|
.
Sada je: 13 lip 2026 20:07. | Zadnji put si ovdje bio: 13 lip 2026 20:07. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 11 srp 2013 10:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Jučer pario kod frizerke dok me šišala. 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 11 srp 2013 10:54 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Na 400000 m2 i cca 700 zaposlenika pušenje je dozvoljeno na dva mjesta (porta i desetak natkrivenih kvadrata na livadi) Sada službeno vrijedi isto ograničenje i za e cigarete 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 11 srp 2013 12:29 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Welcome to New World Order!
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Knox
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 22 srp 2013 13:00 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 22:55 Postovi: 56 Lokacija: Velika Gorica
|
Sinoć imao zadnji dan snimanja na jednom kratkom filmu, dobili smo na korištenje ZETov tramvaj, a s nama na lokaciji je bio i Tomislav Jurić, glasnogovornik ZETa. Naravno da sam morao iskoristit priliku i pario sam kao manijak dok smo se vozili  (Tek toliko da me Jurić vidi) Kolega sa seta se pohvalio da su mu dopustili među bebama u rodilištu parit.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 31 srp 2013 11:54 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Jučer sjedim na trgu u Pagu i dolazi mi žena sva u panici: Vidim,parite,gdje da nabavim tekućinu,moji dolaze tek u nedjelju a prolila sam tekućinu,ima li tu negdje dućan,u Novalji nema,tu nema,joj,joj joj....Ima kod mene velim ja  dođite sutra.Koji osmjeh od uha do uha ne moram ni pričat 
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 31 srp 2013 12:57 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
sanja je napisao: Jučer sjedim na trgu u Pagu i dolazi mi žena sva u panici: Vidim,parite,gdje da nabavim tekućinu,moji dolaze tek u nedjelju a prolila sam tekućinu,ima li tu negdje dućan,u Novalji nema,tu nema,joj,joj joj....Ima kod mene velim ja  dođite sutra.Koji osmjeh od uha do uha ne moram ni pričat  Srećom da nas ima sve više i uvijek spremni pomoći  Nego, otvorio se prvi dućan u Zadru pa se može kod njih uzeti u krajnjoj nuždi.
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 31 srp 2013 13:38 |
|
|
sanja je napisao: Jučer sjedim na trgu u Pagu i dolazi mi žena sva u panici: Vidim,parite,gdje da nabavim tekućinu,moji dolaze tek u nedjelju a prolila sam tekućinu,ima li tu negdje dućan,u Novalji nema,tu nema,joj,joj joj....Ima kod mene velim ja  dođite sutra.Koji osmjeh od uha do uha ne moram ni pričat  Poanta priče: Uvik ponesi sa sobom dovoljnu količinu tekućine kad ideš i zadržavaš se nekoliko dana na mistima di nema e-cig. dućana u radijusu od nekoliko desetaka km. Inače, da se primjetit da je sve više vapera, pogotovo u zadnje vrime kad cigarete drastično poskupljuju. Pitanje: Što parenje kao pojava postaje sve raširenija i uočljivija povećava li se mogućnost uvođenja zabrane parenja na javnim mistima (trg. centri... itd.) jer time "provociramo", "izazivamo vraga" i "bodemo oči" svekolikoj neupućenoj javnosti koja misli da je e-cigareta štetnija od analogne? Ukratko, povećava li se opasnost izjednačavanja e-cig. i smrduša u smislu korištenja na svakom mogućem javnom mistu?
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 31 srp 2013 13:55 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
Goran_M. je napisao: Inače, da se primjetit da je sve više vapera, pogotovo u zadnje vrime kad cigarete drastično poskupljuju. Pitanje: Što parenje kao pojava postaje sve raširenija i uočljivija povećava li se mogućnost uvođenja zabrane parenja na javnim mistima (trg. centri... itd.) jer time "provociramo", "izazivamo vraga" i "bodemo oči" svekolikoj neupućenoj javnosti koja misli da je e-cigareta štetnija od analogne? Ukratko, povećava li se opasnost izjednačavanja e-cig. i smrduša u smislu korištenja na svakom mogućem javnom mistu? To je neminovno i samo je pitanje vremena kada će se dogoditi iz više razloga a jedan od tih razloga je i neupućenost kao što si i sam napisao. Dakako ,najočitiji razlog će biti duhanski lobi. Dajem još dvije godine najviše prije nego nas izbace i počnu tretirati gore nego one sa "smrdušama". Nadam se da nisam u pravu ali za sada stvari tako stoje.
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 04 kol 2013 15:07 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 05 kol 2013 11:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Pita mene neki dan stara tetka od frenda, jel mladiću, šta ti to piješ. Reko ja to vam je el.cigareta A jel se ti to drogiraš...mladiću 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
Sada je: 13 lip 2026 20:07. | Zadnji put si ovdje bio: 13 lip 2026 20:07. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |