|
.
Sada je: 27 tra 2026 00:13. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 00:13. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 13 pro 2011 17:25 |
|
|
Aj ća, moj je stvarno kineski! Pa to je ZA ISPALIT! Grrrr Ok Kinta, hvala, dakle oni sa korjenom je naš....Ali ne sjećam se sam uopće vidila takav u marketu nit da je bilo izbora. Al dobro je znat, baš ću poćirit di toga ima....Il kupit pitar pa udri po poljoprivredi na balkonu samo šta te Chromex ništ nisam razumila. Može prijevod slijedeće izjave: ''potanjuraš, pobranaš, zabiješ one male česene'' potanjurati-? kakvi tanjuri sad pobranati-? ne razmem ništ ni pomoć najluđe mašte Česeni-? to si valjda mislio na domaći luk tj češnjak pa odvojiš češanj češnjaka pa to zabiješ u pitar? jel može neki hrvatski prijevod za nas obične smrtnike, hvala, cmok
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 13 pro 2011 17:50 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Tanjurace  E sad za brane malo teze, njih su vukli konji i mislio sam da se vise ne koriste od kada postoje tanjurace. Recimo ko gigantske dereze. Za sadnju cesnja si u pravu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 13 pro 2011 17:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
U jebote ima modernih brana. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 13 pro 2011 18:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
A---haaaa, baš se sutra ore, tanjra i brana.Tako da svega ima, samo malo daskanja, ili doć u B.Darling 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 13 pro 2011 18:42 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
ahaaa evo pravih brana  a evo i konja 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 13 pro 2011 20:12 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
dakle sve jasno, samo ne znam kako to na balkonu u splitu napraviti. Autek je  Još samo da mi je jedan đir, pa da krepam ak baš moram, ali sretan 
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 13 pro 2011 22:12 |
|
|
Baš ljepo, hvala vam lepa na pojašnjenju, meni ovo izgleda ka srednjovjekovne sprave za mučenje ali još uvjek mi nije jasno čemu služe ti tanjuri, brane i gigantske dereze jel to ima u klajiću? Mislila sam na pojašnjenje procesa tipa : sa tanjurima se tanjura što znači......? šta? kopa? prekopava? zakopava? čupa korov? očito mi to ne triba za u pitar al eto čisto me zanima. a te brane...od čega brane? od vukova? divljih svinja? glista? žohara? il je to druga verzija prekopavanja, zakopavanja, čupanja korova, mješanja zemlje? Ma jel ja jednostavno mogu uzet pitar, zemlju, zakopat češnjak i čekat da naraste odma i sad il triba čekat neko određeno godišnje doba kad se sazviježda sklope u povoljnom obliku iznad mog pitara? jadna ja niš ne znam 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 14 pro 2011 07:06 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Ma ove gluposti su za Naravno da možeš, upravo je vrijeme za sadnju luka, češnjaka, rezanje borova po šumi (samo pazi da te ne uhvate) Tako da za Uskrs imaš mladog kuka, pa jovo nanovo. 
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 14 pro 2011 12:40 |
|
|
|
Ma hvala lepa, bit će od mene nešto. Ća se tiče bora, čisto mi je žao uzet živoga, lipši je u šumi a i jednom prilikom sam bila lijena za bacit ga na vrijeme pa sam ga morala usisavat 3 dana po kući. kome se da bakćat s tim glupostima, neka ga u šumi
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: kuhajmo zajedno Postano: 19 pro 2011 18:02 |
|
|
JotaExpress lonac 5L 1 kg krompir 2 šake fazola 1 šaku ječma Pešt(malo) Suha rebra,kost od prsuta ili nesto suho po zelji, kasnije se mogu dodati kranjske,hrenovke ili domace kobasice po zelji ½ kg kiselog kupusa kuhati odvojeno 20 min,moze i opran,ma da ga ja ne perem Znaci krompir oguliti,u ex lonac staviti sve namirnice sem kupusa,vode staviti 2-3 prsta iznad namirnica u loncu(ili do crte),kuhati otprilike 45min do 1h ovisno o fazolu,(ako je pregusto slobodno dodajte malo vode pa pokuhajte jos malo)kada je kuhano dodaje se kupus,kranjske i sl. kuha se jos 10 do 15 min,bez zatvaranja Exlonca,naravno meso se prije dodavanja kupusa izvadi i ocisti od kosti .Video ide drugi put danas nisam stigao...... Dobar tek 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 00:13. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 00:13. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |