|
.
Sada je: 08 lip 2026 18:46. | Zadnji put si ovdje bio: 08 lip 2026 18:46. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 08 kol 2013 00:54 |
|
|
Nekidan u Čavoglavama na proslavi upozna sam čovika koji još od 6 miseca 2012 pari ISKLJUČIVO i SAMO vaniliju 11 mg od Dekanga. Pitam ga pa jel parija ikad išta drugo, a on kaže da je i to vrlo malo i da mu samo vanilija dolazi u obzir. Znači više od godine dana samo vanilija. Nema tog smajlija na ovom forumu koji može dočarat moju reakciju na njegov odgovor. 
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 17 kol 2013 12:47 |
|
|
Pješke u Sinj, 30 kilometara... ("jubilarni" deseti put). Od sve sile naroda, što na putu, što u Sinju, primjećeno samo četvero na pari. Tri sa egicama i jedan sa VAMO... Nekoliko "analognih" pitalo me "vatre". Vidili da "dimi", ali nisu odma' skontali šta. Inače, otkad parim već petnaestak ljudi me pitalo za upaljač... Najviše na plaži. A kad vide šta je ustvari, uglavnom ostanu bez teksta, u čudu razrogače oči i odu dalje u potrazi za "vatrom". Mislim se, "našli su crkvu di će Boga molit"...  Pored tolikih pušača uokolo.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: pusacki uleti :) Postano: 26 ruj 2013 21:08 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
uz standardne ulete tipa: il pusi il ne pusi, umrijet ces od te kemije, kaj navlacis tu pinkalu....... malo prije na poslu mi se dogodio dobar...... otvaram ego etui u kojem su 2 bocice s juhicom, CC mizer i rezervna twistica..... iza leda mi uletava lik...... on: kaj si ti seceras? ja:zakaj? on:pa kaj nije to pribor za inzulin? 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
Zadnja izmjena: flux; 27 ruj 2013 00:29; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
SrKi
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 26 ruj 2013 23:47 |
|
|
nemam nikakvu zanimljivu priču, možda zato što mi je staž kratak, ali mi je fascinantno kako se svi odjednom brinu za moje zdravlje, a kad sam pušio nikome nije smetalo svi su čitali neke "članke" ili gledali neke "dokumentarce" i "priloge" u kojima je utvrđeno da je "parenje puno štetnije od cigareta i da ima svakakve kemije unutra". više se uopće i ne trudim objašnjavati, samo kažem "možda" i povučem paru xD pušači su još najgori. inače se trudim ne pariti gdje nije dozvoljeno pušenje.
|
|
 |
|
 |
|
damir1970
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 27 ruj 2013 09:30 |
|
Pridružen: 06 kol 2013 15:52 Postovi: 1343 Lokacija: Gruda, Konavle
|
SrKi je napisao: nemam nikakvu zanimljivu priču, možda zato što mi je staž kratak, ali mi je fascinantno kako se svi odjednom brinu za moje zdravlje, a kad sam pušio nikome nije smetalo svi su čitali neke "članke" ili gledali neke "dokumentarce" i "priloge" u kojima je utvrđeno da je "parenje puno štetnije od cigareta i da ima svakakve kemije unutra". više se uopće i ne trudim objašnjavati, samo kažem "možda" i povučem paru xD pušači su još najgori. inače se trudim ne pariti gdje nije dozvoljeno pušenje. Isti slučaj, svaki dan slušam iste priče, otrovnije, lošije, opasnije, bolje se vrati na staro i slično. Ali mene baš briga i uživam u parenju 
_________________ Samo za društvo iz ćoška koje polako ali sigurno propada!   Mod: Atomizer:
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 27 ruj 2013 09:36 |
|
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 04 lis 2013 20:06 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 06 lis 2013 10:30 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
|
Nakon cca 1500 dana (prema Kintinom kalkulatoru) parenja na svim mogućim mjestima i lokacijama, konaćno da i mene danas sustigne biserko. I to u vidu ravnatelja Istarskih toplica. U aperitiv baru sjedimo žena i ja uz dvije narucene kave. Nešto pricamo i laganini parimo. Ljudi oko nas i nikome ne privlacimo pozornost, nitko ne obraca pažnju na nas. Kad evo ti odjednom njega u odijelu kako prilazi stolu i bez pozdrava i predstavljanja govori kako je pušenje u objektu zabranjeno te da moramo izaci van. Na moj pokušaj pokušaj pojašnjenja o ćemu se radi.. dobijam odgovor kako on zna da je to e-cigareta, ali da se vidi dim i da time predstavljamo smetnju. I dalje uopće ne želi slušati. Ne mogu vjerovati da tako nešto doživim od osobe koja bi trebala biti educirana i barem mrvu inteligentnija kad je već na takvoj poziciji. Upravo sam krenuo sa pas mater objašnjenjem kad me žena povukla za ruku i odvukla u stranu upozorivši me pritom kako mi je svaki pokušaj razgovora uzaludan. Bitno da on vidi dim, a bazen s termalnom vodom se pritom pari ko lud uz smrad po pokvarenim jajcima.
Sent from my MobiKita!
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 06 lis 2013 11:34 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
Ja bi išla nekom glavnom jer za sad nema zakona koji ti to može zabraniti.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 06 lis 2013 11:39 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ja bi uzeo Sanju sa sobom.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 08 lip 2026 18:46. | Zadnji put si ovdje bio: 08 lip 2026 18:46. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |