Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 67 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: E-cigarete - UŠTEDA??
 Post Postano: 17 lis 2014 13:33 

cca. 7 mjeseci za sada ušteda 2384 kune! :)

ispočetka samo neko kupovanje probavanje i slične radnje, ali onda kada nađeš što ti odgovara nekako se to ustabili i počne se štediti dosta u odnosu na cig...s time da imam sada doma dosta opreme koja je zrela za prodaju pa i tu ide određena ušteda...

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 lis 2014 14:43 

nešto mi u računici ne štima samo ne znam šta. Za start sam 2 puta naručivao sa inawerashopa. tu sam kombinirao analogne i električnu čisto da smanjim analogne.

zasviđalo mi se pa počeo parit. A ja seljak, prvo nabavit opremu pa čitat forum. Da. E onda otkrio KTS (tihomir) i svaki mjesec, mjesec i pol uzimam razne bočice za probu po 10ml. Kako uzmem 10kom nakupi se. Pa sam se zeznuo 1.put pa skužio da to treba odstajat. heh. pa mala avantura sa dekangom. Taman odstajale ove iz prvog puta, pa uzeo nove sampleove. Pa sam odlučio pred malo mješat sam. uzeo bazu i nešto aroma. Ali vidim uštedu. Trudim se svaki dan ubacit u kasicu 10-15kn koliko uštedim po danu (trošim 3ml cca), i kad treba nabavit nove tekućine na kraju mjeseca bude dovoljno.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 lis 2014 15:03 

Da. Zajeb. Popario sam pola od tog iznosa. ispada da sam potrošio niti pola od nabavljenog. I nisam ubacio u računicu čega sam se riješio (nije pasalo nikako). Isto tako nečega sam se riješio, i neke narudžbe su bile za 2 osobe. Hm. da. čisto potrošeno 700kn na opremu i cca 250kn mjesečno na tekućine X 6 mjeseci = 2200kn sve zajedno u 6mj. Tako da. Mislim da sljedećih 2mjeseca neću niš kupovat osim dripera

Zadnja izmjena: buje3000; 18 lis 2014 15:46; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 17 lis 2014 15:42 
Moderator

Kupio 17 modova, 16 attya,
Prodo 14 modova, 13 attya,

Doma imam 3 moda 3 attya 10 baterija i tekucine..

Usteda postoji vec 2 godine nisam propalio nito jedno odijelo niti jednu kravatu.. = cca 9.000kn..

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 lis 2014 15:52 

damirdjg je napisao:
600 kuna za opremu je ok...2300 za tekucine ???? Jbt sta ti paris ...

ja sam skontao da mi je najjeftinije kad nemam zaliha tekucine, jer kad imam onda prospem da probam drugu, pa trecu itd, sad kupujem po jednu tekucinu svaki drugi treci dan, zavisi koliko trosim, svejedno svaki dan sam u kafani a apoteka prekoputa
mada, jedan dan sam fulao, imao sam desert ship u frizideru, samo probao i bio mi gadan al sam poslusao savjet i ostavio ga za ono bice bolji nakon nekog vremena, i odlucim da ga poparim, ne ide nikako, vozio klinca doktoru u drugi grad i svratim odmah tu u apoteku da kupim sta mu treba i vidim oni imaju liqua tekucine, posto sam samo probao fa kupim ja liqua cuban cigar, sav sretan dodjem kuci, novi setup slozim, uspem i trcim na posao jer kasnim, probam a ono original onaj moj desert ship, pokvareno govno, jedva sam prezivio dan da ne zapalim, prvi put u ova 3-4 mjeseca da mi je mirisala analogija, al dobro, sad znam kako izgleda pokvarena tekucina :)
ja planiram pokusati sam mixati cim uhvatim malo vremena, to bi onda trebala biti prava usteda

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 lis 2014 21:29 

Nekad je desert ship bila vrhunska aroma, jedna od najboljih duhanskih koju sam probao. A onda su ju isli mjenjat i napravili su govno.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 lis 2014 21:46 

U 3 mjeseca sam skupio 5 atty-a, 2 moda dvije cigalike za :cobra:
preko 30 različitih aroma uglavnom pokupovao po forumu i fejsu.
Tekućine sada imam u svakom ćošku :D
SX 350 chip još čekam neke dijelove da složim svoj mod.

Sve ukupno oko 3000 kn. Ja i žena smo kurili preko 2000 kn mjesečno
imam novi hoby i uštedio sam i prezadovoljan sam.

Naravno kao i svi nisam realno uštedio ni lipe jer je :cobra: krenula u shoping craze :D
Ali je dobro i postaje sve bolje.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 lis 2014 21:56 

Nisam uštedio ništa. Štoviše, trošim više nego ranije. Nekoć sam bio na duhanu sa placa i pušenje me koštalo 130 kn mjesečno. A jako sam znatiželjan pa skupljam opremu ko pokemone. Nešto prodam, nešto ne ali uvijek imam daleko previše. Ali gušt je tu.

Ali jedini cilj mi je bio da mi ne smrdi kuća. I u tome sam uspio. Naravno.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 lis 2014 00:49 
Moderator

S obzirom da sam ja bio na duhanu, definitivno je ovo skuplje...doduše, s druge strane je pun kufer jeftinije od pljugi. Nemam pojma koliko sam dosada potrošio...onako odokalno nekih 3000 kn u 10 mjeseci, što je duplo manje nego da sam pušio cigarete. Novac mi osobno i nije toliko bitan u cijeloj priči...imam novi hobi, tu je i ekipa i tako...to je ono kaj ustvari nisam očekivao kad sam počeo pariti, a sad mi je to možda i najbitnije...a i znatiželja, nemrem izdržati da nekaj ne kupim, iako mi uopće ne treba :D Vidim i da se žena pomirila sa svime i pušta me na miru...polako šnjofa i komentira nove bućkuriše :D

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 lis 2014 11:51 

Koliko god da sam potrošio, prištedio sam zdravlje ... tako da je ušteda tu, ovako ili onako...

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

[ 67 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 14 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club