Journey samo za Parilicu. Sigurno je greška, pošto ih znam. Reklamiraj ako ti se da

Povratak na vrh

PostPostano: 11 tra 2020 22:53 

Gledaj ako je sad to proces salji nazad,pa kukaj.dokazi sve to za 10 kn onda nema smisla

Povratak na vrh

[ 7 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: