Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 213 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij
 Post Postano: 19 tra 2013 18:19 

Danas oko ručka mi je došlo da se :angry_shake: :shake: i opet :angry_shake: ... Nemojte NIKAD dopustit sebi situaciju da vam crkne grijač, a rezervnoga neemaaaa... , :exc: pogotovo ako imate "čevape" od prstiju i niste skloni pravljenju setupa iz razloga što imate "dvi live ruke". A još više ako parite negdi "bogu iza nogu" di je e-cig. dućan kilometrima daleko.
Maloprije je bilo- trk u "300 čuda" po grijače kad tamo dama objašnjava novim kandidatima šta, di i kako. Uletim priko reda i pošto mi se strašno parilo, zaminim grijač odma tu na licu mista, natankam i sad opet parim k'o da mi je rođendan! :51:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 svi 2013 14:52 

Kaže mi jutros jedan lik koji dimi smrduše ka lokomotiva da bi radije pušija k**** nego da isparava' to sranje, zdravije je.
Moj odgovor: -"A ti si znači proba i jedno i drugo pa si uvidija razliku??!" :rotfl: :rotfl:
A svakakvih ljudi... :shake: ...matere ti!!

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 svi 2013 15:39 

:rotfl: :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 svi 2013 20:29 

Današnji komentar na e-cig. neupućene mrcine u dućanu na blagajni koja je kupovala 2 kutije cigareta i koja je primjetila da sam povuka' par "dimova" čekajući u redu:
- "To pušiš??! Ae, baci to ća odma', to ti je ČISTI nikotin! Stavi pasu na nos tu tekućinu, krepat će odma'... ma za dvi minute."
-"Aj kako to da ja nisam krepa', a parim ima već pet miseci??! :rotfl: ... I odakle ti uopće ideja da pasu na njušku mećeš propilen glikol i biljni glicerol??" :shake: :rotfl:
A niti sam ga šta pita', samo me "povlači za jezik" bezveze... Krene on ponovo sa pričom (i to već prilično povišenim tonom i vitlajući rukama ko da sam mu sta' na žulj !?!) kako to ne valja,... smeće... otrov... blablabla...
A blagajnica gleda, čekajući da plati 2 kutije smrduša, bez teksta i stoji ukopana ko "drvena Marija". Rekoh sam sebi, ne valja se uvaljivat u raspravu sa budaletinom... i izađem iz dućana ostavljajući mrcinu da raspravlja sam sa sobom (svi šute, samo on "melje"), u njegovom neznanju i sa dvi kutije smrduša...
...ma psihijatrija... :rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 svi 2013 22:32 

Goran_M. je napisao:
Današnji komentar na e-cig. neupućene mrcine u dućanu na blagajni koja je kupovala 2 kutije cigareta i koja je primjetila da sam povuka' par "dimova" čekajući u redu:
- "To pušiš??! Ae, baci to ća odma', to ti je ČISTI nikotin! Stavi pasu na nos tu tekućinu, krepat će odma'... ma za dvi minute."
-"Aj kako to da ja nisam krepa', a parim ima već pet miseci??! :rotfl: ... I odakle ti uopće ideja da pasu na njušku mećeš propilen glikol i biljni glicerol??" :shake: :rotfl:
A niti sam ga šta pita', samo me "povlači za jezik" bezveze... Krene on ponovo sa pričom (i to već prilično povišenim tonom i vitlajući rukama ko da sam mu sta' na žulj !?!) kako to ne valja,... smeće... otrov... blablabla...
A blagajnica gleda, čekajući da plati 2 kutije smrduša, bez teksta i stoji ukopana ko "drvena Marija". Rekoh sam sebi, ne valja se uvaljivat u raspravu sa budaletinom... i izađem iz dućana ostavljajući mrcinu da raspravlja sam sa sobom (svi šute, samo on "melje"), u njegovom neznanju i sa dvi kutije smrduša...
...ma psihijatrija... :rotfl:

Hahaha jesi to na tarzana naletija?pij mliko 3.8mm :rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 svi 2013 14:07 
Moderator

Sinoć se skupilo jedno staro društvo, ekipa koja se nije vidjela godinama i igrom slučaja trojca od nas smo došli sa parilicama ... I ono u neobaveznom razgovoru kaj ti imaš od opreme ... vivi nova ... T3, ego twist ... vamo .... i kaže mi frend "čuj ja ti nabavljam tekućine od jednog super lika iz Bjelovara ..."

:sinisa: :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 srp 2013 19:47 
Moderator

Pusio u heinzelovoj dok sam cekao vozacku

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 srp 2013 20:09 
Veliki Cezar splitske podružnice

Najviše sam puta čua to ti je gore sto puta nego prave, jesi li čita da odma unište pluća :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 srp 2013 20:13 

jooooo takve spike kao to ti je gore od običnih, ma previse je posla oko toga, to treba punit, pusis vodu, SMRDI, ili ču pušit ili neču, svega toga sam čuo več bezbroj puta a parim tek mjesec i pol

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 srp 2013 20:18 
Moderator

spavle je napisao:
Sinoć se skupilo jedno staro društvo, ekipa koja se nije vidjela godinama i igrom slučaja trojca od nas smo došli sa parilicama ... I ono u neobaveznom razgovoru kaj ti imaš od opreme ... vivi nova ... T3, ego twist ... vamo .... i kaže mi frend "čuj ja ti nabavljam tekućine od jednog super lika iz Bjelovara ..."

:sinisa: :plus:

Poslije se ustanovilo da sam to ja dok nisam došao na forum i zateko ovdije spavle.

pita mene neki dan u slastičarnici konobarica šta to pušim, ja reko to je e cigareta.
-Joj tak dobro miriši, di se to kupi.

U pitanju je bila Fa kava naravno od Siniše

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

[ 213 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  Sljedeća

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club