|
.
Sada je: 08 lip 2026 16:11. | Zadnji put si ovdje bio: 08 lip 2026 16:11. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
mravak
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 15 ožu 2013 19:13 |
|
|
Ili kad mu malo propuše atty da višak liquida izadje 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 16 ožu 2013 00:45 |
|
|
1denis je napisao: Šta si misle njegovi neinformirani kolege kad veli da mu tajnica radi dryburn...  A šta će mislit, rekao sam da NE znam jel uopće prešao na e-cigaretu,a ovo sa dryburnom i tajnicom je bilo pod pretpostavkom i šalom. A da, šale nikad dosta... "Gospodine, vama je pala voltaža pa zato slabo kuri pa ćete uskoro trebati uštekat vašu bateriju u punjač,a ja ću vam u međuvremenu svejedno za svaki slučaj propuhati atty." 
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
Knox
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 16 ožu 2013 02:27 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 22:55 Postovi: 56 Lokacija: Velika Gorica
|
Svagdje sam paril od kad sam počeo pred nepuna 2 mjeseca: Dom kulture, kuglana, razno razni uredi, bolnica, restorani, hoteli, autobusi, tramvaji... Ima tu još svakakvih drugih lokacija, to je sve više manje bilo zbog prirode posla (filmski djelatnik), s vremenom sam se primirio jer se tijelo već naviklo da trpi pomanjkanje analognih i jer su kolege pizdile kak ja mogu dimit, a zbog strke oni ne stignu zapalit i po pol radnog vremena (koje traje 12 i više sati). Ak niš drugo, u interijeru kad me netko u masi tražio, sam je trebao popratit oblak pare koji sam ostavljao iza sebe. 
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 16 ožu 2013 13:26 |
|
|
Knox je napisao: i jer su kolege pizdile kak ja mogu dimit, a zbog strke oni ne stignu zapalit i po pol radnog vremena (koje traje 12 i više sati). Pa se moraš solidarizirat s kolegama? A jesi pokušao da ih preobratiš na paru? Valjda su na tvom primjeru već vidili sve prednosti e-cigarete. Zajebana je to stvar kad ti je radno misto takvo di je pušenje zabranjeno,a još i s tolikim radnim vremenom. Mogu mislit kako im živci rade kad ne mogu zapalit po cili dan. Kaži im da će sa e-cig. bit puno produktivniji na poslu,da podiže raspoloženje i podmazuje moždane vijuge pa će se možda neki i navuć na paru i tada će ti intenzitet "pižđenja" s njihove strane bit puno manji... valjda. 
|
|
 |
|
 |
|
Knox
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 16 ožu 2013 15:11 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 22:55 Postovi: 56 Lokacija: Velika Gorica
|
Goran_M. je napisao: Knox je napisao: i jer su kolege pizdile kak ja mogu dimit, a zbog strke oni ne stignu zapalit i po pol radnog vremena (koje traje 12 i više sati). Pa se moraš solidarizirat s kolegama? A jesi pokušao da ih preobratiš na paru? Valjda su na tvom primjeru već vidili sve prednosti e-cigarete. Neki kolege koje je i donekle interesiralo to što parim je nakon par rečenica mojeg objašnjavanje počelo odmahivat rukom, kao previše je to zajebancije sa tipa punjenjem, mijenjanjem glave, da šta kad se baterija isprazni, da su čuli kak je to još otrovnije od cigarete itd. Ljudi su stvorili neke predrasude spram parenja, ali to više pripisujem nekom njihovom strahu od nepoznatog.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 16 ožu 2013 15:26 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Citat: da su čuli kak je to još otrovnije od cigarete itd. Meni ovo neprestano govore 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 16 ožu 2013 15:51 |
|
|
spavle je napisao: Citat: da su čuli kak je to još otrovnije od cigarete itd. Meni ovo neprestano govore  I meni isto! Oni su čuli... oni misle da...blabla... "a misliti je kakica znati". Pa onda krene objašnjavanje o sadržaju e-liquida... Ma nema tu, džaba ti sve, oni su uzeli zdravo za gotovo nekakva kvaziznanstvena kvaziistraživanja o e-cigareti i medijsku propagandu duhanske mafije koja služi da pušače odvrati od parenja i amen! Najjače je kad mi dođu s pričom da mi "to može eksplodirat u ustima". A dime analoguše žešće od dimnjaka na Sikstinskoj kapeli. 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 16 ožu 2013 16:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Pored toga što sam sistemac, predajem na jednom veleučilištu. Simpatično mi je kad vidim da neki studenti vrte nervozno egice po rukama, onda ja počnem nešto duže pisati po ploči i kada se okrenem, gle nervoza je nestala... 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 21 ožu 2013 16:33 |
|
|
|
E ovo ne virujem da se ikome od vas desilo. Idem ulicom i u prolazu, osoba koju znam samo onako iz viđenja uleti i pita: "Jel to ona e-cigareta, čula sam za to nešto?" i bez pitanja mi zgrabi iz ruke i povuče "dim"! BEZ PITANJA!!! Ni dobar dan, ni oprosti,ni izvini nego... "ALO, jesi ti normalna, odakle ti pravo, ko ti je da' dopuštenje??? Pa nije ti ovo ćaćino!!" A ova se samo izbeči i zakovrne očima i šutke ode u suprotnom smjeru. Ja par sekundi ostanem u čudu,ko ukopan, ne virujući šta sve 'oda ovom zemljom. Ni kulture,ni obraza... Svašta jadna majka rodi... uff... Zamisli, pita jel to e-cig., kao, ne zna, a zna kako se povlači "dim". Parila je ta sigurno još negdi ... Žicaroš!
|
|
 |
|
 |
|
lordzero
|
Naslov: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacije Postano: 21 ožu 2013 16:54 |
|
|
štek za "dim"! kriza...  Sent from my iPhone using Tapatalk 2
|
|
 |
|
 |
Sada je: 08 lip 2026 16:11. | Zadnji put si ovdje bio: 08 lip 2026 16:11. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |