| Autor |
Poruka |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 08 vel 2014 13:22 |
|
|
Kažu da ono šta ne valja, nije jestivo, odnosno pokvareno je i štetno za zdravlje ni životinja (mačka, pas...) neće da jede... Test: susidov mačak Sivko. Sjedne do mene na trosjed i prede... i prede... i prede... U jednom trenutku ispuhnem oblak pare prema njemu da vidim reakciju. Računam, pobić će isti sekund, a kad ono... ništa! Ne miče se ni za milimetar... nego još njuši paru i nastavi dalje prest... Izgleda da mu se sviđa Gold Ducat. Idući put ćemo probat sa nekom drugom aromom.  A da su smrduše bile u pitanju definitivno bi biža od dima ka đava od tamjana. Inače, susid sada pari 10 ml misečno 12 mg. Par "dimova" uz kavu ili nakon jela (a pušija je prije oko 2 kutije 35 godina). Živi primjer kako se može (skoro) prestat i sa parenjem.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Odg: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situaci Postano: 13 vel 2014 12:54 |
|
|
Pozdrav sa Rebra Čekam protokol za štrojenje bruha 
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 13 vel 2014 13:48 |
|
|
drži se.... 
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 13 vel 2014 15:13 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Drži se i čuvaj se optičkih senzora 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Odg: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situaci Postano: 13 vel 2014 15:24 |
|
|
Složim sinoć specijalno za stealth vape liquid od Sencha Japanski zeleni fini diskretni A jutros kada sam pakirao stvari pokupim Cynamon bočicu greškom  Poslano sa mog A880 koristeći Tapatalk 4
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 03 ožu 2014 21:16 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Restoran Galerija,Petrinjska 9 Ugodna atmosfera,prefina klopa,dobre cijene / prek Ponude dana  /Dozvoljeno  A imaju dio gdje se smije i pušiti ako imate miješano društvo 
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Odg: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale sit Postano: 04 ožu 2014 01:21 |
|
|
imand je napisao: Složim sinoć specijalno za stealth vape liquid od Sencha Japanski zeleni fini diskretni A jutros kada sam pakirao stvari pokupim Cynamon bočicu greškom  Poslano sa mog A880 koristeći Tapatalk 4 Ti si jos dobar. Ja sam otisao u Njemacku na dva dana sa hrpom opreme ali bez tekucine. 
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 05 ožu 2014 22:15 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
 valjda si se snašao 
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 06 ožu 2014 23:54 |
|
|
ja sam bio 5 dana na sv. duhu, i idem van prosetat i parit, i vide sestre da nosim nesto sto lici na medicinski instrument(ss vamo) i cope me da kud cu ja s tim, reko idem 
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale Postano: 02 lis 2014 00:20 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Danas sam bio u Vinogradskoj išao na kontrolni pregled u neurološku ambulanu. U čekaonici je normalno zabranjeno pušenje/parenje ali ispred ima klupa i parkić i ekipa dofura kavu i uredno pljuga dok dođe na red. Danas je došao jedan tip u pratnji  i nakon nekog vremena izađe ispred , izvadi evod na twistici i počne pariti.  odmah skoči i upali pričalicu , pa ovo, pa ono, pa kako možeš pred ljudima, pa netko će se naljutiti .... Pustim je tako da ga pili 5 minuta i onda lagao izađem i ja van, izvadim kaju na hana klonu, nafrljim snagu i počnem proizvoditi oblake pare ...  je ostala PAFFF !!!! 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |