|
.
Sada je: 08 lip 2026 08:20. | Zadnji put si ovdje bio: 08 lip 2026 08:20. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 28 pro 2013 11:00 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Max Abarth
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 29 pro 2013 14:41 |
|
|
_________________  Sigelei zmax V5 , Nemesis clone, Chi You clone, rsst, Kraken clone, i clear30, Kayfun lite...
|
|
 |
|
 |
|
kranjo
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 27 sij 2014 22:11 |
|
|
Da ne otvaram novu temu. Oni koji su pročitali znaju da sam nedavno nakon puno zbrajanja i oduzimanja napokon kupio dva originala Kayfun Lite Plus i Dicodes Dani. Nakon prvobitnog divljenja završnoj obradi počinju problemi. 1. Dani ima negdje u elektronici šort. Umjesto da pokaže da nema atomizera zašrafljenog ponekad pokazuje 0.3ohm-a, mjeri pogrešno otpor grijača i fulava kod okidanja, ponekad iako osjetim da gumb klikne ne dogodi se ništa … Danas je otputovao na servis u njemačku što me fino koštalo 70kn… pa ćemo vidjeti što će biti dalje. 2. KFL+ fučka, OK, ne fučka uvijek, ali fučka, znam da neki rupu buše 2mm borerom, ja prošao samo ručno i nije pomoglo, bužilicom ne želim, ajd pomirio se s tim da će me psi ponekad naganjat po ulici …. no neki dan slažem novi grijač, stežem minus pol, kad ono okreće se na prazno …. pada mi mrak na oči, mislim si lepo od svih atomizera ti si baš nađeš onaj najskuplji da ga … i počnem slati već sve u OnoMesto. Vadim lagano šraf van, kad imam kaj za videti… pol navoja nije nikad na njemu ni postojalo.  Poslao sliku u SvoeMesto, za sada nema nikakvog odgovora (iskreno, niti ga ne očekujem). Znam da to nije neki problem, ali da sam htel zajebancije takvog tipa uzel bi klon s FT i ljudi bi mi fino isti ili drugi dan odgovorili na tiket, i sa sljedećom pošiljkom poslali dio koji je problematičan. Toliko o završnoj kontroli i kineskoj lutriji 
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 27 sij 2014 22:15 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Gdje si kupio tog Kayfuna meni ovo ne izgleda kao originalni šarafi a i ne izgledaju kao SS
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
kranjo
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 27 sij 2014 22:18 |
|
|
Max_ZG je napisao: Gdje si kupio tog Kayfuna meni ovo ne izgleda kao originalni šarafi a i ne izgledaju kao SS svoemesto.de samo mi nemoj reći da to nije stranica sa originalima …. 
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 27 sij 2014 22:19 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
ajde probaj magnetom jesu li od inoxa
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
kranjo
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 27 sij 2014 22:28 |
|
|
Max_ZG je napisao: ajde probaj magnetom jesu li od inoxa 0 bodova, ne reagiraju na magnet :/ … 
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 27 sij 2014 22:29 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
 pa sad ti usporedi, neznam ovi tvoji mi nekako čudno izgledaju
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 27 sij 2014 22:33 |
|
|
|
Kranjo moji na ehpro verziji bolje zgledaju...savjet,mesingane turni il inox,ima ih u baumaxu mesinganih provjereno,dok govna druge ne posalju
|
 |
|
kranjo
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 27 sij 2014 22:37 |
|
|
To je nebo i zemlja … trebal sam uzeti kineskog rusa 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 08 lip 2026 08:20. | Zadnji put si ovdje bio: 08 lip 2026 08:20. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 13 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |