Dakle, prošlo je, tu negdje, godinica , više manje...U početku nije bilo lako, u stvari, na samom početku je bilo lako, cigarete ti počnu smetat, ići na živce (i još na neke organe

) i počneš razmišljati kako naći neki izlaz iz loše i bolesne navike, smrdljive robe i usta, sažaljenja ukućana, izgledne bolesti u budućnosti, povišenog tlaka, da ne nabrajam dalje, mogao bi do sutra...Imao sam susret i informaciju o e- cigareti sa par strana, prvi je bio s onom što nalikuje pravoj, s ledicom na vrhu, to sam gledao s podsmjehom, misleć da je neka šala, ko onaj sladoled od vune na lunaparku, tako mi je to izgledalo

Drugi susret, prije možda 2 godine na obiteljskoj fešti čovjek oko vrata nosi ce4 i egicu, svako malo potegne, izgleda sretno

i u razgovoru tumači koliko je pušio, koliko mu se stanje sada popravilo, sve fino, polako, bez euforije i bez podcjenjivanja pušača, bez ljutnje, vidim čovjek zadovoljan i jebe ga se šta ko misli i šta ga svi čudno gledaju. E, tu mi je upala buba u uho i ćuk u glavu

međutim, sjetim se ja njega svako malo, ali ništa konkretno ne poduzimam, bijeli marlboro uredno i dalje, kutija ipo do dvi, ako se zabećari po noći (a bilo je ohoho šta poslom, šta nako...) onda se više i ne broji. Dok je bilo 20 godina u guzici bilo je lako, ustaneš oko podne, sukneš pivu i idemo dalje

ali ti dani su davno i nepovratno prošli i nekako mi se čini da se čak nemaju namjeru ni vraćat, mamu im maminu

Dakle, ništa se ne događa, puši se uredno i jednoga dana kolega na poslu osvane sa ce4 i egicom ( famozna kombinacija koja je na 96 posto vaperskih fotki

) i ja se uredno prikačim i užicam "đir". Naravno, unutra dekang , nekih 18 mg kolko se sjećam, duhanski neki, da mi ga je i danas mislim da bi mi bio dobar, odma mi se svidilo na prvi pogled

zato šta mi je vjerovatno već na neki način mozak bio pripremljen i volja neupitna...Odma pitam di je kupija, koliko je platija, sve, kako se puni, koliko traje, ma bilo je toliko prirodno i lako, kao da sam samo čekao neki switch da krenem. Nisam mogao dočekat jutro da odletim u 300 čuda i izkeširam svoj prvi komplet, da je koštao ko semovar komplet isto bi bilo, ne bi se mislio sekunde

i tada sam počeo pratit malo net, naše forume, malo strane, uglavnom onaj najveći strani. Na onom jednom našem sam se i registrirao, mada neznam imam li ijedan post tamo

Uglavnom, dani su išli, meni je para sjela, i naletio sam na ovaj naš forum, di sam lipo i pristojno, ljudski dočekan, i di sam izprve primjetio da je ekipa normalna, pristojna, voljna za pomoć, a isto tako i za zajebanciju, šta je meni nenadmašna kombinacija, ono da su čovek, drug i starešina

Tad su mi nekako počele pizdarije s prvim kompletom, o tome neću opet, ima u mojim starim kuknjavama

pa paljenje usta, pa afte, pa novi komplet, pa mijenjanje tekućina, prodaja starih kojih se bome bilo nakupilo, pa nabavka nove opremei tekućina....ma muka isukrstova

E, sada, da nije bilo ovoga foruma, velika je vjerovatnost da bi ja isto popustio pred tim nevoljama, možda se i ostavio pare i nastavio po starome...zato fala Vam forumaši, da ne nabrajam poimence, prepoznaćete se u pjesmi

Neću dužiti dalje, eto zaključak je godinica proletila, čekam sljedećih pedesetak, pa ćemo onda vidit kako dalje...

u biti, sad imam neki utaban put ovoga sektaškoga hobija

dovoljno opreme i pribora, softvera i hardvera ko da će rat sutra ( jebemu, gladne oči, spavlitis, šta rećććć) U daljnjem vaperskom putu planiram ( čovik snuje Bog odlučuje moja baba uvik govorila) svest svoju opremu na par, nekoliko kvalitetnih stvari koje će me usrećivat, da ih je malo ali da su ajnc A. Stremićemo k tome, a šta će bit vidićemo. U svakom slučaju godina je tu, prohoda sam dobro, bez držanja, još doduše plačem i vičem kad u bočici nema rel cigara, al šta i očekivat od jednogodišnjaka

Eh da, mjerio jučer ujutro tlak! 130/70 puls 66.

Eto forume moj, sretna mi godišnjica i Bog van svima da zdravlje i sritan Uskrs onima koji slave