Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 120 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti?
 Post Postano: 26 pro 2013 23:45 

a joj sad bu me Kinta :shake:
ovo je poklopac DM-a koji je par mj. u stalnoj uporabi....naravno padan sa stolova iz auta.....iz đepa...doduše ne mogu rec da ga pretjerano mazim ali definitivno nakon svega nema izoblicenja, navoji rade super....a da se vide tragovi korištenja vide se jbg.
    slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 pro 2013 23:47 

da se vratimo na temu.....original je original....

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 pro 2013 23:52 
Administrator

Medo je napisao:
a joj sad bu me Kinta :shake:

:lol: Nebum jer to nije nista sto se nemoze lagano ispolirati ili provuci papirom 2000. Uostalom pogledaj u kuhinji zlice i vilice u kakvom su stanju. Ili bilo sto drugo rosfrajno.
:D

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 pro 2013 23:53 

Kinta je napisao:
street je napisao:
kazem da je kao od glinamola. Cijenim tudi rad, Kinta nemoj zamjeriti,

Nemam ti sto zamjeriti ali kao sto rekoh radi se o jako kvalitetnom 1.4571 materijalu za razliku od 1.4305 ili 1.4401 koji se uobicajeno koriste. Tablice postoje na netu i sve se moze usporediti.

Ali mislim da je tema topica nesto drugo.

Za te brojeve sam laik, al eto oci me ne izdaju i vidim recke na desetak dana starom DMu
Vamo star preko pola godine nema takve recke, tako da ti te oznake u ovom primjeru ne drze vodu ;)
Na oko se vide razlike i to ogromne. U ovom dvoboju oznaka DM je grdo popusio.
Sto se ticw funkcionalnosti tu nemam zamjerki. Al da je materijal osjetljiv, bome je kao i na Medinoj slici i gore.

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 pro 2013 23:54 

Ajmo dalje
Jel tko kupio kayfun klon i pozalio? Zbog cega?
Hvala

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 pro 2013 23:59 
Administrator

street je napisao:
Za te brojeve sam laik, al eto oci me ne izdaju i vidim recke na desetak dana starom DMu
Vamo star preko pola godine nema takve recke, tako da ti te oznake u ovom primjeru ne drze vodu ;)
Na oko se vide razlike i to ogromne. U ovom dvoboju oznaka DM je grdo popusio.
Sto se ticw funkcionalnosti tu nemam zamjerki. Al da je materijal osjetljiv, bome je kao i na Medinoj slici i gore.

Vamo ne mozes usporedjivati jer iako ga kinezi tako oznacavaju on nije rostfrajni. Pogledaj ga malo pazljivije i vidjet ces da na osnovnom materijalu ima elektrokemijski nanos.

A sto se tice brojeva, samo pogledaj oznake za tvrdocu, veci broj je bolji s tim da usporedjujes u istim mjernim jedinicama.

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 pro 2013 00:01 

Original je original,al u pravilu precijenjen

Imam klon kayfuna i dolazi jos jedan,daje paru i aromu! Neznam kaj original daje jer ga nemam

Sent from ViperS

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 pro 2013 00:14 
Administrator

street je napisao:
Ajmo dalje
Hvala

Nisam pozalio ali mozda bi da si ne znam pomoci.
Jedan serafic za stezanje zice je bio s neispravnim navojem. Mogu si zamisliti nekog tko ne zna sto napraviti i sav jadan doci u ducan traziti serafic M1,6 kojem ni ne zna mjeru kod nadrkanog trgovca koji ne zna svoj posao. Trgovac se i na meni pokusavao izdrkavati ali je popusio takav lakat da mu vjerojatno jos zvoni u glavi. To sto nikad u zivotu nije prodao M1,6 seraf nikog ne treba zanimati jer nisam dosao u pekaru kupovati serafe. Serafa nije bilo na zalihi ali me za dva i pol sata zvao na mob da su stigli. Uz isprike.
:lol:

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 pro 2013 00:22 

Kinta je napisao:
street je napisao:
Ajmo dalje
Hvala

Nisam pozalio ali mozda bi da si ne znam pomoci.
Jedan serafic za stezanje zice je bio s neispravnim navojem. Mogu si zamisliti nekog tko ne zna sto napraviti i sav jadan doci u ducan traziti serafic M1,6 kojem ni ne zna mjeru kod nadrkanog trgovca koji ne zna svoj posao. Trgovac se i na meni pokusavao izdrkavati ali je popusio takav lakat da mu vjerojatno jos zvoni u glavi. To sto nikad u zivotu nije prodao M1,6 seraf nikog ne treba zanimati jer nisam dosao u pekaru kupovati serafe. Serafa nije bilo na zalihi ali me za dva i pol sata zvao na mob da su stigli. Uz isprike.
:lol:

Heheh
Onda cu i ja u tu zeljezaru kad ih sad imaju na lageru
Jedno pitanje iz prakse
Koliko te zivcira ili si se.pomirio odmah sa time da prilikom refilla tekucine trebas svaki put odsarafiti saraf
Meni to izgleda neprakticno i da ubija u pojam kad nisi doma na miru nego nedje u hodu

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 pro 2013 00:30 
Administrator

street je napisao:
Heheh
Onda cu i ja u tu zeljezaru kad ih sad imaju na lageru
Jedno pitanje iz prakse
Koliko te zivcira ili si se.pomirio odmah sa time da prilikom refilla tekucine trebas svaki put odsarafiti saraf
Meni to izgleda neprakticno i da ubija u pojam kad nisi doma na miru nego nedje u hodu

Zasto bi nerviralo? Tank je dovoljno velik za cijeli dan i sve sto treba napraviti nije tesko.
Uz pravi trening kod :cobra: sve ti je ravno.

Povratak na vrh 

[ 120 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sljedeća

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club