|
.
Sada je: 08 lip 2026 07:04. | Zadnji put si ovdje bio: 08 lip 2026 07:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 21 kol 2014 12:29 |
|
|
|
Zajebancija je...trebo sam smajlica stavit:)
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 21 kol 2014 13:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
mravak je napisao: evo maznuo sam kolegi adventureru popis i prebacio u ovu temu da mu ne trolam prodaju ... daklem kada se sve ovo zbroji naravno bez postarine izadje cca.1600kn, a placeno je i vise ..... dakle štaje pisac htio reci ...za te nofce se uzme npr. SM Pro komplet http://mtmstore.eu/svoemesto-komplet-1/ i imas sve original i radi ... da slozit cu se sa tobom da je to 1600kn ali nemoj zaboravit da to covjek nije kupio odjednom, nego vjerojatno kroz 6 narudjbi kroz 4-6 mjeseci I uz to, upoznao je 6 atomizera, 6 modova, i mozda nasao sta zeli i sad ce si za te novce kupiti "bubreg hibrid sa kalasnjikov atomizerom" Poanta je da kupujes klonove dok ne nadjes sta ti se svidja, i kad nadjes, mozda kupis i original. Tocka.
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
adventurer
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 21 kol 2014 14:09 |
|
|
sasha19_81 je napisao: mravak je napisao: evo maznuo sam kolegi adventureru popis i prebacio u ovu temu da mu ne trolam prodaju ... daklem kada se sve ovo zbroji naravno bez postarine izadje cca.1600kn, a placeno je i vise ..... dakle štaje pisac htio reci ...za te nofce se uzme npr. SM Pro komplet http://mtmstore.eu/svoemesto-komplet-1/ i imas sve original i radi ... da slozit cu se sa tobom da je to 1600kn ali nemoj zaboravit da to covjek nije kupio odjednom, nego vjerojatno kroz 6 narudjbi kroz 4-6 mjeseci I uz to, upoznao je 6 atomizera, 6 modova, i mozda nasao sta zeli i sad ce si za te novce kupiti "bubreg hibrid sa kalasnjikov atomizerom" Poanta je da kupujes klonove dok ne nadjes sta ti se svidja, i kad nadjes, mozda kupis i original. Tocka. kako si me pročitao... to je sve kupljeno u periodu od Badnjaka kada sam kupio prvu egicu u parilici... svašta sam probao kupovao mjenjao...dok nisam shvatio točno kaj mi paše... uglavnom SilverFox, SilverDog, LineLE, dolazi The Vaper V4 i jedna kockica...Nemesisa i Nemija sam ostavio zlu ne trebalo isto kao i Ithaku moraš prvo puzati da bi naučio hodati... nije mi žao ni kune za modove i atty-e koje sam kupovao...
|
 |
|
sinisa
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 21 kol 2014 15:14 |
|
|
Nema više GP klonova na FT! Ili meni ne da pogledati..... 
|
|
 |
|
 |
|
manilu
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 21 kol 2014 15:28 |
|
Pridružen: 19 kol 2013 16:17 Postovi: 242 Lokacija: vodnjan, Istra
|
sinisa je napisao: Nema više GP klonova na FT! Ili meni ne da pogledati.....  nema ni herona, izgleda da su ih maknuli, ja sam herona naručio prošli tjedan 
|
|
 |
|
 |
|
sinisa
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 21 kol 2014 19:48 |
|
|
manilu je napisao: sinisa je napisao: Nema više GP klonova na FT! Ili meni ne da pogledati.....  nema ni herona, izgleda da su ih maknuli, ja sam herona naručio prošli tjedan  I ja naručioprošli tjedan čim ih je bilo na stanju i poslan je, bar tako piše....
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 21 kol 2014 20:00 |
|
|
|
Staviti će novoga ali se neće zvati gp paps, zbog autorskih prava i navodno neće pisati gp na tubi... još bolje.
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 22 kol 2014 15:20 |
|
|
|
evo ih opet...gp klonova...upišeš paps il heron, bez gp i izbacit će
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 02 sij 2015 11:36 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Original ili clon to je još jedna vječna tema oko koje se nikad nebumo svi složili ak se mene pita (a ne pita me se  ) at the end of the day vape what you can afford and what you like
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 02 sij 2015 13:33 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
Ja bih rekao pari u skladu sa mogućnostima. Naravno da je uvijek bolje imati original, kao prvo kvaliteta izrade je drugačija, nerijetko su i materijali puno bolji, a na kraju krajeva smatram i da treba pomoći ljudima koji izmišljaju nove stvari da ih i izmisle, umjesto da ih poput kineza jednostavno kloniraju bez mrve mozga. Naravno da ima ljudi koji si jednostavno financijski nemogu priuštiti originale, i osobno sam donedavno bio jedan od njih jer sam živio na tako napetom proračunu da bih jedva imao novaca i za klona kupiti, a kamoli originala. Sad se situacija promjenila, i naravno da su originali u prvom planu, ali to neznači da bi mi ikada palo na pamet pljuckati po nekome tko pari klonove, kao što sam nerijetko vidio. Ja nebih rekao da se treba braniti od klonova, smatram da su oni nužna alternativa.
|
 |
Sada je: 08 lip 2026 07:04. | Zadnji put si ovdje bio: 08 lip 2026 07:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 14 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |