|
.
Sada je: 22 sij 2026 19:27. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 19:27. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Re: Hrvatska i parenje Postano: 14 sij 2016 10:36 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Gorky je napisao: Je, imaš pravo, zaboravio sam točno o čem se radi originalni post, osim što se priča o shopovima u hrvatskoj!
Uh, što smo brzi na jeziku, a i dalje ne čitamo uvodni post po kojem je razvidno da čovjek traži još neke dućane osim MTM-a u kojem već kupuje i koji mu opetovano svi i dalje preporučujete. Naslov teme je pomalo glupav s obzirom na uvodni tekst, te mogu razumjeti da neke od vas može dovesti u zabludu, a bahatije među vama i do ovakvih odgovora na pokušaj usmjeravanja toka teme prema pravom smjeru. Evo, da se ne osjećate usamljeno, i ja ću mu preporučiti MTM...ali samo da osobno ode tamo i kupi, s obzirom da su notorni po tome da šalju krive artikle ili muljaju sa stanjima artikala koje imaju, ali ipak nemaju na stanju.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Gorky
|
Naslov: Re: Hrvatska i parenje Postano: 14 sij 2016 12:20 |
|
|
fek0 je napisao: Gorky je napisao: Je, imaš pravo, zaboravio sam točno o čem se radi originalni post, osim što se priča o shopovima u hrvatskoj!
Uh, što smo brzi na jeziku, a i dalje ne čitamo uvodni post po kojem je razvidno da čovjek traži još neke dućane osim MTM-a u kojem već kupuje i koji mu opetovano svi i dalje preporučujete. Naslov teme je pomalo glupav s obzirom na uvodni tekst, te mogu razumjeti da neke od vas može dovesti u zabludu, a bahatije među vama i do ovakvih odgovora na pokušaj usmjeravanja toka teme prema pravom smjeru. Evo, da se ne osjećate usamljeno, i ja ću mu preporučiti MTM...ali samo da osobno ode tamo i kupi, s obzirom da su notorni po tome da šalju krive artikle ili muljaju sa stanjima artikala koje imaju, ali ipak nemaju na stanju. Krivo shvaćena poruka! Majke mi, mogao bih napisati doktorat o problematici internet i sms komunikacije gdje suprasegmentnih sredstva jezika jednostavno nema, a to su naglasak, naglaskag rečenice i TONALITET! Nakon što si napisao ovu poruku, ponovno sam pročitao svoju poruku (citiranu gore ^) potpuno drukčijim tonalitetom i shvatio koliko je krivo zvučala! Prava bit moje poruke je bila: "Da fek0, imaš pravo, oprosti što sam napisao bibliju o mtm-u, pomoću tebe sam shvatio da je to kontraproduktivno i besmisleno autoru jer je autor već napomenuo da zna za mtm (a ja sam njemu malo kasnije preoručio.....MTM), stvarno sam zaboravio šta se točno pitalo u originalnom postu, osim što znam da se priča o trgovinama s opremom za parenje u Hrvatskoj, zato sam se zanio i počeo pisati o mtm-u"
_________________ PELIN GORKI, ŽIVOT SLATKI!
Zadnja izmjena: Gorky; 14 sij 2016 13:43; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
dado_
|
Naslov: Re: Hrvatska i parenje Postano: 14 sij 2016 12:30 |
|
Pridružen: 31 lis 2015 21:31 Postovi: 352 Lokacija: Virovitica
|
Mislim da je uskličnik na kraju rečenice pridonio takvom shvaćanju posta 
|
|
 |
|
 |
|
Gorky
|
Naslov: Re: Hrvatska i parenje Postano: 14 sij 2016 12:41 |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Hrvatska i parenje Postano: 14 sij 2016 13:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Gorky je napisao: ako znaš bilo bi lijepo do tebe da podastreš podatak koliki je udio verbalne komunikacije u F2F komunikaciji na ovom našem zemljopisnom području ( ja znam iz treće ruke približni podatak ali volio bi čuti točan  )
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Gorky
|
Naslov: Re: Hrvatska i parenje Postano: 14 sij 2016 13:10 |
|
|
spavle je napisao: ako znaš bilo bi lijepo do tebe da podastreš podatak koliki je udio verbalne komunikacije u F2F komunikaciji na ovom našem zemljopisnom području ( ja znam iz treće ruke približni podatak ali volio bi čuti točan  ) Da se ne bih bilo, odgovorio sam odmah, nisam guglao... Ne znam, ja se bavim jezikom (hrvatskim) koji je isključivo verbalan ili grafičan (ovisno jeli govoren ili pisan, a u pisanju očito nema neverbalne komunikacije, osim ako netko ozbiljno ne shvaća na način na koji je nešto pisano, ako je pisano rukom), neverbalna komunikacija kao takva bi više bila stvar psihologije... Ne znam točan podatak, pokušavam pogodit, moj guess je da neverbalna komunikacija zauzima između 50 i 75posto komunikacije, 50% MINIMALNO! Javi rezultate 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Hrvatska i parenje Postano: 14 sij 2016 13:12 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Gorky je napisao: spavle je napisao: ako znaš bilo bi lijepo do tebe da podastreš podatak koliki je udio verbalne komunikacije u F2F komunikaciji na ovom našem zemljopisnom području ( ja znam iz treće ruke približni podatak ali volio bi čuti točan  ) Da se ne bih bilo, odgovorio sam odmah, nisam guglao... Ne znam, ja se bavim jezikom (hrvatskim) koji je isključivo verbalan ili grafičan (ovisno jeli govoren ili pisan, a u pisanju očito nema neverbalne komunikacije, osim ako netko ozbiljno ne shvaća na način na koji je nešto pisano, ako je pisano rukom), neverbalna komunikacija kao takva bi više bila stvar psihologije... Ne znam točan podatak, pokušavam pogodit, moj guess je da neverbalna komunikacija zauzima između 50 i 75posto komunikacije, 50% MINIMALNO! Javi rezultate  Podatak za koji ja znam je 65 % ( područje "Balkana" ), normalno za Italiju je brojka veća 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Gorky
|
Naslov: Re: Hrvatska i parenje Postano: 14 sij 2016 13:24 |
|
|
spavle je napisao: Podatak za koji ja znam je 65 % ( područje "Balkana" ), normalno za Italiju je brojka veća  Dobar 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Hrvatska i parenje Postano: 14 sij 2016 16:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
nesporazum rjesen, ajmo dalje...admin neka procisti postove
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Hrvatska i parenje Postano: 14 sij 2016 19:31 |
|
|
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
Sada je: 22 sij 2026 19:27. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 19:27. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |