| Autor |
Poruka |
|
Medo
|
Naslov: Re: klon vs original Postano: 26 pro 2013 23:12 |
|
|
Kinta je napisao: Ako je rijec o modovima klon je miljama daleko od originala. Iskreno kineski modovi su tek malo bolji od smeca. Znam da ovo nekima tesko pada ali jbg ... Kineski klon nekog moda moze si priustiti samo netko tehnicke struke tko ce znati bar donekle sve dovesti u upotrebljivo stanje. A ako treba koristiti usluge majstora. istina živa!!!!
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
street
|
Naslov: Re: klon vs original Postano: 26 pro 2013 23:16 |
|
Pridružen: 25 ruj 2013 14:00 Postovi: 170 Lokacija: Zagreb, Primošten
|
Max_ZG je napisao: Previdio Nije namjerno Molim te prebaci tamo da je malo osvjezimo Najvise me zanimaju klonovi attya i u procesu kupnje sam 1-3komada Hvala
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: klon vs original Postano: 26 pro 2013 23:18 |
|
|
street je napisao: Max_ZG je napisao: Previdio Nije namjerno Molim te prebaci tamo da je malo osvjezimo Najvise me zanimaju klonovi attya i u procesu kupnje sam 1-3komada Hvala ono što smo razgovarali u vezi oddya...ima clonova dobrih, manje dobrih, loših
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: klon vs original Postano: 26 pro 2013 23:18 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
street je napisao: Ss koji je otporan kao glinamol.. u tjedan dana pazenja, ima recke po sebi Gledaj ... radi se o materijalu 1.4571. Rijetko tko upoce radi od tako tvrdog materijala. Ako nakon tjedan dana imas ostecenja s drugim modovima ces puno losije proci. A Max_ZG je u pravu, ove teme cemo spojiti.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: klon vs original Postano: 26 pro 2013 23:22 |
|
|
|
da i moj ima riseve od neznam cega....ali definitivno je cvrst jer mi je par puta pal i to na asfalt, bogme sam ga i odvalio....asfalt....dok niti na jednoj strani poklopca baterije nema deformacije
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
street
|
Naslov: Re: klon vs original Postano: 26 pro 2013 23:23 |
|
|
Kinta je napisao: street je napisao: Ss koji je otporan kao glinamol.. u tjedan dana pazenja, ima recke po sebi Gledaj ... radi se o materijalu 1.4571. Rijetko tko upoce radi od tako tvrdog materijala. Ako nakon tjedan dana imas ostecenja s drugim modovima ces puno losije proci. A Max_ZG je u pravu, ove teme cemo spojiti. Mogu ti slikat vamo star 7-8mj i dm star 10ak dana  vamo nema takve udubine i recke kao dm.. u istoj jakni ih nosim, na istim stolovima stoje  Na oba pazim jednako i vrlo jako
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 26 pro 2013 23:25 |
|
|
|
slikni
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
street
|
Naslov: Re: klon vs original Postano: 26 pro 2013 23:26 |
|
|
Medo je napisao: da i moj ima riseve od neznam cega....ali definitivno je cvrst jer mi je par puta pal i to na asfalt, bogme sam ga i odvalio....asfalt....dok niti na jednoj strani poklopca baterije nema deformacije Ne tjesi me da nisam jedini Moj je na poklopcu baterije ogreban. Tocno na bocnom dijelu iznad dijela na kojem stoji na stolu. Ni meni nije jasno kako i zbog cega ali ima 20-30malih sitnih recki Na tijelu moda ima par takvih ali tamo dolje je bas jako
|
|
 |
|
 |
|
street
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 26 pro 2013 23:31 |
|
|
Medo je napisao: slikni Sliknem sutra na dnevnom svjetlu, makar najbolje se vidi uzivo oa kad se vidimo pokazem ti. Foticem ne mogu pokriti tako sirok kut nego cu morat dio po dio. Sliknem oba i te dijelove na DMu pa ti mailam Vamo nema takva ostecenja niti tako duboka Jakna u kojoj je mod je flis i meka je skroz. Stol je ravan i nije smirgl  trknuo ga nisam ili zapeo s njim o ostre bridove pa s pravom kazem da je kao od glinamola. Cijenim tudi rad, Kinta nemoj zamjeriti, ali eto do sad je ispao preosjetljiv, a ocito nisam jedini.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 26 pro 2013 23:44 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
street je napisao: kazem da je kao od glinamola. Cijenim tudi rad, Kinta nemoj zamjeriti, Nemam ti sto zamjeriti ali kao sto rekoh radi se o jako kvalitetnom 1.4571 materijalu za razliku od 1.4305 ili 1.4401 koji se uobicajeno koriste. Tablice postoje na netu i sve se moze usporediti. Ali mislim da je tema topica nesto drugo.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |