Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 213 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij
 Post Postano: 22 ožu 2013 13:17 

Rinaxd je napisao:
Ja parim jednako kao i s obicnom cigaretom.. Doma, u gostima gdje je dozvoljeno pusenje, po kaficima ne idem bas ali kad idem tu je drustvo koje pusi pa se biraju mjesta gdje je dozvoljeno..
Jedino sto sad koji put i vani, dok cekam tramvaj, secem psa potegnem koji dim.. Inace nisam pusila po cesti..

Dosta ljudi zna sta je e-cigareta, nekima sam objasnila.. Ali baka se skoro pocela valjati po podu od smijeha, jos uvijek prica kako pusim lulu s vodom :D

Ah da, ja svojoj još nisam rekao. Sad idem doma za uskrs.

Siguran sam da ce 75 godisnja Međimurka objerucke prihvatiti koncept e-cigarete...

"Aaaaaaaah, vi pak se sranje v sebe namečete..." :cry:

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 tra 2013 18:14 

Obiteljsko okupljanje povodom Uskrsa. Zatvoreni prostor di njih 5-ero duvanira smrduše jednu za drugom k'o da im je svaka zadnja u životu, pogotovo posli ručka...I svi istovremeno. Situacija di je zrak pun teškog duvanskog dima (može se nožem rizat). Ne pomaže ni povremeno prozračivanje, nakon nekog vrimena opet se zadimi. A nitko ne j**e ni 2% i nikom od njih 15ak toliko i ne smeta osim meni. I još mi kažu da kako mi ne smeta dim sa komina kad se loži vatra za peku ili gradele!?! Jbt,koja usporedba! A e-cigareta uopće ne dolazi do izražaja jer se nagutaš toga duvanskog smrada pa uopće nemaš nikakav okus pare. Pariš - a ne pariš! Jedino rješenje je bilo izać vani na zrak i parit na miru Božijem. Umisto da je obrnuto. :shake: Izgleda da sam posta' preosjetljiv na duhanski dim i tek sad razumim ono šta sam prije (dok sam bija na analognim) potpuno ignorira - kako je bilo nepušačima kraj kojih sam konstantno dimija k'o da mi je svaka zadnja u životu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 tra 2013 18:41 

A,da, i dadnem im da probaju usa mix 18 mg ne bi li bar jednog preobratio na parovjeru i od njih petero troje su se zakašljali k'o konji uz zaključak da je to gore od obične, a dvoje razmišlja da bi MOŽDA prihvatili e-cig. A "možda" je zajebana riječ.

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 tra 2013 19:16 
Moderator

Yup, 4 moja frenda su probala i samo je jedan ostao na pari svi ostali su našli izgovor da se vrate na analogne :shake:

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 tra 2013 20:14 

spavle je napisao:
Yup, 4 moja frenda su probala i samo je jedan ostao na pari svi ostali su našli izgovor da se vrate na analogne :shake:

Ja sam dosad uspija dvoje navuć na e-cíg. i to ne svojom nego njihovom voljom. Ljudi probali, informirali se, kupili i evo još uvik pare bez ikakve pomisli na smrduše. Mali problemčić im je predstavljalo (po njima često) crkavanje grijača, ali uz objašnjenje da "samo Hajduk živi vječno" i da to tako mora bit (PG/VG, dryburn itd...) prihvatili su tu činjenicu pa je sve 5! :51:

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2013 08:54 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Ja parim od početka 11 mj tj oko 5 mj i do tada nitko izmog kruga ljudi nije tako da sam prvih par dana bio pomalo predmet zahebancije ali je ispalo da ih mnoge dosta zanima jer je od tada njih čak je 11 kupilo nešto za parenje (ako sam sve pobrojao - a odreda su na twistu i kakvom klirčiću) Samo što od tih 11 samo troje isključivo pari dvoje je potpuno ubrzo napustilo paru a šestero kombinira sa analognima više ili manje - (češće više).
Nikog nisam nešto nagovarao ali tko je god pitao bio sam spreman iznijeti svoja pozitivna iskustva i prenijeti informacije a po rezultatima izgleda da sam im ljepše pričao nego li su sami doživjeli

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2013 21:28 

Forrest je napisao:
Samo što od tih 11 samo troje isključivo pari dvoje je potpuno ubrzo napustilo paru a šestero kombinira sa analognima više ili manje - (češće više).

Uf, nikad mi neće bit jasno kako neki mogu kombinirat paru i analogne. Meni su analogne počele smrdit već nakon trećeg dana kad netko zapali kraj mene, a ne mogu ni zamislit kako bi bilo da ispušim čitavu analognu. "Blago" njima kad tako mogu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2013 23:01 

ne parim nigdje gdje je zabranjeno pusenje osim na poslu. ponekad po skrivecki povucem koju paru u busu kad nema puno ljudi......

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2013 23:08 

Goran_M. je napisao:
Forrest je napisao:
Samo što od tih 11 samo troje isključivo pari dvoje je potpuno ubrzo napustilo paru a šestero kombinira sa analognima više ili manje - (češće više).

Uf, nikad mi neće bit jasno kako neki mogu kombinirat paru i analogne. Meni su analogne počele smrdit već nakon trećeg dana kad netko zapali kraj mene, a ne mogu ni zamislit kako bi bilo da ispušim čitavu analognu. "Blago" njima kad tako mogu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 tra 2013 12:23 

Moje mjesto parenja nije zanimljivo.Terasa kafića.Idu klinci srednjoškolci i od njih ak će šta komentirat očekuješ neku zajebanciju.Al iznenadio sam se.Jedan je rekao vidi kralja elektronska a drugi mu je odgovorio cool. :plus:

Povratak na vrh 

[ 213 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  Sljedeća

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club